Exit Ibiza 100 leikkimökki
249,86€
Leikkimökki Loft 150 punainen, exit
526,89€
Leikkimökki Beach 100 punainen, exit
270,14€
Leikkimökki Loft 150 beige, exit
526,89€
Fantasia leikkimökki punainen, exit
351,22€
Leikkimökki Loft 100, exit
364,73€
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Exit
Smoby
Friends
Injusa
Step2
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Eurotoys
On24 lastenmaailma
Pinkorblue.fi
Tasapeli
Poista kaikki suodattimet

Leikkimökit

80 tuotetta 4 kaupasta

Leikkimökit leikittävät ympäri vuoden

Leikkimökki on lapsen oma paikka, missä saa tehdä ja toteuttaa kotileikkejä ulkoilmassa. Leikkimökissä saa myös leikkiä sotkuisempia leikkejä kuin sisällä ja siellä saa tietysti talostella vapaammin ja omassa rauhassa. Leikkimökki on kestävä ulkolelu, joka tarjoaa leikkimahdollisuuksia ympäri vuoden. Leikkimökit sopivat monenikäisille lapsille ja yleensä niin tytöt kuin pojatkin ovat innoissaan leikkimökistä. Leikkimökki on pitkäikäinen hankinta ja siihen kannattaakin sijoittaa heti lasten ollessa pieniä, niin lapset pääsevät nauttimaan leikkimökistä jo taaperosta lähtien. 

Leikkimökki ja liukumäki samassa

Leikkimökit ovat ajansaatossa kehityneet lasten huvimajoista monitoimiviihdykkeiksi, joissa on usein myös liukumäki, hiekkalaatikko ja kiipeilymahdollisuuksia. Edelleen myös perinteiset taloa jäljittelevät leikkimökit ovat pitäneet pintansa, vaikka modernimmat vaihtoehdot valtaavatkin markkinoita. Ennen leikkimökki saatettiin rakentaa itse ohjeiden mukaan, mutta nykyään ihmiset tilaavat leikkimökkinsäkin jo kätevästi netistä. Verkkokauppojen valikoima on laaja, joten kaikille löytyy varmasti miellyttävä vaihtoehto. Leikkimökki toimitetaan usein osissa suoraan kotiovelle, josta se on helppo kasata ohjeiden mukaan haluttuun paikkaan. Liukumäki ja kiipeily on hyvä ottaa huomioon, kun miettii leikkimökille sopivaa paikkaa. Hiekkapohja on esimerkiksi hyvä ja turvallinen vaihtoehto. 

Leikkimökin sisustaminen

Leikkimökki toimitetaan verkkokaupoista yleensä ilman huonekaluja ja verhoja. Verkkokaupat tarjoavat leikkimökkeihin kuitenkin laajan valikoiman oheistuotteita. Leikkimökin sisustamisella leikkimökistä saa viimeistään tuunattua käyttäjänsä näköisen paikan. Innokas keittiömestari haluaa tietysti mökkiinsä leikkikeittiön, kun taas toinen voi haluta ripustaa koko työkaluvalikoimansa leikkimökin seinälle. Leikkimökkiin voi lisätä myös verhoja, mattoja ja hyllyjä, jolloin leikkimökistä tulee entistä kodikkaampi ja viihtyisämpi paikka. Leikkimökkejä on eri kokoisia, joten sisustamista kannattaa miettiä aina koon pohjalta. Lapselle on hyvä jättää leikkimökkiin myös vapaata leikkitilaa, ettei kalusteet tuki koko mökkiä. Leikkimökki on monipuolinen leikkipaikka. Se innostaa kioski ja kauppa -leikeille ja tietysti erilaisille piiloleikeille. Aikuiset eivät koonsa puolesta viihdy leikkimökeissä pitkään, joten leikkimökki onkin usein lasten oma valtakunta ja hyvä niin. 

Siirry alkuun