Lelut & lelukaupat netissä
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Adlibris
Coolshop lelut
Ellos lelut
Eurotoys
Lelufantti lelukauppa
Poista kaikki suodattimet

Plus Plus

72 tuotetta 5 kaupasta
Plus Plus

Plus Plus rakennuspalikat ovat äärimmäisen yksinkertainen ja luova rakennuspalikkasarja, joka koostuu plussan muotoisista noin 2x1 cm kokoisista palikoista. Näistä palikoista voi koota ihan mitä tahansa lapsen päähän pälkähtääkään!

Plus Plus rakennuspalikat sopivat kaikille yli 3-vuotiaille lapsille. Todennäköisesti myös aikuiset innostuvat niillä rakentelemaan. Plus Plus rakennuspalikoita on todella paljon erivärisiä ja erilaisia sarjoja, joista voi joko rakentaa paketin ohjeen mukaan tai täysin oman mielikuvituksen varassa. Vain oma luovuus ja mielikuvitus on rajana! Plus Plus rakennuspalikoista voi rakentaa esimerkiksi koruja, eläimiä, autoja, taloja, erilaisia hahmoja tai jos niitä on tarpeeksi, vaikka kokonaisia kyliä! Plus Plus palikat antavat loputtomasti mahdollisuuksia! Etenkin leikki-ikäisten lasten vanhemmilla on näistä leluista todella hyviä kokemuksia!

Plus Plus palikoiden hintavertailua on kaikkein helpoin tehdä netissä, Lelukaupat.fi sivustolle on koottu nettikaupat, joissa näitä leluja myydään. Täällä voit vertailla Plus Plus rakennuspalikoiden hintoja eri kaupoissa ja kun klikkaat tuotetta, pääset suoraan kyseiseen kauppaan tekemään tilausta. Netistä nämä on joka tapauksessa helpoin ostaa, koska valikoima on nettikaupoissa suurin.

Katso video Plus Plus rakennuspalikoista:

 


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun