Lelut & lelukaupat netissä

Lego Juniors rakennusrarjat 4-7 vuotiaille pojille

Lego Juniors rakennussarjat on tarkoitettu perheen pienimmille, leikittäväksi heti Lego Dublo sarjan jälkeen. Juniors rakennussarjat ovat tuttuja, yksinkertaisia pakkauksia, joiden rakentamisen voi aloittaa heti.

Lego Juniors sarja on tarkoitettu 4-7 -vuotiaille. Juniors on suunniteltu juuri sopivan haastavaksi tämän ikäisille. Rakennusosat on jaoteltu numeroituihin pusseihin, ja selkeiden ja yksinkertaisten ohjeiden mukaan helppo rakentaa osapussi kerrallaan. Juniors rakennussarjat eivät ole liian suuria, vaan juuri sopivia alle kouluikäisen keskittymistä ajatellen.

Juniors sarjaa sekä tytöille että pojille

Lego Juniors sarja on suunniteltu sekä tytöille että pojille. Rakennussarjojen teemat on vaihtelevia, sillä Juniorsin idea on tarjota sopivaa haastetta alle kouluikäisille, mutta mitään teemoja Juniors ei erityisesti noudata. Pojille on esimerkiksi työkoneita ja Lego Movie teeman mukaisia supersankaripaketteja Spidermaneineen ja Batmaneineen.

Tytöille taas Juniors sarjasta löytyy supermarkettia, ponitallia ja ihania taloja, joihin voi sijoittaa vaikka Lego Friends tyttöjä.

Kätevät Lego-salkut

Lego Juniors sarjassa on ajateltu paitsi laspen motorista ja kongnitiivista kehitysvaihetta myös ihan käytännön arkea. Juniors sarjasta löytyy kätevä muovinen säilytyslaatikko, esimerkiksi ponitalli ja kilpa-auto rakennussarjat on pakattu tällaiseen. Säilytyslaatikossa kyseisen rakennussarjan lelut säilytys on helppoa ja selkeää.

Aivan uutta ja omalaatuista ovat mukana kuljetettavat salkut, joihin pakattu palokunta- ja supermarkettirakennussarjat. Näissä salkuissa Legot kulkevat kätevästi mukana esimerkiksi reissuissa. Salkkua voi käyttää myös vaikka eväsrasiana myöhemmin.

Siirry alkuun