Lelut & lelukaupat netissä

Leivonta ja ruoanlaitto

21 tuotetta 2 kaupasta

Ruuanlaitto on mukavaa yhteispuuhaa lapsen kanssa. Oikeilla välineillä pikkukokit ja -leipurit pääsevät tekemään, vaikka minkälaisia luomuksia. Esimerkiksi uusiin makuihin on hyvä tutustua niin, että laittaa ruokaa yhdessä lapsen kanssa. Osa keittiövälineistä on tarkoitettu pelkästään leluiksi, joten on hyvä ottaa selvää siitä, voiko pakkauksen tuotteilla laittaa oikeasti ruokaa vai onko ne tarkoitettu puhtaasti leikkejä varten.

Tee omat herkut yhdessä

Leivonta ja ruoanlaitto kotona on hyvä tapa varmistaa, että herkut valmistuvat sopivista raaka-aineista. Voit itse valita ainekset esimerkiksi jäätelöön ja pirtelöön. Leipurit pääsevät vauhtiin erilaisilla leivosmuoteilla. Essujakaan ei kannata unohtaa, sillä muuten on helposti edessä pyykkipäivä! On hyvä muistaa, että osa leivontaan ja ruoanlaittoon tarkoitetuista välineistä on sähkölaitteita, joista jotkut voivat kuumentua hyvinkin paljon. On siis tärkeää noudattaa eri tuotteiden ikärajoja ja käyttää laitteita yhdessä lapsen kanssa, sillä näin lapsikin oppii turvalliset työskentelytavat keittiössä. Turvalliseen harjoitteluun voi hankkia oikeannäköisiä koneita, jotka toimivat kuitenkin vain pelkkinä leluina ja ostaa sitten oikeita koneita lapsen kasvaessa.

  • Mieti, haluatko oikean vai leikkituotteen
  • Tarkista tuotteen ikäraja

Kaikki leivontaan ja ruuanlaittoon kätevästi verkosta

Leivonta ja ruoanlaitto on paikoin runsaasti välineitä vaativaa puuhaa. On siis kätevää, että Lelukaupat.fi on koonnut kaikenlaiset tarvikkeet saman sivun alle, jolloin erilaisten tuotteiden vertaaminen on todella helppoa. Valitse haluamasi tuote ja katso paras verkkokauppa. Ota valinnassasi huomioon mahdolliset toimituskulut ja tutustu myös yrityksen vaihto- ja palautusehtoihin. Kun olet tehnyt valintasi, ei sinun tarvitse tehdä muuta kuin klikata haluamasi tuote ostoskoriisi. Tämän jälkeen voit joko jatkaa ostoksia tai siirtyä hiiren painalluksella kassalle!

Siirry alkuun