Lelut & lelukaupat netissä

Lego Minecraft tukee luovuutta

Lego Minecraft sarja on yksi uusimmista Legon teemoista. Se nousi heti äärimmäisen suosituksi varsinkin tietynikäisten poikien keskuudessa, jotka ovat haksahtaneet Minecraft-peliin.

Minecraft oli ollut viime vuosien suosituin tai ainakin yksi suosituimmista tietokonepeleistä. Se on yksinkertainen seikkailu- tai kaivospeli, joka on grafiikaltaan ällistyttävä aikana, jolloin osataan tehdä viimeisen päälle hiottua animaatiota. Minecraft on äärimmäisen pikselinen, sen hahmotkin koostuvat muutamista palikoista. Pelissä tietysti rakennetaan ja toimitaan suurilla palikoilla, mikä sinänsä on yhteistä Legon kanssa.

Minecraft pelin idea on yksinkertainen mutta koukuttava: siinä rakennetaan oma linnake, johon materiaalit hankitaan omasta kaivoksesta, joka usein on linnakkeen alla. Linnakkeeseen voi kuulua esimerkiksi maatila tai sen voi rakentaa omalle saarelle tai vuorelle. Linnakkeen rauhaa uhkaavat kaikenlaiset örkit, lähinnä zombit, luurangot ja kaktusukkelit, jotka pitää tappaa.

Minecraft Lego sarjat

Minecraftin ja Legon yhteispeli tuottaa hinnaltaan hieman tyyriimpiä tuotteita, sillä Minecraft suosittuna pelinä tarvitsee oman osansa tekijänoikeuksista. Menicraft sarjat ovat melko pieniä, muutaman hahmon paketteja, esimerkiksi Aavikkolinnake, Luminen linnake tai Nether linnake tai yksinkertainen ensimmäinen yö, jossa vihreä kaktuszombi uhkaa Minecraft ukkoa sekä tämän ensimmäistä possua.

  • Minecraft on yksi viime vuosien suosituimpia tietokonepelejä, jota voi pelata myös yhdessä
  • Lego Minecraft sarja on suosittu samojen lasten ja nuorten keskuudessa, jotka tykkäävät pelata kyseistä peliä
Siirry alkuun