Speedy 12,5&& Waldi, Potkupyörä, Kettler
50,80€
Startrike trehjuling, Kettler
78,60€
Pingispöytä Kettler Axos Outdoor 1
699,00€
Speedy 10&&-potkupyörä, Kettler
46,20€
Speedy 10&&-potkupyörä, Princess, Kettler
38,80€
Happytrike Princess -kolmipyörä, Kettler
78,70€
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Adlibris
Pinkorblue.fi
Tasapeli
Poista kaikki suodattimet

Kettler

32 tuotetta 3 kaupasta
Kettler

Kettler on Heinz Kettlerin 1949 perustama saksalainen leluja, urheiluvälineitä, polkupyöriä ja ulkokalusteita valmistava perheyritys. Laadukkaat Kettler tuotteet ovat tunnettuja kautta maailman, ja ne ovat saaneet useampaan kertaan palkintoja vuoden parhaana leluna, esimerkiksi Creative Child Magazinen järjestämässä kilpailussa. Kettlerin kolmipyörät, pikkulasten polkupyörät, polkuautot ja muut poljettavat kulkuneuvot sekä ulkokiikut ovat tunnettuja ja arvostettuja kaikkialla maailmassa. Hankkimalla lapsellesi laadukkaan Kettler tuotteen verkkokaupasta varmistat hänelle monet riemukkaat hetket ulkoleikeissä uuden pyöränsä kanssa tai vaikkapa polkuauton ratissa.

Kaikkein pienimille Kettlerin valikoimista löytyvät kolmipyörät monissa upeissa väreissä, soveltuen niin pienille tytöille kuin pojillekin jo yksivuotiaasta alkaen. Monissa on takana työntökahva, josta vanhemman on helppo työntää pientä pyöräilijää. Useimmissa malleissa työntökahva on haluttaessa mahdollista irrottaa, esimerkiksi säilytyksen helpottamiseksi. Pyöriin saa lisävarusteena myös ohjaustankoon kiinnitettävän korin vaikkapa lelujen kuljettamiseen, ja pienelle pyöräilijälle polvisuojat ovat terveellinen varuste polvien säästämiseksi vahingon sattuessa. Valikoimassa on myös normaaleja kaksipyöräisiä polkupyöriä lapsen ensimmäiseksi pyöräksi.

Kettlerin polkuautot ja muut poljettavat kulkupelit ovat maailmankuuluja. Klassikko Kettcar, joka tuli ensimmäisen kerran markkinoille jo vuonna 1962, toimii nykyään saksan kielessä synonyymina nelipyöräiselle poljettavalle autolle. Perinteisen Kettcar-mallin lisäksi markkinoilla on myös urheilullisempi Kettcar Melbourne. Polkuautojen lisäksi Kettler valmistaa lisenssillä polkutraktoreita useille tunnetuille merkeille kuten Valtra, CAT, New Holland, Massey ja Fendt. Nämä upeat aitojen traktoreiden kopiot ovat lasten suuressa suosiossa, niin tyttöjen kuin poikienkin. Monissa malleissa on valmiina etukuormaaja, jolla kuormaustyöt vaikkapa hiekkalaatikolla sujuvat joutuisasti. Mallistossa on myös traktorikaivureita ja traktoreihin liitettäviä aidonnäköisiä lisävarusteita. Traktorin peräkärryt ovat aina tarpeen leikeissä, ja peltotöissä aurat ja jyrät auttavat pientä maanviljelijää. Vinssi ja kaivuri löytyvät myös lisävarusteena polkutraktoreihin. Maatalon lapset ovat varmasti innoissaan ajaessaan omilla samanlaisilla traktoreillaan, joilla isät käyvät oikeissa peltotöissä. Näin lapset oppivat pienestä pitäen maatilan töiden tavoille. Kaivinkoneet ovat yhtälailla tarpeen myös kaupungissa, jossa on jatkuvasti menossa katutöitä, kaivojen tekoa tai putkien ja kaapeleiden asennuksia.

Järjestäisittekö vaikkapa perinteiset polkuautokisat? Kettlerin Kettcar kuuluu varmasti luokkansa voittajiin tässä lajissa. Kuormaus ja kaivaminen omalla traktorilla kehittävät lapsen motoriikkaa ja opettavat samalla maatöiden tekoa. Näillä laatuvälineillä ulkoleikeistä ei tahdo ehtiä ollenkaan sisälle. Tämän päivän lapsille, joille ulkoilu usein saattaa olla hieman pakkopullaa kun videopelit tai tietokone houkuttelisivat pysymään sisällä, laadukkaat Kettler ulkolelut takaavat aina niin tarpeellisen raikkaan ulkoilman saannin ja mielenkiintoista puuhaa pihalla.

Keinuminen on varmasti aina ollut lasten mieleisimpiä ulkoleikkejä. Vauhdin hurma kiikkuessa on vastustamaton, ja siitä nauttivat niin pienet kuin isommatkin lapset sekä monet aikuisetkin. Kettler valmistaa useita erilaisia keinusettejä, joista osassa on myös kiipeilyosioita mukana. Hiekkalaatikko on toinen lasten ikisuosikki: ei taida olla pihaa tai leikkipuistoa, josta ei tuota perinteistä ja aina niin suosittua hiekkakasaa löytyisi. Pienimmät jaksavat aina vain innostua hiekkakakkujen tekemisestä ja etenkin niiden rikkomisesta: kakkuja tehdään uudestaan ja uudestaan, ja joka kerta ne on yhtä hauska rikkoa. Hiekkalaatikolla voi käyttää myös kaivinkonetta rakennustöihin tilan niin salliessa, niillä voi kaivella hienoja ojia tai hiekkalinnan vallihautoja. Suurempiin hiekan kuormaustöihin sopii polkutraktorien etukauha. Verkkokauppojen valikoimista löytyvät useimmat Kettlerin laadukkaista ulkoleluista, yleensä myös sopivaan hintaan. Hankkimalla lapselle näitä huippuluokan välineitä varmistat hänen kasvunsa ja kehityksensä niin pyöräilyn kuin mielikuvitusta kehittävien maanrakennustöidenkin suhteen. Ja kilpaileminenhan taitaa olla useimmilla verissä: kilpailuvietin tyydyttämiseen sopivat erinomaisesti upeat Kettler Ketcar polkuautot.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun