Lelut & lelukaupat netissä

Lego Ninja Turtles rakennusarjat

Teinimutanttikilpikonnat on Legon uusi sarja, joka julkaistiin virallisesti vuoden 2013 alussa. Lego-sarja pohjautuu samannimiseen TV-sarjaan. Uusia settejä tullaan julkaisemaan vuoden 2014 aikana, joista kolme tulee pohjautumaan pian julkaistavaan elokuvaan Teenage Mutant Ninja Turtles. Suomessa on tällä hetkellä markkinoilla viisi eri settiä: Kraangin pako laboratoriosta, Silppurin lohikäärmepyörä, Kilpikonnan takaa-ajo, Hyökkäys kilpikonnapesään ja Kuortenkerääjän katujahti.

Lego Ninja Turtles pelit

Lego Ninja Turtles pelit on sarjan hahmojen ympärille kehitettyjä pelejä. Kraangin pako laboratoriosta -setin tarinassa Kraang on lukinnut Michelangelon laserkilvellä suojattuun vankilaan laboratoriossaan. Tahmea tilanne muuttuu liukkaaksi pakotilaisuudeksi Michelangelon pitsalla. Pitsaa voi viskata kaltereiden välistä soturin eteen niin, että hän liukastuu ja kaatuu. Aktivoimalla häkin räjäytystoiminnon Michelangelo voi paeta häkistä. Sen jälkeen käydään taistelua Kraangin hurjaa, kahdella liekinheittimellä varustettua mekaanikkohirmua vastaan. Valmistaudu hurjaan ajojahtiin kaupungin viemäreissä, kun Kraang pystyykin irrottamaan mekaanikkovaeltajan jalat luodakseen siitä lentävän pakoaluksen!

Silppurin lohikäärmepyörä -sarjalla voit skeitata Silppurin lohikäärmepyörän perään Donatellon moottoroidulla rullalaudalla ja voittaa viemäriverkon kartan takaisin! Silppuri kiitää kahdella liekkipakoputkella ja oikeilla kumipyörillä varustetulla lohikäärmepyörällä, kun Donatello näkee hänen kädessään kilpikonnien pesälle johtavan kartan. Käynnistä Donatellon moottoroitu rullalauta ja pysäytä Silppuri ajoissa! Taistele soturia vastaan Donatellon bo-sauvalla ja aja metallikasvoista ilkimystä takaa kaupungin kaduilla taistellaksesi kartta takaisin!

Kilpikonnan takaa-ajo -setissä Fishface kerjää ongelmia ajellessaan mutaa viskovalla menopelillään. Aja sitä takaa kaupungin viemäreissä Rafaelin aluksella! Saat päihitettyä sen taakse osoittavat ohjukset kolmipyöräisellä ja kahdella liekkipakoputkella varustetulla takaa-ajoaluksella. Laukaise sen jälkeen kaksi ohjusta estääksesi mutanttia levittämästä mutaa koko kaupunkiin!

Hyökkäys kilpikonnapesään -setissä harjoitellaan ahkerasti. Voit opettaa Leonardolle ninjataitoja mestari Splinterin (Tikku) johdolla pyörivää treeninukkea käyttäen, tai tehdä kokeiluja Donnien laboratoriossa. Kun musta ninja on apulaisensa kanssa virittänyt räjähdyksen, on aika käydä kilpikonnataisteluun! Käy kaikki kolme taistelua Kilpikonnan pesässä, apuna kymmenen erilaista asetta ja pizzan laukaisu-uuni! Pistä roistot maksamaan siitä, että he ovat tunkeutuneet kilpikonnien alueelle! Kun taistelu on ohi, Voit sytyttää pizzauunin ja pystyttää litteänäytöllä varustetun videopeliaseman. Tai mene kadulle rullalautailemaan ja hyppimään minirampille!

Kuortenkerääjän katujahti Dogpound hurjastelee kaupungin läpi toimitellen myrkyllistä mutaa pizzavaunullaan. Lähde Leonardon ja Michelangelon matkaan Kuortenkerääjällä ja pysäytä ilkeä mutantti! Käännä mahtava LEGO® Technic kanuuna 360 astetta ja avaa tuli! Avaamalla Kuortenkerääjän sivupaneelit saat esiin tietokoneen, asetelineen ja rullalaudan. Siirrä nostamalla kumipyörät ylös, jolloin alta paljastuvat kiskopyörät! Kun olet pysäyttänyt Dogpoundin, kohtaa katolla hänen alaisensa Kraang ja soturi. Mukana kolme minihahmoa: Leonardo, Michelangelo, soturi sekä kaksi hahmoa: Dogpound ja Kraang.

Lego Ninja Turtlesin taustatarina

Hamato Yoshi oli kunniallinen ninja, jonka oma oppilas kääntyi häntä vastaan. Se koettiin suurena loukkauksena, ja Yoshi karkotettiin jalkaklaanista. Yoshi muutti Japanista New Yorkiin, jossa hän asettui asumaan kaupungin viemäreihin. Elettyään viemäreissä hän ystävystyi viemäristön rottien kanssa. Kerran Yoshi löysi neljä pientä kilpikonnaa, jotka olivat vahingossa pudonneet viemäriin. Hän adoptoi konnat ja nimesi heidät lempirenessanssitaiteilijoidensa mukaan: Leonardo, Donatello, Rafael ja Michelangelo. Eräänä päivänä Yoshi huomasi kaduilta palatessaan kilpikonnien olevan violetin liejun peitossa. Siistittyään kilpikonnat myös Yoshi altistui oudolle aineelle ja kilpikonnien tavoin koki muodonmuutoksen. Yoshista tuli ihmisrotta ja samalla hän nimesi itsensä Tikuksi (Särö). Kilpikonnat muuttuivat ihmiskilpikonniksi. Tikku alkoi opettaa pojilleen ninjutsua. Tällä välin Oroku Saki, Yoshin oppilas, lähtee Japanista. Hän löytää Yoshin New Yorkista ja päättää hankkiutua tästä eroon. Saki nimeää itsensä Silppuriksi ja alkaa tehdä yhteistyötä entisen X-ulottuvuuden sotapäällikkö Kraangin kanssa. Uskomaton taistelu ja seikkailu alkaa!

Lego Ninja Turtles elokuva

Ninja Turtlesin taistelevat elokuvan pätkässä.

 

Siirry alkuun