Lelut & lelukaupat netissä
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Adlibris
CDON lelut
Coolshop lelut
Eurotoys
Lelufantti lelukauppa
Poista kaikki suodattimet

My Little Pony

82 tuotetta 5 kaupasta
My Little Pony

My Little Pony ponilelut

My Little Pony on Harsbon 80-luvulla luoma kestohitti kaikille hevosista pitäville. Iloiset ja pirteän väriset My Little Ponit ovat viihdyttäneet lapsia jo useamman vuosikymmenen ajan. My Little Poneilla on kauniit värikäkät hiukset joiden harjaaminen ja letittäminen on mukavaa ja sorminäppäryyttä kehittävää hommaa.  My Little Pony Ystävyyden taikaa on My Little Ponin uusin neljäs sukupolvi ja se on ollut saatavilla vuodesta 2010 alkaen. 

Värikkäät leluponit

Kuka tuntee ja muistaa ihanat My Little Ponyt, nuo suloiset ja värikkäät ponit? No, lähes jokainen tyttölapsi ainakin! Jos pieni tyttö kerran on My Little Ponyn nähnyt ja päässyt ihailemaan My Little Ponyn sateenkaaren värejä ja kauniita harjoja ja muita ihania kuvioita, ei tätä näkyä ja suurta ihanuutta hevillä unohda. Eikä tarvitsekaan: My Little Ponyt ovat ihania satumaisia olentoja, ja ovatpa ne jo olleet markkinoillakin hyvän aikaa, peräti vuodesta 1981 asti. My Little Ponyt ovat siis vähän yli kolmekymppisiä, ja moni tämän iän saavuttanut My Little Ponyn kanssa samanikäinen nainen, muistaa My Little Ponyt lapsuudestaan Barbien, legojen, tarrojen, värityskirjojen, palapelien ja muiden ihanien lelujen rinnalla. Aina hymyilevät, suloiset, lempeät ja ystävälliset pastellinväriset My Little Ponyt jäävät omistajansa mieleen lähtemättömästi.

My Little Pony on Hasbron valmistama tuotemerkki ja viihdekonsepti, joka on suunnattu erityisesti tytöille. My Little Ponyt ovat kehittyneet ja muuttuneet vuosien varrella nykyaikaisemmiksi, ja aina ajankohtaiseen markkinarakoon sopiviksi. Puhutaankin My Little Pony -sukupolvista, joita löytyy peräti neljä. Ensimmäisen sukupolven My Little Pony -tuotteiden valmistus alkoi siis vuonna 1981, tuolloin markkinoille tuli kolme isoa muovista My Pretty Ponya. Vuotta myöhemmin alkoi pienempien ponien valmistus, jotka saivat nimekseen My Little Pony. Näitä ensimmäisen sukupolven My Little Pony -leluja valmistettiin aina vuoteen 1995 saakka. Ne saavuttivat suuren suosion, ja malleja tehtiin satoja erilaisia. Ensimmäisen sukupolven My Little Ponyilla oli joko yksiväriset tai jalokivisilmät, ja niitä valmistettiin tyttölasten leikkeihin ympäri maailmaa. Toisen sukupolven My Little Ponyjen valmistus alkoi vuonna 1997, ja nämä My Little Ponyt olivat hyvin erilaisia alkuperäisversiostaan: pienempiä ja hoikempia. Lisäksi niiden pää kääntyi. Tämä My Little Pony -sukupolvi ei ollut kovinkaan menestyksekäs, ja Hasbro lopetti niiden valmistuksen jo vuonna 2000. Joitakin toisen sukupolven My Little Ponyja myytiin erillistarvikkeina, kuten avaimenperinä. Tällaisen My Little Pony -avaimenperän kaulassa roikkui kampa ponin tuuhean harjan ylläpitoon.

My Little Pony vaatteet ja muut oheistuotteet

Toisen sukupolven My Little Ponyjen aikaan markkinoille tuli myös My Little Pony -aiheisia sisustustarvikkeita, lehtiä, vaatteita ja myös My Little Pony -tietokonepeli. My Little Ponyjen kolmannen sukupolven valmistus alkoi vuonna 2003. Nämä jälleen kerran uudistuneet ponit muistuttavat alkuperäisiä, mutta ovat pienempi, ja ponien silmissä on sydämet, tähdet tai pisteet. Paitsi tietenkin My Little Sateenkaariponi, jolla luonnollisesti on sateenkaaret silmissään. Neljännen sukupolven My Little Ponyjen valmistus alkoi vuonna 2010, eli tämä sukupolvi on vielä kovin nuori. My Little Pony -lelujen lisäksi alkoi tv-piirrossarjan My Little Pony: Friendship is Magic (My Little Pony Ystävyyden taikaa) tuotanto.

My Little Ponyt ovat harmittomia, hyväntahtoisia ja suloistakin suloisempia pieniä poneja, joilla on erittäin mukava itse kunkin heittäytyä lapsen maailmaan ja antaa mielikuvituksen ottaa siivet alleen. My Little Pony ottaa mielellään tuulta värikkääseen harjaansa ja tulta kauniiden kavioiden alle, ja mikseipä jopa pyrähdä lentoon antaen virkistävän tuulen puhaltaa sateenkaarenväristen siipien alla. Totta, vaikka poni onkin, voi My Little Ponylla olla myöskin siivet. My Little Ponyn ja mielikuvituksen maailmassa ihan kaikki on nimittäin mahdollista. My Little Pony lelut eivät tietenkään ole ainoa osa tätä suurta ja viihdyttävän satumaista ponien perhettä. My Little Ponyile löytyy linnoja ja huviloita ponien maailmaan; kahviloita, kampaamoita, jäätelöbaareja, huvipuistoja ja jopa My Little Ponyn surffikauppa. My Little Pony seikkailee myöskin tv-sarjan lisäksi lukuisissa eri elokuvissa ja tarinoissa.

 

Siirry alkuun