Lelut & lelukaupat netissä
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Eurotoys
Lelufantti lelukauppa
Poista kaikki suodattimet

Monster High

23 tuotetta 2 kaupasta
Monster High

Monster High nuket tytöille

Monster High nukeista ja hahmoista on tullut hetkessä huippu suosittuja lasten keskuudessa. Monster High monsterit kauhistuttavat ja ihastuttavat yhtä aikaa. Monster High nukeista löydät Frankien ja muut monsterit. Monster High pelit ovat osa Monster High kokonaisuutta. Muita Monster High sarjan tuotteita ovat mm. Monster High pehmolelut, laukut, asusteet ja vaatteet sekä erilaiset lelut.

Monster High, ihanan kamalat muotinuket ja tarvikkeet

Vuonna 2010 ilmestyneet Monster High muotinuket ovat saaneet inspiraationsa kauhu- ja hirviöelokuvista. Nukkejen esikuvia ovat olleet muun muassa Dracula, Frankensteinin hirviö, ihmissusi, muumio, zombie, merihirviö ja muut pelottavat hahmot. Nuket ovat näiden hahmojen tyttäriä, iältään 15 päivän ja yli 5000 vuoden väliltä, ja heillä kaikilla on oma lemmikkieläin, lempiväri ja lempiaine koulussa. Joillakin on myös sisaruksia tai poikaystävä. Joukossa on myös yksi 16 -vuotias Medusan poika Deuce, joka tarinan mukaan seurustelee n. 5842 -vuotiaan muumion tyttären kanssa. Nukkeja ja näille kuuluvia tarvikkeita saa näppärästi ostettua netistä, ja saatavilla on myös kirjoja ja netissä katsottavissa oleva Monster High – sarja.

Nuket ovat muovisia 27,5 cm pitkiä hahmoja joita voidaan liikutella eri asentoihin. Nukkien kädet ovat irrotettavissa kyynär- ja rannenivelen kohdalta, ja sarjassa on myös ”create a monster” – nukkeja joiden kaikki osat ovat irrotettavissa ja muokattavissa omien mieltymysten mukaisiksi. Kaikki hahmot eroavat toisistaan: kasvonpiirteet, ihonväri ja vaatetus ovat yksilöllisiä kaikilla nukeilla. Niitä voi myös muokata saatavilla olevilla vaateseteillä ja tarvikkeilla. Kaikkia nukkeja ja tarvikkeita löytää helposti eri nettikaupoista.

Monster High nuket ja hahmot

Varsinaisia Monster High päähenkilöitä on 9 kappaletta, ja niiden lisäksi Monster High - high schoolissa on monia muita oppilaita. Kuuluisimpia heistä ovat parhaat ystävykset Frankensteinin tytär Frankie Stein, ihmissuden tytär Clawdeen Wolf ja Draculan tytär Draculaura. Muumion tytär Cleo de Nile seurustelee Medusan pojan Deuce Gorgonin kanssa. Lagoona Blue on 15 – vuotias merihirviön tytär joka on kaikkien kaveri. Monster High’n viisain tyttö on 16 – vuotias zombien tytär Ghoulia Yelps joka on hyvin ujo. Joukosta löytyvät myös lumihirviö Jetin tytär Abbey Bominable ja haamun tytär Spectra Vondergeist.

Frankie Stein on noin 15 päivän ikäinen, hänellä on mustavalkeat hiukset ja eriväriset silmät. Lemmikkinä Frankiella on koiraa muistuttava eläin Watzit, lempiaineena historia ja lempiväreinä musta ja valkoinen. Draculaura on 1600 vuotta vanha ja vegaani, joten hän ei syö eikä juo verta vaikka onkin vampyyrin tytär ja hänellä on torahampaat. Draculauralla on lemmikkilepakko Count Fabulous, ja hän pitää kirjoittamisesta ja lempiväristään pinkistä. Kolmas ystävätär Clawdeen Wolf on 15 – vuotias ihmissuden tytär jolla on lemmikkikissa Crescent. Clawdeenin mieleen ovat raa’at pihvit, ja hän pitää kovasti koruista, kullasta ja upeista vaatteista. Ihmissuden tyttärellä on suden korvat.

5842 – vuotias Cleo de Nile on muumion tytär ja aito prinsessa. Hänellä on vanhempi sisar Nefera ja lemmikkinä kobra nimeltä Hisette. Cleon lempiaine koulussa on geometria. Kullasta pitävä Cleo seurustelee Medusan pojan Deuce Gorgonin kanssa. Cleon paras tyttöystävä on Ghoulia Yelps. Poikaystävä Deuce rakastaa ruuanlaittoa, mutta haluaa pitää sen salassa muilta. Ruuanlaiton lisäksi Deuce on intohimoinen skeittari jolla on kaksihäntäinen lemmikkirotta nimeltään Perseus. Deuce käyttää aurinkolaseja ja hänellä on päässään vihreitä käärmeitä.

Cleo de Nilen paras ystävätär, zombien tytär Ghoulia Yelps oli aikaisemmin tämän palvelija, mutta on nykyisin ystävän asemassa. Ghoulia pitää kaikista kouluaineista ja lukemisesta, mutta osaa puhua vain ”zombieta”. Ghoulialla on lemmikkipöllö jonka nimi on Sir Hoots A Lot.

Merihirviön tytär, 15 – vuotias Lagoona Blue tulee hyvin toimeen kaikkien kanssa. Merihirviön tyttärenä hänen lempivärinsä on tietenkin merensininen ja lempiaineensa koulussa meribiologia. Lagoona pystyy puhumaan merieläinten kanssa, ja hänellä on lemmikkinään piraija Neptuna. Helposti kuivuvan ihonsa takia Lagoona joutuu käyttämään runsaasti kosteusvoidetta.

Monster High värityskuvat ja asusteet

Monster High -teemalla saa tietysti myös valtavan määrän kaikkea oheistavaraaa: värityskuvia, videoita, vaatteita, pelejä... Monster High nukkeja, niiden tarvikkeita, asusteita, vaatteita, elektroniikkaa ja pelejä saa hankittua eri nettikaupoista. Netissä on myös nähtävissä paljon videoita ja eri sivustoja Monster High’sta. Hankkimalla Monster High nuken pääsee osalliseksi heidän ihanan kamalasta elämästään Monster High -high schoolissa.

 

Siirry alkuun