Lelut & lelukaupat netissä

Paw Patrol

85 tuotetta 4 kaupasta
Paw Patrol

Paw Patrol eli Ryhmähau tempaa mukaan leikkeihin

Paw Patrol eli ryhmä hau on suosittu kanadalainen lastensarja, jota on esitetty vuodesta 2013 lähtien. Ryhmä haun muodostavat 7 koiranpentua ja heitä johtaa 12-vuotias poika Riku. Koiranpennut suorittavat erilaisia pelastustehtäviä, joissa jokainen koira pääsee käyttämään omia vahvuuksiaan. Sarja on saamassa edelleen jatkoa ja uusi tuotantokausi on valmisteilla.

Ryhmä Hau selvittää jokaisen tehtävän

Ryhmä hau -pelastusryhmään kuuluu erilaisia koiranpentuja. Saksanpaimenkoira Vainu on johtajakoira, Samppa on kömpelö ja hauska dalmatialainen, Rekku on vesipelkoinen sekarotuinen koira, Rolle on englanninbuldoggi, Kaja on lentokoira ja rodultaan cockapoo, Toma-labradorinnoutaja rakastaa uimista ja ryhmä uusin jäsen Halti on rodultaan husky.

Koiraleikit innostavat

Pennuille sattuu ja tapahtuu, mutta he saavat kyllä kaikki tehtävänsä lopulta suoritettua. Verkkokaupoissa on myynnissä Ryhmä hau -vahtitorneja sekä Ryhmä hau -pentuja. Jokaisella pennulla on lisäksi oma ajoneuvo ja omat erityistaitonsa. Pentuja on myynnissä myös yhdessä ajoneuvon kanssa. Paw Patrol tehtäviä suoritetaan roska-autolla, palo-autolla, kaivurilla, poliisiautolla, helikopterilla, ilmatyynyaluksella sekä lumiauralla. Pentujen kohtauspaikkana toimii vahtitorni, josta lähdetään suorittamaan pelastustehtäviä. Monipuolinen pelastussarja on saavuttanut hurjan suosion ja lapset tykkäävät toistaa sarjan tilanteita tietysti myös omissa leikeissään. Kerää koko pentupoppoo ja laita vauhti päälle.  

Siirry alkuun