Lelut & lelukaupat netissä

Lego Disney Princess

14 tuotetta 3 kaupasta

Lego Disney Princess - Legosarja 5-10 vuotaiaille tytöille

Lego Disney Princess sarjasta löytyy tällä hetkellä lähinnä prinsessa-aiheisia Lego paketteja, jotka ovat tietysti erityisesti tyttöjen mieleen. Lego Disney teema mukailee aina ajankohdan suosituimpia aiheita sekä toki myös klassikkoja.

Lego Disney Princess teemassa on tällä hetkellä myynnissä Princess-sarjaa, joka on suunnattu tytöille. Ihanat vaaleanpunaiset pakkaukset vetävätkin pieniä tyttöjä puoleensa kuin hunaja mehiläisiä. Prinsessoista ei tietysti ole mukana kaikki Disneyn prinsessat, ainakaan vielä, vaan ainoastaan suosituimmat näistä.

Ihanat prinsessat

Princess sarjassa seikkailevat itsenstäänselvästi Tuhkimo, joka on perinsessojen klassikko. Tuhkimosta on olemassa ainakin pari erilaista Princess -pakkausta. Myös merenneito Ariel on mukana, parissakin erilaisessa lajitelmassa, sekä prinsessat Merida, Tähkäpää, Jasmine sekä Prinsessa Ruusunen.

Myös Jääkuningatas Elsa on seikkailemassa Disney Princess sarjassa, omassa jäälinnassaan, vaikka Legolla on hänelle ihan oma Lego Frozen sarjansakin. Lego Frozen sarja, jossa ovat mukana kaikki ihanan elokuvan tunnetuimmat hahmot Elsan lisäksi prinsessa Anna sekä prinssi Hans ja ihana Krister Olofia ja Sveniä unohtamatta.

Prinsessapakkaukset eivät ole kovin suuria, mutta yhdessä niistä saa kasaan ihanan kokoelman unohtumattomia prinsessoja. Niistä saa rakennettua kaikenlaisia prinsessaleikkejä.

  • Lego Disney Princess sarjassa löytyvät kaikki ihanimmat prinsessat, kuten muun muassa Tuhkimo, Ruusunen ja Ariel
  • Lego Disney sarja muuttuu ja laajenee nopeasti ja edelliset mallit poistuvat valikoimista uusien tullessa tilalle
Siirry alkuun