Bosch - Tool belt playset
40,94€
Micki, Työkalupakki sekä työkalut, Puuta
24,90€
SMOBY Monitoimityöpenkki ja työkalupakki Black & Decker
35,00€
Kids Concept, Star, Työkalupakki
33,90€
Micki, Työkaluvyö sekä työkalut
14,50€
Sevi Työkalupenkki
99,00€ 109,00€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Bosch
Ecoiffier
Hape
Jabadabado
Kids Concept
Liontouch
Martinex
Mattel
Micki
Redbox
Smoby
Stoy
Baufix
Klein
Sekalaiset
Step2
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Adlibris
Babyshop
Coolshop lelut
Ellos lelut
Eurotoys
Lekmer lelukauppa
Lelufantti lelukauppa
On24 lastenmaailma
Pinkorblue.fi
Proshop
Shopping4net leikkikalut
Poista kaikki suodattimet

Leikki työkalut

74 tuotetta 11 kaupasta

Leikkityökalut mahdollistavat ammattileikit

Työkalut kiinnostavat lapsia, varsinkin jos he näkevät aikuisten käyttävän niitä. Lelujen korjaaminen ja rakentaminen on mielenkiintoista puuhaa ja siihen tarvitaan tietenkin turvallisia työkaluja. Lasten työkalut ovat sopivan kokoisia ja soveltuvat hyvin sisäkäyttöön. Porakoneet pyörivät ja äänet kuuluvat, mutta huonekalut säilyvät ehjinä. Lapset kiinnostuvat työkaluista jo varhain, joten leikkityökaluja voi ostaa heti taaperosta ylöspäin. 

Työkalupakki säilöö vasarat ja porakoneet

Lapsille on valmistettu hienoja puisia ja muovisia työkalupakkeja, joissa voi näppärästi säilyttää lapsen omia työkaluja. Innostuneille nikkareille löytyy myös isompia työkalupenkkejä. Esimerkiksi Sevi-työkalupenkki sisältää työkaluja, muttereita ja puupalikoita ruuvausta varten. Sevi onkin Euroopan vanhin puulelujen valmistaja, sillä se on perustettu Italiassa jo vuonna 1831. Puusta valmistettu työkalupenkki on loistava lahja-idea pienille rakentajille. Puusta valmistetut tuotteet ovat kestäviä ja säilyvät pitkään lasten leikeissä. Lasten työkalut kehittävät loistavasti hienomotoriikkaa ja kekseliäisyyttä.

Black & Decker työkalusetit tuovat aikuisten työkalut ja mallit myös lasten leikkeihin. Leikkityökalut muistuttavat väritykseltään aitoja työkaluja, mikä ei jää lapsilta huomioitta. Työkalusetit sisältävät yleensä kaiken tarpeellisen, mitä pikkurakentaja tarvitsee. Tuotteita voi ostaa kätevästi myös netistä. 

Micki-työkalut on tarkoitettu lapsille, jotka haluavat rakentaa oikeilla työkaluilla ulkona tai muuten sopivassa työtilassa. Lasten mitoituksella valmistetut Micki-tuotteet ovat aivan kuin aikuisten työkaluja, mutta pienemmässä koossa. Vanhempien valvonnassa näillä työkaluilla voi rakentaa puusta ihan oikeita juttuja. Nikkarointilaatikkoon kuuluvat vasara, ruuvimeisseli, saha, pensseli, viivain, lyijykynä, kulmatyökalu ja ruuveja. Micki työkalut kestävät taatusti kovempaakin käyttöä.

 

Siirry alkuun