Lelut & lelukaupat netissä

Carena leluja myyvät nettikaupat

Lelukaupoista mm. Lekmer, Babyshop edustavat Carena -leluja. Näet kaikki sivujemme Carena -leluja myyvät lelukaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Carena -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 2 lelukauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet
  • Babyshop
    Toimitusaika: 2-7 pv
    Toimitukset: 3,95 - 9,9 €
    Ilmainen toimitus yli 99 € tilauksissa
  • Haluatko kauppasi tälle listalle? Ota yhteyttä yhteys [ät] lelukaupat.fi

Carena

Carena
Carena

Carena on tarjonnut vuodesta 1997 alkaen Skandinaavista muotoilua, laatua ja luotettavuutta lasten ensimmäisiin ikävuosiin. Carena lastentarvikkeet ja lastenvaunut on tarkoitettu aina vastasyntyneistä alle 15 kg lasten käyttöön. Carena ottaa huomioon myös autossa matkaavan lapsen, jolle on tarjolla parasta turvallisuutta Viggen Infant Car Seat -turvakaukalon muodossa. Kaukalossa on pehmustettu hartia- ja niskatuki sekä tyyny, joka takaa pienokaiselle luonnollisen nukkuma-asennon matkan aikana. Kaukaloon kuuluu 3-pisteturvavaljaat ja kaukalon säätö kätevästi yhden käden avulla.

Carena tuotteet ostat kätevästi valitsemastasi verkkokaupasta parhaaseen hintaan. Korkealuokkaiset vaunukopat, sisarusrattaat, turvaistuimet ja muut lastentarvikkeet ovat nähtävissä Carenan tuotteita myyvien verkkokauppojen sivuilla. Kätevät sisarusrattaat- ja vaunut helpottavat arkea ja tekevät päivittäisistä kävelymatkoista tai kaupassakäynneistä mukavia. Mountain Buggy, Bugaboo, TFK ja Bria ovat markkinoiden parhaat vaunut päivittäiseen käyttöön. Kuluttajan valittavana on esimerkiksi tyylikkäät Twin Trail Tango Red -2018 -rattaat, joissa on kestävä ja kevyt runko sekä kädensija tarvittavan korkeuden säätämiseen. Tuotteesta löytyy myös tilava istuin, jossa lapsen on hyvä olla vaikka pidemmänkin kävelymatkan ajan ja lisäksi tuotteen portaattomasti laskeutuva selkänoja on täydellinen esimerkiksi päiväunien aikana. Carena tuotteet tilaat rekisteröitymällä verkkokauppaan, kirjautumalla sisään, tutkimalla erilaisia tuotteita ja valitsemalla ne eniten itseä palvelevat sekä miellyttävät tuotteet. Tuotteiden maksutapana on tunnetut ja turvalliset rahansiirtotavat.

Carena on korkealuokkainen lastentarvikkeiden valmistaja


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun