Lelut & lelukaupat netissä
KRE-O

Legendaadiset Transformers lelut

Kre-O on amerikkalaisen Hasbron markkinoima rakennuspalikkasarja, jonka osat käyvät yhteen myös Legon ja Mega Bloksin tuotteiden kanssa. Sarja tuli markkinoille vuonna 2011. Ensimmäisenä sarjassa ilmestyivät suositut Transformers-hahmot, jotka ovat robotteja joilla on kyky muuntautua autoiksi, lentokoneiksi tai robottieläimiksi. Kre-O sarjaan kuuluvat myös Battleship-tuotteet, jotkaperustuvat vuonna 2012 ilmestyneeseen amerikkalaiseen science fiction -sotafilmiin ja siinä nähtyyn kalustoon. Kre-O Star Trek ja Kre-O CityVille Invasion ovat uusia Kre-O tuotesarjoja, jotka ovat tulleet markkinoille vuoden 2013 aikana. On myös ilmoitettu, että vuoden 2014 tammikuussa markkinoille saapuu uusi Kre-O Dungeon & Dragons –sarja, joka perustuu samannimiseen roolipeliin. Nettikaupoissa on hyvät valikoimat Kre-O tuotteita innokkaille rakentajille.

Suositut Kre-O Transformers -hahmot ovat kopioita sarjakuvissa, elokuvissa ja televisiosarjoissa esiintyneistä hahmoista. Transformerit ovat kotoisin kaukaa avaruudesta Cybertron-planeetalta, jossa kaikki elämä on mekaanista. Transformereita on sekä hyviä Autorobotteja että pahoja Decepticoneja, jotka käyvät keskenään taistelua planeetan herruudesta. Aikanaan robotit saapuivat myös maapallolle, jossa taistelu jatkui edelleen. Maapallolla Transformerit ovat aiheuttaneet paljon vahinkoa myös ihmisille.

Kre-o Transformers Optimus Prime ja muut suosikkilelut

Kre-O Transformers -sarjassa on monia upeita settejä, jotka sisältävät hahmoja, ajoneuvoja ja erilaisia aseita. Samasta pakkauksesta on mahdollista rakentaa useampia erilaisia versioita Transformers-hahmoista. Rakennettaviin ajoneuvoihin mahtuu sisään joku Kre-O Kreon minifiguureista esimerkiksi Kre-o Transformers Optimus Prime. Kre-O Transformer -hahmot voivat olla jopa 30 senttiä korkeita pelottavia ilmestyksiä. Kre-O Transformer -hahmoilla sota hyvien ja pahojen robottien välillä jatkuu kiihkeänä myös täällä maapallolla. Kumpien puolella sinä olet?

Kre-O Battleship -tuotteiden joukosta löytyvät niin hävittäjät, helikopterit ja taistelusukeltajat kuin upea, koottuna yli 55 cm:n pituinen USS Missouri, laivaston kuuluisa lippulaiva. Tästä aluksesta löytyvät ohjuslaukaisimet, raketinheittimet, ja hyökkäysvene jonka voit lähettää tarvittaessa taisteluun mukaan. Laivan mukana pakkauksessa tulee myös viisi Kre-O hahmoa.

Kulttisarjan lelut ovat usein keräilyharvinaisuuksia

Kre-O Star Trek -sarjan tuotteet perustuvat tuohon kuuluisaan tv-sarjaan, joka alkoi jo vuonna 1966. Sen suosio on pysynyt vankkumattomana läpi vuosikymmenten, ja nykyään Star Trek on yksi scifin historian tunnetuimpia brändejä. Rakenna kuuluisa U.S.S. Enterprise avaruusalus, Klingonien avaruusalus tai kaukosiirrin, joka siirtää hahmot toisiin universumeihin!

CityVille Invasion tuoteperhe puolestaan perustuu suosittuihin CityVille-online-peleihin. Voit rakentaa vaikka koko CityVillen Kre-O rakennussarjoilla. Valikoimasta löytyvät niin pankki, poliisiasema, kummitustalo, huoltoasema kuin palolaitoskin. Sarjat sisältävät liikettä ja ääntä tuottavan Sonic Motion – yksikön, rakennusalustan ja paljon erilaisia osia. Saatavissa on myös CityVille-ajoneuvoja ja hahmoja.

Kre-O rakennussarjoilla rakennat monia jännittäviä seikkailuja, joita voit seuraavalla kerralla muokata erilaiseen muotoon. Voit yhdistää Kre-O palikoitasi mahdollisten Legojesi tai Mega Bloksien kanssa, ja saada näin aikaan aivan uudenlaisia yhdistelmiä, hahmoja tai vaikkapa ajoneuvoja kertomaan uusia mielenkiintoisia tarinoita. Internetin verkkokaupoista löydät kattavan valikoiman Kre-O rakennusarjoja ja oheistuotteita. Innokas Transformers-fani on varmasti mielissään saadessaan lahjaksi uusia hahmoja, ajoneuvoja tai erilaisia aseita robottien käyttöön. Battleship-sarjan hävittäjät, helikopterit ja vesialukset käyvät kiihkeää sotaa kaukaisilla merillä. Star Trekista ovat kiinnostuneita niin isät kuin pojatkin. Rakenna tuo historian kuuluisin avaruusalus Enterprise ja suuntaa kohti kaukaisia galakseja! CityVillessa uhkaavat lohikäärme, kummitukset tai pankkirosvot asukkaiden rauhaa, ja hai pistää huvivenesataman sekaisin. Tilanteen pelastamiseksi tarvitaan reipasta rakentajaa, joka ottaa tilanteen hallintaansa palauttaen CityVillen asukkaille rauhalliset elinpäivät.

Yhdistämällä eri tarinoiden hahmoja ja palikoita eri sarjoista saat aikaan aivan omia luomuksia, joita ei kenelläkään muulla ole, ja näin tarinat muuttuvat uusiksi.

Siirry alkuun