Lelut & lelukaupat netissä

Lego Star Wars

16 tuotetta 4 kaupasta

Kulttisarja nyt myös Legoina

Lego vastaa nopeasti markkinoiden haasteisiin, ja sen valikoimista löytyvät lelut ja rakennussarjat monista tunnetuista elokuvista ja tv-sarjoista. Lähes kulttimaineen saavuttanut Star Wars -tieteiselokuvien sarja on hyvin edustettuna Legon valikoimissa. Lego-palikat sopivatkin erinomaisesti erilaisten tähtialusten ja avaruuskulkuneuvojen rakentamiseen. Valikoimassa on useita upeita rakennussarjoja Tähtien sodan taistelujen rekonstruoimiseksi kotioloissa. Legon tuotteet ovat laajasti saatavilla eri nettikauppojen valikoimissa.

LEGO Star Wars -sarjassa on 38 erilaista pakkausta tähtialusten ja hahmojen rakentamiseen joulukalenteria myöten. Uutuutena sarjassa on hurja LEGO Star Wars Corporate Alliance Tank Droid -alus, jolla separatistien joukot käyvät taistoon jediritareita ja heidän klooniarmeijaansa vastaan. Ilkeä sithilordi Darth Malgus puolestaan kiitää vaarallisella mustalla Fury Class Interceptor -aluksellaan tarkkailemassa valtaamiaan alueita. Kuuluisa Millennium Falcon -alus kuljettaa Han Soloa, Luke Skywalkeria, Chewbaccaa, Ben Kenobia, prinsessa Leiaa ja Darth Vaderia pakoon Kuolemantähdeltä. Mahtavalla LEGO Star Wars Republic Gunship -aluksella kiidät Geonosikseen pelastamaan Obi-Wan Kenobin, Anakin Skywalkerin ja Padme Amidalan ennen kuin supertaisteludroidit ehtivät tuhota heidät.

LEGO Star Wars Mandalorian Speeder -kiiturilla saavut kohtauspaikalle vauhdilla. Tiellesi osuvat uhkat voit tuhota takaosan asevaraston laukaistavilla ohjuksilla ja nostettavalla kanuunalla. Jedimestari Obi – Wan Kenobi ajaa vihollisia takaa vauhdikkaalla LEGO Star Wars BARC Speederillä, jossa on myös sivuvaunu, josta kapteeni Rex voi tulittaa vastustajia. Umbara-planeetan ilmatilan tutkimiseen käytetään monipuolista Z-95 Headhunter -alusta. Tällä aluksella on helppo taistella separatisteja vastaan. Jedimestari Saesee Tiin taistelee separatistijoukkoja vastaan käyttäen LEGO Star Wars Jedi Starfighter -alustaan. Tässä aluksessa ovat mukana Saesee Tiinin lisäksi jedimestari Even Piell ja astromekaniikkadroidi R3-D5. Kapinaliiton supernopea hävittäjä A-Wing Starfighter vie taistelijat pahaan Imperiumiin taistelemaan imperiumin laivastoa vastaan. Tämä salamannopea alus tuhosi Darth Vaderin Executorin.

Star Wars LEGO -rakennussarjat

LEGO Star Wars -rakennussarjat sisältävät aluksen ja rakennusohjeiden lisäksi Star Wars -hahmoja ja erilaisia aseita. Käytä ohjuksia, kanuunoita ja lämpöräjähteitä taistelussa galaksien herruudesta! Lähitaistelussa valosapelit viuhuvat jedien ja separatistien mitellessä voimiaan. LEGO Star Wars -tuotteet ovat laajasti saatavilla eri verkkokauppojen valikoimissa.

Taistelussa Hoth-planeetan jäisellä pinnalla on tarpeen Luke Skywalkerin lumikiituri. Sen komentosillalta voit tarkkailla, kuinka imperiumin lumikiiturit hyökkäävät kapinallisten kimppuun. Auta kapinallisia kukistamaan imperiumin joukot! Taistelujen jatkuessa kloonikomentaja nousee raskaasti aseistetun LEGO Star Wars AT –TE -talsijan kyytiin jedimestari Mace Windun ja Coleman Treborin kanssa. Tämä mahtava hyökkäysvaunu johtaa mitä tahansa LEGO Star Wars -taistelua. Tässä pakkauksessa on mukana viisi aseistettua minihahmoa: taisteludroidi, taisteludroidikomentaja, kloonikomentaja, Mace Windu ja Coleman Trebor. Maineikas LEGO Star Wars TIE Fighter -hävittäjä palaa kerta toisensa jälkeen taistelemaan kapinaliittoa vastaan. Tämä selvästi tunnistettava ja suosittu tähtihävittäjä sisältää kaksi ohjusta ja avattavan ohjaamon. Mukana seuraavat pienoishahmot Imperiumin upseeri, TIE -hävittäjän lentäjä, sotilas Kuolemantähdeltä ja R5 – J2 -droidi.

Tähtien sota Legoilla

LEGO Star Wars -rakennussarjoilla rakennat aidon tuntuiset kohtaukset ja taistelut suosituista Tähtien sota -elokuvista.

Tanskalainen Lego on eräs kautta maailman tunnetuimmista lelumerkeistä. Legon rakennuspalikat ovat kuluneet käytössä jo vuodesta 1949 alkaen. Palikat keksi Billundissa asunut puusepän poika Godtfred Kirk Christiansen, joka isänsä kanssa alkoi valmistaa näitä suureen suosioon nousseita muovisia palikoita. Legon suosion perustana lienee yksinkertaisuus yhdistettynä lukemattomiin yhdistelymahdollisuuksiin. Billundissa sijaitsee myös legoista rakennettu Legoland, joka on tunnetuimpia ja suosituimpia matkailunähtävyyksiä koko Euroopankin mitassa. LEg GOdt eli leiki hyvin!

Lego Star Wars elokuva

Katso koko Lego Star Wars elokuva!

 

Siirry alkuun