Lelut & lelukaupat netissä

Bestway leluja myyvät nettikaupat

Lelukaupoista mm. Lekmer, Shopping4net, Ellos edustavat Bestway -leluja. Näet kaikki sivujemme Bestway -leluja myyvät lelukaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Bestway -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 4 lelukauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Postiennakko
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet
  • Ellos lelut
    Toimitusaika: 3-7 pv
    Toimitukset: 5,2 - 9,8 €
    Ilmainen toimitus yli 59€ tilauksiin
  • Haluatko kauppasi tälle listalle? Ota yhteyttä yhteys [ät] lelukaupat.fi

Bestway

Bestway
Bestway

Bestway uimalelut rannalle

Bestway on vuonna 1994 perustettu yritys, joka on keskittynyt erityisesti vesiurheilu-välineisiin ja uima-altaisiin. Bestway toimii maailmanlaajuisesti ja sen tuotteita on myynnissä yli 80 maassa. Bestwayn vesilelut ja uima-altaat täydentävät lämpimät kesäpäivät ja saavat niin aikuiset kuin lapsetkin nauttimaan ja leikkimään. Mikä sen parempaa, kuin aurinkoinen päivä ja löhöily uimapatjalla tai seikkailu kumiveneellä. 

Bestway tarjoaa koko setin uimarenkaasta uima-altaaseen

Bestway huolehtii asiakkaan tarpeista alusta loppuun, kun on kysymys vedestä ja siitä nauttimisesta. Uimarenkaat, kellukkeet ja uimapatjat kuuluvat yleensä lasten perusvälineistöön. On kuitenkin muistettava, että ohuesta muovista valmistetut vesilelut eivät ole täysin kestäviä, joten lasten vesileikkejä tulee aina valvoa. Snorkkelisetti ja räpylät tarjoavat vähän isommille lapsille haastetta ja mielenkiintoa. Uimaleluista ikisuosiossa ovat isot puhallettavat lelut, joiden päällä voi ratsastaa. Bestwayllä on esimerkiksi puhallettava miekkavalas, delfiini, hai ja krokotiili. Uimaleluissa on tukevat kahvat, joista voi pitää kiinni. Pienille lapsille Bestway on kehittänyt kellukeistuimia, joissa 0-1 -vuotias lapsi voi tukevasti istua ja pysyä turvallisesti pinnalla.

Kumiveneet ovat hauskoja ajoneuvoja lapsille. Niillä voi harjoitella soutamista matalassakin vedessä ja niistä on mukava käydä välillä kastautumassa. Kumivenettä voi myös työntää tai vetää ja isommat lapset voivat harjoitella vaikka sukeltamista sen alta.

Oma uima-allas pihalle?

Uima-altaat ovat saavuttaneet viime vuosina suuren suosion, koska luonnonvedet ovat olleet Suomessa ajoittain kylmät. Uima-allas tarjoaa mukavaa tekemistä omalla pihalla ja se on heti käyttövalmiina. Bestwaylla on tarjolla monenkokoisia ja tyylisiä uima-altaita. Niihin on saatavilla lisävarusteena peitteitä, jolloin vesi pysyy pidempään puhtaana. Käsi- tai jalkapumpun avulla ilmatäytteisen uima-altaan saa kätevästi täytettyä. Bestwayllä on myös oma välineistönsä uimaaltaan puhtaanapitoon. Bestway valmistaa tuotteita, joissa on hyvä hinta-laatusuhde. Valikoima on myös niin laaja, että sieltä löytyy varmasti jokaiselle jotain kivaa. 

Tutustu Bestwayn tuotteisiin lisää Youtubessa.   

 

Siirry alkuun