LEGO Friends joulukalenteri
19,90€
LEGO Star Wars Advent Calendar 2017 (LEGO 75184 Star Wars Classic)
27,03€
City julekalender 2017 + R/C politibil (LEGO 60155 City Town)
33,65€
LEGO Friends Advent Calendar 2017 (LEGO 41326 Friends Heartlake)
19,90€
LEGO Friends, Friends -joulukalenteri (41102)
19,90€
LEGO City joulukalenteri 2017 (60155)
18,92€
Valitse kategoria
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Eurotoys
Lelut24
Poista kaikki suodattimet

Lego joulukalenterit

9 tuotetta 2 kaupasta

Lego joulukalenterin osat jatkavat leikkiä joulun jälkeenkin

Lego joulukalenterit helpottavat lasten superjännittävää joulukuuta, sillä joka päivä lapsi saa jo pienen palasen joulua kalenterin luukusta.

Lego joulukalenterit ovat adventtikalentereita, joista osasta löytyy pieni rakennettava yllätys joka päivä. Myös ihan tavallisia pahvisia ja kuvallisia Lego kalentereita on saatavilla, mutta suosituimpia ovat Legon hahmoja ja rakennettavia osia sisältävät kalenterit.

Lego Friends kalenterit

Lego joulukalentereita on saatavilla tietysti eri teemoilla, omansa löytyy niin tytöille kuin pojillekin. Tytöille Lego Friends kalentereita on pariakin erilaista. Esimerkiksi eräässä joulukalenterissa löytyy pieniä osia talvisen ja jouluisen Heartlaken rakentamiseen: kakkuja ja karkkeja, joulun herkkuja, pieniä karvaisia metsän ystäviä, talvisia urheiluvälineitä luistimista suksiin... Ja tietysti pari tyttöä löytyy myös! Jokaisen luukun takaa löytyy pieni rakennettava yllätys, aina pieni osa kokonaisuutta, joka valmistuu vasta aattopäivänä.

Poikien Lego kalenterit

Pojille löytyy aivan vastaavia Lego kalentereita eri teemoilla. Erittäin suosittu teema on Star Wars kalenterit, mutta myös Lego City kalenteri, jossa rakennetaan jouluista kaupunkia, on todella suosittu! Tästäkin kalenterista löytyy monia jouluisia asioita, kuten minihahmo joulupukista!

Legon pahvisissa joulukalentereissa on mukana eväsrasia, jolloin näistä jää jäljelle muutakin kuin pelkkä pahvin pala. Netin lelukaupoista löytyy tietysti laajin valikoima joulukalentereita, mutta kalenreita saa toki muualtakin kuin netistä. Suosittuja Lego joulukalentereita myydään tavarataloissa.

Siirry alkuun