Lelut & lelukaupat netissä

LEGO Ninjago - onnistunut lahjaidea

LEGO Ninjago on japanilaisiin ninja-tarinoihin pohjautuva tuotesarja, jossa on laaja valikoima erilaisia ninjasotureiden käyttämiä taistelualuksia ja hahmoja. Ninjagot asuvat Ninjago Cityssä. Pääninjat ovat neljä teini-ikäistä nuorta jotka löydettiin koulutettavaksi ninjoiksi: Kai, Jay, Cole ja Zane. Kaikilla heillä on oma erityinen aseensa, jotka ensimmäinen Spinjitzu-mestari takoi Kultavuorilla ja kyllästi niiden voimat Valon Temppelissä. Ninjago luotiin näillä aseilla.

Kukin ase hallitsee yhtä neljästä elementistä: tuli, salama, maa ja jää. Tulimiekka on Kain ase, joka ampuu tulipalloja ja herättää nukkuvia tulivuoria. Tämä ase voi muuntua Teräpyöräksi. Salamanunchacu on sähköiskuja antava Jayn ase, joka voi muuntua Myrskyalukseksi. Colen ase Järistysviikate aiheuttaa maanjäristyksiä osuessaan maahan. Se voi muuttua Hyökkäysvaunuksi. Zanen aseita ovat jäädyttävät Jääshurikenit. Jääshuriken voi muuttua Lumikelkaksi.

Tarina LEGO Ninjagon takaa

LEGO Ninjago -sarjan tuotteet kertovat tästä ninjojen ja droidien välisestä taistelusta. Hahmoista on valittavissa kukin neljästä ninjasta, eli Kai, Jay, Cole tai Zane; Spinjitzun mestari Sensei Wu; nindroidiarmeijan johtajana toimiva Overlordin palvelija Kenraali Cryptor; nindroidisotureita ja muita figuureja. Yhteensä LEGO Ninjago -sarjassa on valittavissa 14 erillistä hahmopakkausta. Erilaisia taistelualuksia ja muita välineitä sarjaan kuuluu kaikkiaan 13 kappaletta.

Kenraali Cryptorin uhkaavassa Tuhorobotissa on 360 astetta pyörivä komentokeskus, josta käsin kenraali apulaisineen valmistautuu hyökkäykseen ninjoja vastaan viedäkseen arvokkaan teknoterän. Nindroidien pelottava Robottilohikäärme ampuu kanuunalla terävien pyörivien sahanterien lisäksi. Kannattaa välttää myös lohikäärmeen mekaanista suuta, teräviä kynsiä ja piiskaavaa pyrstöä. Ninjakopterilla Zane ja Pixal pyrkivät päihittämään hyökkäävät nindroidit. Kain upea punakultainen taistelualus ampuu kultakärkisillä ohjuksilla kenraali Cryptoria. Nindroidien pelottava Liitometsästäjä uhkaa ninjoja! Kultaisen ninjan Lloydin mahtava Kultainen Lohikäärme lähettää Lord Garmadonin sotilaat takaisin alamaailmaan. Lord Garmadonin miekkailija on varastanut elementtimiekan Colelta. Tehokkaan maaporan avulla Cole kuitenkin raivaa kaikki esteet tieltään ja saa pelastettua miekan ennen kuin se katoaa jäljettömiin.

Ninjaleikkejä

LEGO Ninjago -taistelut ninjojen ja nindroidien välillä jatkuvat kiihkeinä Ninjago Cityssä. Pääsevätkö Sensei Wu ja kultainen ninja Lloyd perille Valon temppeliin viemään neljä elementtimiekkaa paikoilleen temppelin sydämeen? Yhdistämällä elementtivoimat saat herätettyä kultaisen mekaanikon viimeiseen suureen taisteluun. Kultaisen mekaanikon miekalla aseistautuneena hyppää kultaisen mekaanikon ohjaamoon ja aloita viimeinen taistelu Ninjago Cityn vapauden puolesta! Voittavatko ninjat vai saako ilkeä Overlord Kenraali Cryptorin johtaman nindroidiarmeijan avustuksella Ninjago Cityn valtaansa? Jännittävissä taisteluissa tarvitaan kaikkia aseita ja taistelualuksia auttamaan ninjoja voittamaan pahat vastustajansa.

LEGO Ninjago -tuotesarjan huikeat hahmot ja taistelualukset on kätevä hankkia verkkokaupoista. Hanki mieleisesi rakennussarjat ja aloita taistelu Ninjago Cityn puolesta.

Legot ennen Ninjagoa

Maailman tunnetuimpiin kuuluvan lelumerkin Legon tarina alkoi Tanskan Billundissa vuonna 1949 puusepän pojan Godtfred Kirk Christiansenin keksiessä muoviset toisiinsa kiinnittyvät rakennuspalikat. Hän alkoi valmistaa näitä muovisia palikoita yhdessä isänsä kanssa, ja he antoivat niille nimeksi Lego tanskankielisten sanojen leg godt eli leiki hyvin mukaan. Palikoiden selkeä idea ja lähes rajattomat yhdistelymahdollisuudet tekivät Legosta nopeasti huippusuositun. Tänä päivänä Legon tuntevat lähes kaikki maailman lapset. Legon eri teemoihin liittyvät tuotesarjat ovat aina olleet hyvin suosittuja. Tuosta suosiosta ja Legon tunnettavuudesta ovat todisteena myös Billundin Legolandin vuosittaiset noin 2 miljoonaa kävijää. Useimmat lapsiperheet Tanskassa vieraillessaan käyvät myös Legolandissa. Tuonne Keski-Jyllannissa sijaitsevaan Billundin pikkukaupunkiin pääsee myös lentäen. Ei olekaan ihme, että Billundin lentokenttä on Tanskan toiseksi vilkkaammin liikennöidyin heti Kööpenhaminan jälkeen. Legon laaja valikoima on helposti hankittavissa eri nettikauppojen kautta ilman turhaa kaupoissa kiertelyä ja jonotusta.

Lego Ninjago elokuva

Katso pätkät Lego Ninjago elokuvasta, osista 1-5.

 

Siirry alkuun