Lelut & lelukaupat netissä

Lego säilytyslaatikot

74 tuotetta 4 kaupasta

Värikkäät Lego säilytyslaatikot

Mihin onkaan mahtavampi säilöä omat rakkaat Legonsa kuin Lego säilytysrasioihin? Värikkäät, yksinkertaiset ja hauskat säilytysrasiat tuovat myös oman sävynsä lastenhuoneen sisustukseen.

Lego säilytysrasiat ovat lähes yhtä nerokkaita kuin alkuperäinen Lego palikkakin. Perinteisen Lego säilytysrasiat ovat siis ulkoisesti kopioita Legon peruspalikasta, joko siitä yksinkertaisesta kanttisesta tai siitä pidemmästä palikasta. Näitä säilytysrasioita pystyy pinoamaan päällekkäin vaikka kuinka monta.

Lego säilytysrasia aukeaa niin, että kannen reunat tulee sivuilta alas asti, joten laatikko ei aukea vahingossa ja Legot leviä vahingossa ympäri huonetta. Palikoista voi kasata erittäin hauskan ja persoonallisen kokoelman lastenhuoneeseen. Palikat ovat sen kokoisia, että niihin voi vaikka lajitella kaikki palikat erikseen.

Lego hahmon pää säilytyslaatikkona

Hauska Lego säilytysrasia on erityisesti Lego hahmon suurikokoinen pää, joko tytön tai pojan pää, jonne voi säilöä vaikka mitä aarteita. Samalla pää tuo kauniin yksityiskohdan lastenhuoneen hyllyyn. Keltainen pää on valmistettu erittäin kestävästä muovista, joka on kuitenkin niin kevyt, että lapsi voi itse helposti käyttää ja kantaa sitä.

Lego Chima lajittelurasiat

Legends of Chima Lego sarjalle on olemassa omat säilytysrasiansa, joissa on sarjan kuvia koristeena pinnassa. Nämä säilytysrasiat sopivat ennen kaikkea tarkoille ja tavaroitaan järjestyksessä pitäville lapsille. Säilytysrasioissa on pienet lokerot, joihin voi lajitella esimerkiksi Chima -hahmojen osia. Jokaisen laatikon kansi on kuin tarjotin, johon lokerikon voi laskea. Näin pienet osat eivät mene sekaisin. Näitä rasioita voi toki käyttää muidenkin kuin Chima sarjan Legojen lajittelemiseen ja säilyttämiseen.

  • Lego säilytysrasiat on suunniteltu Legojen säilytykseen ja lajittelemiseen
  • Lego säilytysrasioihin sopivat sekä isommat Dublot että pienemmät peruspalikat
  • Lego säilytysrasioissa on myös hauskat Lego päät, joihin voi säilöä parhaat Legoaarteensa
Siirry alkuun