Papo Merirosvolaiva
64,90€
Leikkisetti, Merirosvolaiva, Redbox
43,40€ 63,00€
Pirate Ship - Calafant XXL
85,00€
Fisher-Price, Mickey Mouse Clubhouse, Iineksen purjevene, Vihreä
19,90€
Merirosvolaiva, sekalaiset
45,00€
Hoppetossa-laiva, Peppi Pitkätossu, Pippi
46,20€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Disney
Fisher-Price
Hot Wheels
Le Toy Van
Minions
Papo
Peppi Pitkätossu
Plasto
Redbox
Schleich
Siku
Vikingtoys
Vilac
Calafant
Sekalaiset
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Adlibris
Babyshop
Coolshop lelut
Eurotoys
Kärkkäinen
Lekmer lelukauppa
Lelufantti lelukauppa
Proshop
Shopping4net leikkikalut
Poista kaikki suodattimet

Veneet ja laivat

28 tuotetta 9 kaupasta

Pienten lasten on vaikea vastustaa liikkuvia ajoneuvoja. Lelukaupat.fi -sivustolta löydät lasten leikkiveneitä ja -laivoja myyviä verkkokauppoja, joista voit hankkia lelut markkinoiden parhaaseen hintaan. Tarjolla on aluksia ja veneitä aivan jokaiseen makuun, ja niiden kanssa vesileikit muuttuvat entistä hauskemmiksi. Voit valita vaikka merirosvolaivan hurjiin merirosvoleikkeihin tai Peppi Pitkätossun laivan, jonka kyydistä löytyvät kaikki tutut hahmot.

Parhaan lelun valitseminen

Lasten veneet ja laivat on helppo ostaa niitä myyvästä nettikaupasta. Voit tutustua verkkokauppojen tarjontaan älylaitteen avulla juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Olemme koonneet sivuillemme useamman eri jälleenmyyjän tuotteet, joten sinun tehtäväksesi jää vain hintojen vertaileminen ja parhaiden tuotteiden valitseminen. Veneet ja laivat kannattaa ostaa yhdessä lapsen kanssa, sillä lapsi haluaa varmasti olla mukana lelun valinnassa. Voit hankkia ne myös lahjaksi, jolloin sinun kannattaa ottaa huomioon muutama tärkeä asia lelua valitessa. Ensimmäisenä kannattaa miettiä lapsen mielenkiinnon kohteita. Merirosvoleikeistä pitävät lapset ihastuvat taatusti merirosvolaivaan, kun taas pienet tytöt pitävät varmasti Fisher-Pricen Iineksen purjeveneestä. Toisena kannattaa ottaa huomioon lelujen ikäsuositus, joka vaihtelee tuotekohtaisesti.

  • Valitse lelut yhdessä lapsen kanssa
  • Ota huomioon lelujen ikäsuositus

Osta leikkiveneet omaksi tai lahjaksi

Lasten veneet ja laivat ovat loistavia lahjaideoita, sillä lapset rakastavat vesileikkejä ja liikkuvia ajoneuvoja. Voit ostaa leikkiveneet omaksi tai lahjaksi verkkokaupasta. Selaat vain leluvalikoimaamme ja etsit mieleisimmät tuotteet. Tuotteen kuvaa klikkaamalla pääset lukemaan tuotteen tarkemmat tiedot. Kun olet löytänyt haluamasi tuotteet, voit siirtyä jälleenmyyjän verkkokauppaan. Siellä pääset tutustumaan voimassa oleviin toimitusehtoihin. Sitten vain siirrät tuotteet ostoskoriin, täytät tilaustietosi ja valitset toimitus- ja maksutavan. Tilauksen hyväksymisen jälkeen voit jäädä innolla odottamaan pakettisi saapumista.

Siirry alkuun