Lelut & lelukaupat netissä

Lego Super Heroesissa taistelevat tuttu supersankarit

Lego Super Heroes on Legon sarja, joka tuli markkinoille vuonna 2011. Super Heroes -hahmot perustuvat tunnettujen sarjakuvien ja elokuviin pohjautuviin hahmoihin. Sarjassa esiintyy DC Comicsin sekä Marvel Comicsin tunnettuja hahmoja. Osa hahmoista lanseerattiin vuoden 2011 lopulla ja loput huhtikuussa 2012. Hahmojen kirjo on laaja. Moni sarjan hahmoista koostuu Batmanin ympärille.

Lego Super Heroes pelit

Lego Super Heroes -sarjasta on tehty kaksi videopeliä: Lego Marvel Superheroes sekä Lego Batman 2: DC Super Heroes. Sarjaan pohjautuu myös elokuva Lego Batman: The Movie – DC Superheroes Unite (julkaistu vuonna 2013).

Lego Super Heroes rakennussarjat:

Superman – Seikkailu suurkaupungissa: Kenraali Zod aiheuttaa kaaosta kaupungilla taistellessaan Teräsmiestä vastaan. Sinun tehtäväsi on estää kenraali Zodia virittämästä Teräsmiehelle ansaa sortuvan maston alle tukkimalla sen tie keltaisella autolla! Hahmot: Teräsmies ja kenraali Zod.

Superman

Superman – Smallvillen taistelu: Ole auttamassa Teräsmiestä estämään kryptonilaisia valtaamasta Smallvillen kaupunkia! Kenraali Zod, Faora ja Tor-An hyökkäävät upealla Black Zero Dropship -aluksella. Teräsmies saa seuraa eversti Hardystä. Hänen maasturillaan voidaan pysäyttää kryptonilaiset! Hahmot: Teräsmies, eversti Hardy, kenraali Zod, Faora ja Tor-An.

Batman

Batman vs. Mr. Freeze – Aquaman jäällä: Mr Freeze on ottanut vangikseen Aquamanin jäälohkareen sisään, ja vain Batman voi pelastaa hänet! Kiirehdi apuun nopealla Lepakkoveneellä! Murskaa jäälohkare vapauttamalla ohjukset ja räjäyttämällä pommit. Hahmot: valkoinen Arctic Batman, Mr. Freeze ja Aquaman.

Lepakko vs. Bane – hurja takaa-ajo: Gotham Cityn taivaalla Batman näkee Banen panssaroidussa Tumbler-autossaan ajamassa takaa komissaari Gordonia. Aja tie-esteiden läpi Banen Tumbler-autolla ja laskeudu sen jälkeen pilvistä Lepakkoaluksella ja vedä komissaari turvaan pelastusköydellä, ennen kuin Bane ottaa hänet kiinni. Hahmot: Batman, Bane ja komissaari Gordon.

Batwing-taistelu Gotham Cityn yllä: Tikkailla helikopterinsa alla roikkuva Jokeri aikoo pudottaa myrkyllistä ilokaasua sisältävän pommin Gotham Cityyn. Apu on onneksi lähellä: Batman saapuu paikalle supernopealla Batwing-aluksellaan. Hahmot: Batman, Jokeri ja apulainen.

Kaksinaaman takaa-ajo: Saapuessaan pankin luo Lepakkoautollaan Batman näkee Kaksinaaman ja tämän ilkeän kätyrin poistuvan paikalta hinaten valtavaa kassakaappia! Estä Batmanin kanssa Kaksinaaman aikeet ja palauta kassakaappi sinne minne se kuuluu! Hahmot: Batman, Kaksinaama, 2 apulaista ja vartija.

Teräsmies

Teräsmies vs. Lexin kryptoniittirobotti: Teräsmiehen pahin vihollinen Lex Luthor on rakentanut kryptoniitilla toimivan robotin ja vanginnut Ihmenaisen. Pystyykö teräsmies väistelemään Luthorin kryptoniittiaseen laukauksia ja tehdä selvää ilkeästä vastustajastaan! Hahmot: Teräsmies, Ihmenainen ja Lex Luthor.

Lego Super Heroes rakennettavat hahmot

Batman: Uuteen asuun sonnustautunut Batman käyttää etsiväntaitojaan löytääkseen vihollisensa Jokerin. Yhdistä miekat supertehokkaaksi aseeksi ja käytä Batmanin salamannopeita taistelutaitoja lukitaksesi rikollisen klovniprinssin kaltereiden taakse!

Jokeri: Jokeri riehuu Gotham Cityn kaduilla. Ainoastaan Batman pystyy laittamaan hänet järjestykseen. Jokeri aikoo nitistää arkkivihollisensa uuden pukunsa sekä myrkkyä, savupommeja, ilokaasua ja tainnuttavia räjähdyksiä ampuvan Jokeri-laukaisimen avulla.

Vihreä Lyhty: Vihreä Lyhty suojelee galaksia tehokkaan pukunsa ja mahtavan voimasormuksensa voimalla. Sormuksen antamien voimien avulla hän pystyy lentämään, matkustamaan avaruudessa, puhumaan vieraita kieliä ja ennen kaikkea luomaan vakaaenergisiä kohteita, kuten aamutähden. Vihreä Lyhty takaa galaksin turvallisuuden!

Batman – Arkham Asylum – Pako: Jokeri, Pingviini, Myrkkymuratti ja Variksenpelätin ovat karanneet Arkham Asylumista tohtori Harleen Quinzelin avulla. Roistot aikovat aiheuttaa sekasortoa Gotham Cityn kaduilla! Auta Batmania ja Robinia lähtemään liikkeelle ja toimittamaan rikolliset tyrmään! Aja vartijan autoa takaa sen syöksyessä porttien läpi! Laita roistot sen jälkeen telkien taakse kahdeksaan erilliseen selliin. Hahmot: Batman, Robin, Jokeri, Pingviini, Myrkkymuratti, tri Harleen Quinzel, Variksenpelätin ja vartija.

Lego Marvel Super Heroes elokuva

Lyhyt esittely Lego Marvel Super Heroes hahmoista.

 

Siirry alkuun