Lelut & lelukaupat netissä

Disney Pixar Cars

20 tuotetta 3 kaupasta
Disney Pixar Cars

Disney® Pixar Cars autot ovat haluttuja leluja

Niin kauan kun autoja on ollut markkinoilla, ovat autolelut kuuluneet poikien ja miksei tyttöjenkin suuriin suosikkeihin. Ehtymättömästä mielikuvituksestaan ja lukuisista myöhempien aikojen klassikkopiirretyistä, kuten Toy Story ja Monsterit Oy, tunnettu Pixar onnistui luomaan autolelumarkkinoille uutta eloa Autot eli Cars –animaatioelokuvallaan. Pixar-yhtiön tarina on, kuten elokuvansakin, varsin ainutlaatuinen. Alunperin Pixar oli mm. Tähtien Sota –elokuvat tuottaneen Lucasfilmin animaatio-osasto, josta muodostettiin oma yritys vuonna 1986.

Lucasfilmin animaatio-osaamista pyrittiin uudessa yrityksessä hyödyntämään erittäin vaativien tietoteknisten järjestelmien kehittämisessä. Tältä yritykseltä odotettiinkin paljon, sillä Lucasfilm oli aikansa erikoistehosteiden huipputekijä jo silloin kun tietotekniikka oli vain harvojen ja valittujen käytössä, kuten jokainen joka alkuperäisten Tähtien Sota –elokuvien aikakautena nuoruutensa elänyt varmasti muistaa. Mutta lopulta animaatiohahmot, joilla näitä järjestelmiä pyrittiin esittelemään asiakkaille, muodostuivat paljon suosituimmiksi kuin yrityksen varsinaiset tuotteet. Niinpä Pixar päätti keskittyä vain animaatioiden tuottamiseen.

Pixar ja Disney yhteistyön tulos

Pixar aloitti 1990-luvulla yhteistyön Disney-yhtiön kanssa pitkien animaatioelokuvien tuottamiseksi, ja tämän tuloksia ovat yllämainitut menestyselokuvat. Voidaankin sanoa että Pixar on nostanut animaatioelokuvan uuteen kukoistukseen, johon on verrattavissa vain Disneyn piirrettyjen kulta-aika 1930- ja 1940-luvuilla. Siinä missä vanhemmillemme ja isovanhemmillemme olivat piirretyt yhtä kuin Disney, ovat nykypäivän lapsille ja nuorille piirretyt yhtä kuin Pixar. Pixar kuuluukin nyt Disney-yhtiöön. Niinpä myös tulevaisuudessa tullaan nauttimaan klassikko piirroselokuvatuottajan Disneyn ja piirroselokuvien modernisoijan Pixarin yhä tiiviimmän yhteistyön tuloksista. Cars-elokuva tapahtuu maailmassa, jota kansoittavat ihmisen oloiset autot. Kullakin autohahmolla on oma inhimillinen luonteensa. Autoja, joissa on ihmisen piirteitä, esiintyi jo ensimmäisissä animaatioelokuvissa yli 80 vuotta sitten, mutta Pixar onnistui tekemään Cars-hahmoista edeltäjiään eläväisempiä sijoittamalla hahmojen silmät autojen tuulilasiin, ja antamalla autojen renkaille käsien ja jalkojen tehtäviä. Niinpä Cars-hahmot antavat hyvin sympaattisen vaikutelman, eritoten lapsille ja lapsenmielisille. Tämän ansiosta ensimmäisestä Cars-elokuvasta, joka sai ensi-iltansa vuonna 2006, tulikin huippusuosittu ympäri maailmaa. Cars-elokuvan keskeinen teema on yleismaailmallinen halu voittaa vaikeuksista huolimatta. Tämä teema uppoaa kaikenlaisiin ihmisiin, ja sen ansiosta elokuva saavutti suuren suosion lähes kaikissa maailman kolkissa. Cars-elokuvan jatko-osa Cars 2 sai ensi-iltansa vuonna 2011. Cars 2 –elokuvaan on lisätty kilpailun lisäksi myös erikoisen jännittävä ja vauhdikas agenttiteema, minkä vuoksi se sopii paremmin kenties hieman varttuneimmille lapsille. Tämä jatko-osa oli niinikään suuri menestys ympäri maailmaa.Runsaasti Cars leluja ja oheistuotteita

Cars-elokuvan pohjalta on kehitetty paljon erilaisia leluja ja muita oheistuotteita. Näistä Cars-oheistuotteista merkittävimpiä ovat tietenkin leikkiautot. Näitä leikkiautoja on saatavilla Cars-elokuvien keskushahmojen mukaisina. Cars-autoja on markkinoilla useita eri tyyppisiä, kuten esimerkiksi radio-ohjattavia autoja sekä mini speeder, speed track ja flexi track –autoja. Cars-autojen viehätys leluina perustuu siihen, että niissä yhdistetään inhimillisiä ominaisuuksia ja tunnettuja automerkkejä keskenään. Mercedes-Benziä, Ferraria, Volkswagenia ja Porschea on käytetty Cars-autojen mallina. Niinpä ne sopivat monenlaisiin autoleikkeihin, toisin kuin perinteiset leluautot, jotka parhaimmillaankin ovat vain tiettyjen automallien pienoiskopioita. Cars-autoja löytyy myös Lego- ja Duplo-sarjoina, joissa Cars-hahmojen viehätys on onnistuneesti yhdistetty näiden lelujen kehittävyyteen. Saatavilla on myös autoratoja, joilla on mahdollista elää uudestaan Cars-elokuvien päähahmojen välinen kilpailu.

 

Cars-hahmojen pohjalta on saatavilla myös paljon muita erilaisia leluja ja vastaavia oheistuotteita. Näitä ovat esimerkiksi hauskat Cars-avaimenperät, joista pitävät varttunemmatkin lapset. Markkinoilla on myös Cars-hahmojen kuvittamia jääkiekkosettejä, palloja, tarroja ja kaikenlaista muuta pientä Cars-kivaa.

Disney Pixarin Cars eli Autot -elokuvasta ovat monelle nykyajan lapselle käyneet tutuiksi Salama McQueen ja tämän monet auto-ystävät. Disney Pixar Cars -hahmoihin kuuluvat Salama McQueenin lisäksi muun muassa Martti, Doc Hudson, Kunkku ja Rouva Kunkku, Jasu Juntti, Erkki Muskelipeli, Matti ”Vauhti” Kallonen sekä paljon muita. Dsney Pixar Cars on luonut autojen rakastajille suuren perheen autoja. Näillä Disney Pixar Cars -autoilla on persoonallisuus, ja ne seikkailevat hurjissa tarinoissa ja kilpailuissa ympäri maailmaa. Autot (Cars) -elokuvia Disney Pixar on julkaissut jo kaksi, ja lisää on mitä oletettavimmin tulossa vielä tulevaisuudessa. Autot (Cars) -elokuvan ensimmäinen osa sai ensi-iltansa Yhdysvalloissa vuonna 2006, ja elokuvan jatko-osan ”Autot 2” Disney Pixar toi ensi-iltaan vuoden 2011 kesällä. Nämä Disneyn ja Pixar-yhtiön yhdessä tekemät elokuvat ovat saavuttaneet suosiota, jolle ei näy olevan loppua. Disney Pixar Cars -hahmot näkyvätkin tv-ruudun lisäksi myös loputtomassa määrässä leluja, koulutarvikkeita, tekstiilejä, astiastoa, pelejä ja monia muita tuotteita.

Disney Pixar Cars Autot-elokuvassa nuori Salama McQueen kilpa-auto osallistuu suuriin kilpa-ajoihin, jotka järjestetään peräti kolmessa eri maassa; Japanissa, Italiassa ja Englannissa. Salama McQueen on jo voittanut neljä Piston Cup –pokaalia, ja lähtee kilpamatkaan yhdessä ystäviensä kanssa hyvillä mielin. Matkassa on mukana Disney Pixar Cars Martti, ruosteinen hinausauto, joka on myöskin Salama McQueenin paras ystävä. Martti kuitenkin sekaantuu kansainväliseen agenttimissioon, kun brittiläinen Disney Pixar Cars Finn McMissile, hyvinkin tunnettu brittiläinen agentti luulee Marttia amerikkalaiseksi vakoojaksi. Tämä tuo jännittäviä käänteitä ja kuohuvia tunteita Disney Pixar Cars Autot-elokuvaan. Salama McQueenin täytyy kilpailla rallissa välittämättä hänen ja Martin välisestä riidasta: ei mikään helppo homma, koska Salama McQueen luulee Martin palanneen kotikonnuilleen Disney Pixar Carsien kotimaahan Amerikkaan. Näin ei kuitenkaan ole, vaan itse asiassa Disney Pixar Car Martti seikkailee ympäri Pariisia agenttien matkassa tärkeissä salaisissa tehtävissä. Disney Pixar Cars Autot-elokuvan pohjalle kehitetyillä leluilla, autoilla ja muilla Disney Pixar Cars Autot-tuotteilla voi herättää henkiin nämä jännittävät kohtaukset, jotka varmasti tempaavat mukaansa itse kunkin, yhä uudestaan ja uudestaan. Tai voipa näillä leluilla ja muilla tuotteilla keksiä aivan uusia juonenkäänteitä ja tapahtumia monille tutuksi tulleeseen ja suuren suosion saavuttaneeseen Disney Pixar Cars Autot-elokuvaan. Ja tietenkin Disney Pixar Cars -tuotteilla leikkijä voi kehittää aivan uuden elokuvan, näytelmän tai vaikkapa pelin kotoisiin autoleikkeihin ja suuriin seikkailuihin.

Disney Pixar Cars lelut

Disney Pixar Cars Autotovat värikkäitä ja todella hauskoja ilmeikkäitä hahmoja. Räikyvän punainen SalamaMcQueen virnistää pilke silmäkulmassa ja sininen Disney Pixar Cars Holiday Doc Hudson ajelee tyynenä kuin viilipytty, punainen tonttulakki päässään vastaantulijoille silmää vinkaten. Disney Pixar Cars -tuotteiden valikoimasta löytyy uskomattoman suuri tarjonta erilaisia Autot-aiheisia tuotteita ja leluja. Paitsi valtava määrä erilaisia autoja, on tarjolla myös Disney Pixar Cars Autot-aiheisia lehtiä, joita moni lapsi lukee ja katselee innolla. Disney Pixar Cars Autot-lehtiä voi tilata helposti. Leluja ja muita tuotteita voi ostaa lähes jokaisesta mahdollisesta lelukaupasta ja suurista supermarketeista, kuten Prisma ja Anttila Kodin 1. Disney Pixar Cars Autot-aiheisia tuotteita voi myöskin tilata lukemattomista eri paikoista internetissä, kuten Lekmer.fi, mikä on lapsille suunnattuihin tuotteisiin erikoistunut internetissä toimiva ja menestyvä verkkokauppa. Muita tarjolla olevia Disney Pixar Cars Autot-aiheisia tuotteita ovat muun muassa koulutarvikkeet ja koulureput, paljon erilaisia pala- ja muita hauskoja ja jännittäviä pelejä, mukeja, vaatteita ja jopa Disney Pixar Cars Autot-sänky.

Cars lyhyesti

Siirry alkuun