Happy Friend Princess potta
5,90€
Nuken prinsessasänky, Happy Friend
17,91€
Happy Friend Princess, Nuken kehto
32,90€
Happy Friend -kylpyamme sekä lisätarvikkeet 1 set
17,91€
Happy Friend, Kampausmallin pää, Fanny
23,90€
Happy Friends Nukenrattaat Roosa
19,90€
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Adlibris
Coolshop lelut
Ellos lelut
Lelufantti lelukauppa
Pinkorblue.fi
Shopping4net leikkikalut
Poista kaikki suodattimet

Happy Friend

17 tuotetta 6 kaupasta
Happy Friend

Happy Friend nuket ja nukketarvikkeet

Happy Friend -valikoimasta löytyvät suloiset nuket, nukkejen tarvikkeet sekä pienen kampaajan suosikki kampauspää, jonka hiuksia voit kammata, kihartaa ja kiinnittää erilaisille kampauksille. Hempeät vaaleanpunaisen ja sinisen sävyt ihastuttavat pieniä lastenhoitajia nukeissa ja niiden tarvikkeissa. Happy Friend -nuket ja niiden tarvikkeet kuten Happy Friend sängyt hankit helpoimmin verkkokauppojen valikoimista: saat ne kotiin toimitettuna ilman aikaa vievää jonottamista kaupoissa.

Pikkuisen ensimmäiseksi nukeksi sopii täydellisesti Bambolina, jolla on pehmeä ruumis ja kovemmasta muovista valmistettu pää. Vaaleanpunaiseen potkupukuun puettu Bambolina ei sisällä pieniä osia, jotka voisivat irrota ja juuttua vauvan kurkkuun. Siksi se soveltuu hyvin jo aivan pienillekin vauvoille joko leikki- tai unikaveriksi. Bambolinalla on päässään sievä myssy, jossa on edessä kaunis rusetti.

Anna on 27 cm pitkä vauvanukke, jolla on pehmeä ruumis ja muoviset kasvot sekä kädet ja jalat. Annan silmät sulkeutuvat sen ollessa pitkällään, ja se osaa itkeä, nauraa ja sanoa mamma kun painat sen vatsaa. Annan vaatteet voi riisua ja pukea taas takaisin. Isommalla Bambolinalla on muoviset jalat, kädet ja pää. Se on 38 cm pitkä, puettu sievään vaaleanpunaiseen mekkoon, ja sen mukana tulevat sukat ja ruokalappu. Bambolinan pitkät vaaleat hiukset on sidottu sieville saparoille.

Clara-nukkesetti sisältää 40 cm pitkän vauvanukke Claran, jonka mukana tulee paljon tarvikkeita nuken hoitoon. Clara osaa itkeä ja nauraa, ja kun sitä nukuttaa voit laittaa Claran nukkumaan mukana tulevaan kantokoppaan. Ruoka-aikaan Claralle laitetaan ruokalappu, ja voit syöttää sitä sen omalta lautaselta mukana seuraavalla lusikalla. Clara voi juoda nokkamukista tai tuttipullosta. Tarvikkeet kulkevat mukana settiin kuuluvassa repussa. Claralla on myös oma unilelu.

Happy Friend -valikoimaan kuuluu myös vauvanukke, jota voit juottaa sen mukana tulevalla tuttipullolla. Laita pulloon vettä, juota nukelle ja kohta vauva pissii. Suloinen Fifi -nukkesetti sisältää 30 cm pitkän Fifi -nuken, joka on puettu sievään vaaleanpunaiseen potkupukuun. Pakkauksessa on lisäksi pyjama, tyyny, lisäpusero viileiden päivien varalle, ruokalappu, tutti, unilelu ja maaginen tuttipullo, joka näyttää tyhjenevän kun syötät Fifiä.

Wilma-nukke on 40 cm pitkä, ja sillä on oma koira mukana. Jos painat koiran tassua, se haukkuu aivan kuin oikea koira. Happy Friend -valikoimassa on myös paljon ihania nukenhoitotarvikkeita: hoitopöytä, pinnasänky, kehto, matkasänky, kerrossänky, syöttötuoli, silityslauta ja nukenistuin autoon. Nukenvaunut kuuluvat tietenkin valikoimaan, kuten myös laukku täynnä nukenhoitotarvikkeita. Hoitotarvikelaukku sisältää potan, sukat, tossut, purulelun, ruokalapun, kylpylelun, tuttipulloja, lautasen ja pillimukin sekä tarpeelliset hiusharjan, peilin, leluja ja monta muuta tarviketta.

Happy Friend -valikoimasta löytyvät myös kaikkien pikkukampaajien unelmat: vaalea- ja tummahiuksinen nuken kampauspää. Vaalealla tai tummalla Fannylla on ihanat pitkät hiukset, joita voi kammata, sitoa poninhännälle tai saparoille, letittää, tehdä nutturoita tai mitä pieni kampaaja sitten keksiikään. Pakkauksessa on mukana kampauspään lisäksi leluhiustenkuivaaja, harja, kampa, peili, runsaasti erilaisia tukkasolkia ja lenkkejä sekä koruja. Mikä parasta, Fannya voi myös meikata mukana tulevalla hienolla meikkisetillä, joka sisältää kaiken tarpeellisen upean juhlameikin tekoon. Pakkauksen mukana tulevassa sydämenmuotoisessa rasiassa soljet, lenkit, korut ja muut pikkutarvikkeet säilyvät järjestyksessä. Nämä ihanat Happy Friend -nuket ja niiden tarvikkeet hankit kätevimmin internetin verkkokaupoista. Pieni nukenhoitaja on varmasti iloinen oikeita vauvoja muistuttavista nukeista, joita voi pukea, syöttää ja nukuttaa aivan kuin oikeita vauvoja. Suloiset nukensängyt ja muut tarvikkeet kruunaavat onnellisen nukkeäidin päivän.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun