Lelut & lelukaupat netissä

Lego Batman Movie tarjoaa uusia leikkejä

Lego Batman Movie rakennussarjat lanseerattiin vuonna 2014 yhtä aikaa amerikkalais-australialaisen samannimisen animaatioelokuvan kanssa. Lego Batman Movien monipuolisista rakennussarjoista on tullut todella suosittuja monen ikäisten lasten keskuudessa.

Lego Batman Movien juoni on varsin yksinkertainen: siinä tavallinen ja varsin yksinkertaisilla voimilla varustettu putkimies Emmet joutuu väärinymmärryksen kohteeksi, sillä häntä luullaan kyvyiltään erityislaatuiseksi ja kohtalon valitsemaksi mestarirakentajaksi. Emmet joutuu monenlaisiin haastaviin tilanteisiin, joihin hän saa avuksi legendoja ja ikuisia sankareita toistensa perään: muun muassa vanha mystikko Vitruvius, villi ja omapäinen Tyylilyyli sekä itse Batman. Elokuvassa seikkaillaan monenlaisissa Lego-ympäristöissä kuten kaupungissa, villissä lännessä ja avaruudessa.

Lego Batman Movie hahmot

Koska animaatioelokuvassa seikkaillaan niin monenlaisissa ympäristöissä, myös Lego Batman Movie rakennussarjat ovat todella monipuolisia. Sarjoissa seikkaillaan merillä, Pilvipalatsissa kittien kanssa, Jäätelökoneessa.... Lego Batman Moviesta löytyy hauskoja rakennussarjoja sekä tytöille että pojille.

Lego Batman Movie elokuva sai ensi-iltansa jälkeen todella hyvän ja positiivisen vastaanoton, elokuvateatterit täyttyivät innokkaista Lego-faneista. Elokuvaan on näillä näkymin tulossa jatko-osa keväällä 2017.

Siirry alkuun