Schleich 42104 Pesupaikka
24,90€
Schleich Hevosperävaunu 42346
59,90€
The Avengers, Titan Hero, Captain America
39,94€
Ryhmä Hau Air Patroler, Paw Patrol
57,94€
Schleich 42350 Viidakko krokotiilintutkimusasema
86,35€
Paw Patrol - Paw Patroller Camper
99,90€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Angry Birds
Avengers
Bamse
Ben10
Beyblade
Brio
Bruder
Dinosaur
Disney
Disney Frozen
Disney Pixar Cars
Disney Princess
Filly
Fisher-Price
Gormiti
Hasbro
Kids Concept
Lego
Little Tikes
Littlest Pet Shop
Lundby
Marble
Martinex
Marvel
Melissa & Doug
Micki
Minions
Monsuno
Mumin
Muumi
My Little Pony
Palomies Sami
Paw Patrol
Pippi
Pirates
Playmobil
Pokemon
Pony
Princess
Redbox
Schleich
Siku
Skylanders
Soccerstarz
Spiderman
Star Wars
Stoy
Sylvanian Families
Teddykompaniet
Teletubbies
Tomy
Transformers
Troll
Calafant
Cat
Djeco
Friends
Head
Hulk
Kiddieland
Krea
Minecraft
Nalle
Queen
Ring
Sekalaiset
Steffi
Ted
Thor
Trolls
Turbo
Up
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Adlibris
Babyshop
Coolshop lelut
Ellos lelut
Eurotoys
Hong Kong
Lekmer lelukauppa
Lelufantti lelukauppa
Lelut24
On24 lastenmaailma
Pinkorblue.fi
Shopping4net leikkikalut
Poista kaikki suodattimet

Hahmot

1043 tuotetta 12 kaupasta
< Edellinen

Eläinhahmot leikkeihin

Erilaiset eläinhahmot ja figuurit ovat tuttu näky länsimaisilla ja miksei myös itämaisilla leluosastoilla sekä matkamuistomyymälöissä. Erilaisia figuureja on tuhansia ja taas tuhansia erilaisia, aina eri teemoista, sillä eri valmistajat tekevät aina omanlaisensa figuurin esimerkiksi kunkin hetken suosituimmasta Disney-elokuvan hahmoista.

Figuureja eli hahmoja sekä eläinhahmoja ovat yksittäiset muovista, kankaasta tai puusta valmistetut lelut, jotka esittävät tiettyä hahmoa ja teemaa. Tämä hahmo on tuttu jo jostain muualta, esimerkiksi elokuvasta, kirjasta tai tietokonepelistä.

Kaikkein suosituimpia figuureja ja hahmoja ovat kaikki Disneyn hahmot, kuten prinsessat, supersankarit sekä aina kunkin ajan suosituimpien Disney-elokuvien hahmot. Figuureilla tarkoitetaan yleensä melko pieniä esineitä, joita voi laittaa koristeeksi hyllyyn ja joista voi tehdä upean kokoelman.

Disney figuurit

Tällä hetkellä uusimpia ja suosituimpia figuureja ja hahmoja ovat Disneyn uusimman elokuvan eli Frozen Elsa elokuvan hahmot. Lumiukko Olof, Sven-poro sekä kuningatar Elsa ja prinsessa Anna figuuri löytyvät monissa eri muodoissa ja koissa, pehmeinä ja kovina.

Oma figuurisarjansa on Disneyn Infinity sarja, jossa pieniä keräilyhahmoja on lähes kaikista Disneyn hahmoista lähtein aina klassikoista, kuten Mikki Hiirestä ja Aku Ankasta, päättyen aina uusimpiin sankareihin. Disney Infinitystä lapsi ja nuori voi kerätä oman upean kokoelmansa suosikkihahmojaan!

Disney Princess figuurit

Oma aivan ihastuttava sarjansa ovat Disneyn prinsessahahmot, joista voi koota oman pienen pienen prinsessamaailmansa omaan kirjahyllyyn! Sarjasta löytyvät tietysti kaikki klassikkoprinsessa sekä uusimmat tulokkaat Frozen sarjasta. Samoin sarjassa on ihania prisessojen poneja ja muita lemmikkejä, jotka kuuluvat Disney Princess Palace Pets sarjaan.

Muut figuurit sekä eläinhahmot

Muilla leluvalmistajillakin on omat figuurinsa, esimerkiksi Fischer Pricella on upeita merirosvofiguureja sekä Minni ja Mikki Hiiri hahmonsa.

Eläinhahmoista ylivoimaisesti suosituimpia ovat erilaiset liskot ja tyrannosaurukset, sekä kaikenlaiset pienet eläimet, joilla voi leikkiä eläintarhaa, maatilaa tai vaikka villiä metsää. Jurassic Park teeman mukaiset tyrannosaurukset ovat erityisesti pienten poikien mieleen. Eläinhahmoista kuuluisimpia ympäri maailman ovat kuitenkin sveitsiläiset Schleich -hahmot ja figuurit.

Siirry alkuun