LEGO Batman Movie, Jokerin lowrider-auto, 70906
50,46€
Lego Movie 70806 Linnan Puolustusjoukot
34,90€
LEGO Movie 70804 Jäätelökone
49,90€
LEGO Batman Movie, Killer Croc Tail-Gator, 70907
66,19€
LEGO Batman Movie, Murto Lepakkoluolaan, 70909
104,03€
Lego Movie 70812 Kekseliäs Väijytys
79,90€

Lego Movie

22 tuotetta 6 kaupasta

Lego Movie tarjoaa uusia leikkejä

Lego Movie rakennussarjat lanseerattiin vuonna 2014 yhtä aikaa amerikkalais-australialaisen samannimisen animaatioelokuvan kanssa. Lego Movien monipuolisista rakennussarjoista on tullut todella suosittuja monen ikäisten lasten keskuudessa.

Lego Movien juoni on varsin yksinkertainen: siinä tavallinen ja varsin yksinkertaisilla voimilla varustettu putkimies Emmet joutuu väärinymmärryksen kohteeksi, sillä häntä luullaan kyvyiltään erityislaatuiseksi ja kohtalon valitsemaksi mestarirakentajaksi. Emmet joutuu monenlaisiin haastaviin tilanteisiin, joihin hän saa avuksi legendoja ja ikuisia sankareita toistensa perään: muun muassa vanha mystikko Vitruvius, villi ja omapäinen Tyylilyyli sekä itse Batman. Elokuvassa seikkaillaan monenlaisissa Lego-ympäristöissä kuten kaupungissa, villissä lännessä ja avaruudessa.

Lego Movie hahmot

Koska animaatioelokuvassa seikkaillaan niin monenlaisissa ympäristöissä, myös Lego Movie rakennussarjat ovat todella monipuolisia. Sarjoissa seikkaillaan merillä, Pilvipalatsissa kittien kanssa, Jäätelökoneessa.... Lego Moviesta löytyy hauskoja rakennussarjoja sekä tytöille että pojille.

Lego Movie elokuva sai ensi-iltansa jälkeen todella hyvän ja positiivisen vastaanoton, elokuvateatterit täyttyivät innokkaista Lego-faneista. Elokuvaan on näillä näkymin tulossa jatko-osa keväällä 2017.

Siirry alkuun