Lelut & lelukaupat netissä

Lego Technic

11 tuotetta 4 kaupasta

Lego Technic tuo uuden aspektin rakentamiseen

LEGO Technic -sarjasta löytyvät monet pikkupoikien unelma-autot ja koneet lähes aidonnäköisinä versioina. Sarja sisältää niin autoja, työkoneita, lentokoneita ja moottoripyöriä kuin muitakin ajoneuvoja. LEGO Technic -rakennussarjat ovat yksityiskohtaisia ja teknisiä: monissa on liikkuvia osia ja erilaisia teknisiä ratkaisuja. Tällä hetkellä sarjassa on 29 erilaista rakennussarjaa, suihkukoneesta mönkijään ja telaketjunosturista ilmatyynyalukseen. Pienien osiensa ja teknisten ratkaisujensa vuoksi LEGO Technic -rakennussarjat eivät sovi aivan pienimmille lapsille. Niitä suositellaan, pakkauksesta riippuen, noin 7-vuotiaille ja vanhemmille lapsille. Näiden teknisten rakennusprojektien parissa viihtyvät hyvin isommatkin pojat. Useimmista pakkauksista voidaan rakentaa kaksi erilaista vaihtoehtoa.

LEGO Technic kaksiroottorinen helikopteri soveltuu hyvin ensikertalaisen haasteeksi. Siinä on linkitetyt pyörivät roottorit, avattava rahtitilan luukku ja pyörivä etupyörä, joka helpottaa ohjaamista maassa. Tästä pakkauksesta voit rakentaa myös yksiroottorisen helikopterin halutessasi. Superupea vihreän moottorikelkan pakkaus sisältää jousitetut etusukset ja takatelan, ja siinä on myös ohjaustanko, ohjauslaakerit ja ohjauslukko. Tästä pakkauksesta saat rakennettua myös lumimoottoripyörän. Hienossa kolme työmaa-ajoneuvoa sisältävässä pakkauksessa on pyöräkuormaaja, telakaivuri ja kuorma-auto. Näillä koneilla maansiirtotyöt sujuvat joutuisasti.

Suuret Lego Technic sarjat

Massiivinen pyöräalustainen nosturi on kaikkien aikojen haastavin LEGO Technic -malli. Pakkaus sisältää huikeat 2 350 osaa. Viisiakselinen jätti sisältää LEGO Power Functions -moottorit joilla voit avata nosturin tukijalat, laskea alaosan ja nostaa nosturinpuomin aina 75 cm korkeuteen saakka. Tämä autenttinen LEGO Technic -malli sisältää liikkuvilla männillä varustetun V 8 -moottorin. Nosturi MK II on kaikkien yli 11-vuotiaiden poikien toivelahja.

Huippu-upeassa LEGO Technic motocross-pyörässä on paljon autenttisia ominaisuuksia kuten ketjuveto, liikkuvat männät, etu- ja takajousitus sekä karkeakuvioiset renkaat. Todella aidontuntuisesta moottoripyörästä voit halutessasi rakentaa myös speedway -moottoripyörän. Tehokkaassa amerikkalaistyyppisessä hinausautossa on toimiva ohjaus, kokoontaitettava hinauspuomi, toimiva vinssi, avautuvat ovet ja konepelti, jonka alta löytyy toimiva mäntämoottori. Osista voi rakentaa myös nosturikuorma-auton.

Iso LEGO Technic tukkiauto on valmiina nostamaan raskaita tukkeja. Auton kyljessä olevalla Power Functions -hallintalaitteella voit levittää auton tukijalat ja käyttää moottoroitua tukkikouraa. Kääntyvällä kouralla nostat paksuimmatkin tukit auton kyytiin sahalle kuljetettavaksi. Tässä isossa autossa on toimiva ohjaus, avautuvat ovat ja konepelti, jonka alla on toimiva mäntämoottori. Tämän pakkauksen osista voit halutessasi rakentaa myös lumiauralla varustetun säiliöauton.

Yksityiskohtaisia malleja

Kaikki LEGO Technic -rakennussarjat ovat yksityiskohtaisia aidonoloisia kopioita oikeista ajoneuvoista. Kilpa-autot, mönkijät, traktorit ja lentokoneet muistuttavat aitoja esikuviaan, ja kaikissa on huimaavia teknisiä ratkaisuja, jotka lisäävät rakentamisen ja leikkimisen iloa. Pikkutarkat yksityiskohdat ja pienet osat vaativat rakentajalta kärsivällisyyttä, mutta mahtava lopputulos korvaa vaivan ja kulutetun ajan monin verroin. Upeat LEGO Technic -rakennussarjat löydät verkkokauppojen valikoimista vaivattomasti.

Tanskalainen Lego on ollut yksi suosituimpia ja tunnetuimpia lelusarjoja kautta maailman aina vuonna 1949 tapahtuneesta ensiesiintymisestään lähtien. Billundilainen puusepän poika Godtfred Kirk Christiansen keksi muoviset toisiinsa liittyvät rakennuspalikat, joita hän alkoi yhdessä isänsä kanssa valmistaa. Legon rakennuspalikat nousivat suureen suosioon yksinkertaisen ideansa ja lähes rajattomien yhdistelymahdollisuuksiensa takia. Tänä päivänä Lego tunnetaan kaikkialla maailmassa, ja useimmat lapset ovat elämänsä jossain vaiheessa leikkineet Legoilla. Legon suurta suosiota kuvaa myös Billundissa sijaitsevan Legolandin vuosittainen noin kahden miljoonan kävijän määrä. Legoland on Tanskan suurin Kööpenhaminan ulkopuolella sijaitseva turistinähtävyys. Osittain Legolandin ansiosta onkin keskijyllantilaisen pikkukaupunki Billundin lentokenttä Tanskan toiseksi vilkkain. Vuosien mittaan Legon valikoima on kasvanut valtavaksi, ja helpoimmin näitä tuotteita saa hankittua internetin kautta eri nettikaupoista.

Siirry alkuun