Lelut & lelukaupat netissä

Lego Lord Of The Rings tuo Hobitit legoleikkeihin

Mikäli haluaa ostaa Lego Hobbit & Lord of the rings sarjaa, se kannattaa tehdä heti, niin kauan kuin näitä Legoja on lelukaupoissa saatavilla. On nimittäin melko varmaa, että Hobbit sarja tulee olemaan yhtä haluttu kuin lopetettu Harry Potter -sarja.

Harry Potter sarjaa on vielä joitakin osia myytävänä ulkomaisissa verkkokaupoissa, mutta näiden hinta on kohonnut tosi korkeaksi. Harry Potter -rakennussarjoista maksetaan käytettynäkin jo huimia summia, sillä fantasiasta innostuneet keräilijät vievät ne käsistä.

Lego Hobbit sarja voi olla yhtä haluttu, sillä fantasia puree tällä hetkellä nuoriin ja nuoriin aikuisiin. Hobbit-sarjaa kannattaakin todennäköisesti hankkia vaikka vain keräilymielessä, mikäli fantasia kiinnostaa.

Hobbit-sarja mukailee Hobitti-elokuvaa ja -peliä

Lego Hobbit -sarja on mukailtu erittäin suositusta fantasiaelokuva Hobbitista. Sarjaan kuuluu rakennussarjat esimerkiksi Hyökkäys Järvikaupunkiin, Mirkwood haltija-armeija, Noitakuninkaan taistelu, Yksinäinen vuori, Viiden kuninkaan taistelu sekä Dol Guldurin taistelu.

Rakennussarjoista löytyvät Hobbitista tutut Gandalf Harmaa, Radagast, Dol Guldurin Noita, Azog sekä Gundabadin örkit, Bardin poika Bain, Bard Jousimies, Tauriel, metsästäjäörkit, Noitakuningas, Galadriel ja Elrond... Rakennussarjoissa on upeasti vangittu elokuvan mystinen henki.

Lego Hobbitista on saatavilla myös Playstation 3 peli, joka on samojen tekijöiden kuin huippusuosittu Lego Lord of the Rings-peli. Peli ei noudattele suoraan Hobbit-elokuvan tapahtumia.

Siirry alkuun