Lelut & lelukaupat netissä
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Coolshop lelut
Eurotoys
Lelufantti lelukauppa
Poista kaikki suodattimet

Baby Born

96 tuotetta 3 kaupasta
< Edellinen
Baby Born

Baby Born nuket netistä edullisisesti

Baby Born on saksalaisen Zapf Creation leluyhtiön suunnittelema lelutuotemallisto. Zapf Creation on perehtynyt etenkin tytöille suunnattuihin leluihin ja Baby Born on yhtiön suosituimpia lelumallistoja.

Baby Born –tuotemerkin takana olevalla Zapf Creationilla on kahdeksan vuosikymmenen kokemus lelumarkkinoilla. Yhtiö perustettiin Max and Rosa Zapfin toimesta jo vuonna 1932 Roedentalin kaupungissa Saksassa. Samana vuonna yhtiö aloitti tytöille suunnattujen nukkejen valmistuksen. Sotavuosina nukkejen valmistus kärsi materiaalipulan takia, mutta sodan jälkeen tuotanto normalisoituu nopeasti. Vuonna 1958 yhtiö päätti laajentaa toimintaansa Euroopan markkinoilla. Yhtiö valmisti ensimmäiset muovista tehdyt nuket 1960-luvulla. Vuonna 1991 Baby Born nuket tulivat valmistukseen ensimmäisen kerran. Baby Born on historiallinen lelu, sillä se on ensimmäinen nukke, jolla on ihmisen ominaisuuksia. Vuonna 1998 Zapf Creationinsta tuli perinteisiä leluja eniten myyvä yhtiö Saksassa.

Baby Born toivottu lahja tytölle

Baby Born nuket ovat tytöille suunnattuja vauvanukkeja. Baby Born –nuket ovat hyvin todentuntuisia, ja nukeilla on monia ominaisuuksia. Nuket osaavat esimerkiksi itkeä ja nauraa sekä sulkea silmänsä kun ne imevät tuttia.

Nuket toimivat ilman pattereita, joten niitä on turvallista kylvettää. Baby Born nukeille myydään paljon oheistuotteita kuten pottia, ammeita, syöttötuoleja, lastenvaunuja, vaatteita, tuttipulloja yms. Baby Born nukkeja saa poikina ja tyttöinä. Nukesta löytyy myös etninen variaatio. Tyttönuket ovat puettu pinkkeihin vauvanvaatteisiin ja poikanuket ovat puettu vaaleansiniseen.

Baby Born –nukkeja myydään ympäri maailmaa. Nuket kuuluvat suosituimpiin ja eniten myytyihin vauvanukkeihin maailmalla. Baby Born –nukkejen valttina on niiden aidontuntuisuus. Nuket ovat hämmästyttävän elävän näköisiä, ja niillä on monta ominaisuutta. Jotkut tuotemalliston nuket pystyvät jopa tuottamaan kyyneleitä ja juomaan pullosta. Tuotevalikoimasta löytyy myös Magic Feeding Doll –nukke, jonka naamalle ilmestyy jäätelötahroja kun vauvaa syöttää. Tahrat lähtevät pois, kun naaman pyyhkii nuken mukana tulleella taikaliinalla.

Nukkejen aidontuntuisuus ja laajat ihmisominaisuudet ovat pitkälti olleet Baby Born –sarjan suosion syynä. Myös laaja valikoima oheistuotteita on nostanut Baby Born –tuotesarjan suosiota. Baby Born –nuket ovat olleet suosittuja tyttölasten keskuudessa aina tuotantovuodestaan lähtien. Nukkeja ei suositella alle kolmivuotiaille lapsille tukehtumisvaaran vuoksi. Nukke painaa noin kaksi kiloa.

Nuken vaunut ja varusteet täydentävät leikit

Baby Born –nuken mukana tulee yleensä vaippa, tutti ja syntymätodistus. Sarjan eri nukkejen mukana voi tulla myös esimerkiksi syöttölautanen, lusikka, tuttipullo, leikkijäätelö ja taikaliina. Baby Born –nukelle voi ostaa oheistuotteina vaippoja, tuttipulloja, asusteita, vauvansänkyjä, syöttövälineitä, vauvanvaunuja, kantoreppuja yms.

Zapf Creation kehittää Baby Born –tuotteitaan jatkuvasti muuttuville markkinoille ja laajentaa oheistuotevalikoimaansa. Tuotteet valmistetaan pitkälti Hong Kongissa. Nykyään nukkeja voi kylvettää ilman vaaraa, koska kaikki toiminnot ovat käytössä ilman pattereita.

Baby Born –nuket ovat suunnattu alakouluikäisille. Baby Born –nukke löytyykin varmasti monen alakouluikäisen tytön joululahjalistalta myös tänä vuonna.

Baby Born –nukkejen vaatevalikoima on laaja. Nukelle voi ostaa niin talvi- kuin kesävaatteitakin. Vaatteita on myös vauvojen harrastuskäyttöön kuten ballerina- , ratsastus ja sukellusasuja. Nukelle voi ostaa jopa pelastusliivin. Laaja tuotevalikoima tekee nukeista suositumpia, ja Zapf Creation onkin panostanut oheistuotteisiin todenteolla.

Baby Born lyhyesti

Siirry alkuun