Lelut & lelukaupat netissä
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
CDON lelut
Lelufantti lelukauppa
Poista kaikki suodattimet

Chicco

90 tuotetta 2 kaupasta
Chicco

Chicco vauvalelut ja lelut taaperoille

Chicco on italialainen lasten- ja vauvantuotteita valmistava yritys. Chiccon valikoimassa on paitsi ruokailuun, lastenhoitoon ja leikkiin tarkoitettuja tuotteita myös lastenvaunuja ja kantoreppuja.

Chicco lelut ja lastentarvikkeet, kattava valikoima lapsesi tarpeisiin

Chicco on italialainen, Euroopan johtava lastentarvikkeiden ja lelujen valmistaja sekä myyjä. Yli kuudenkymmenen vuoden kokemuksella Chicco valmistaa tuotteita, jotka suunnitellaan ja testataan huippututkijoiden ja tiedemiesten toimesta Chiccon omassa tutkimuskeskuksessa Italiassa. Tärkeinä yhteistyökumppaneina tuotteiden kehitystyössä toimivat lapset, heidän vanhempansa ja kasvatusalan ammattilaiset. Näin tuotteet tulevat testatuiksi myös aitojen käyttäjien toimesta, joka varmistaa, että lelut ja muut tarvikkeet ovat varmasti tarkoitukseensa sopivia ja miellyttävät lapsia. Chiccolle lasten onnellisuus on vakava asia! Tänä päivänä Chiccon tuotteita myydään kuudella mantereella 120 maassa. Netistä niiden hankkiminen käy kätevästi kaikkialla.

Leluja myös vastasyntyneille

Chiccolla on laaja valikoima erilaisia leluja vastasyntyneistä aina kolmivuotiaisiin saakka. Iloiset värit ja lasta kiinnostava muotoilu saavat lapsesi leikkimään tyytyväisenä ja oppimaan samalla kuin huomaamatta uusia asioita. Kaikkein pienimmät rakastavat pehmeitä puru- ja hellittelylelujaan ja nukahtaminen sujuu mukavasti mobilea katsellen kun taustalla soi rauhoittava musiikki sängynlaitaan kiinnitetystä klassisesta vetonarulla toimivasta musiikkilelusta. Päiväsaikaan on mukava kelliä pehmeällä leikkimatolla katsellen ja kosketellen erivärisiä ja -muotoisia leluja joista monista kuuluu myös mielenkiintoisia ääniä. Pienokaisen käteen sopivat helistimet ja muut lelut kehittävät motoriikkaa sekä antavat lapselle virikkeitä. Jos et löydä haluamaasi tuotetta lähikaupastasi, kannattaa tarkistaa nettikauppojen tarjonta. Useimmat tuotteet löytyvät helposti netistä ja yleensä kohtuulliseen hintaan kotiin toimitettuna. Pikkulasten vanhemmille tämä on varmasti tervetullut vaihtoehto, kun tekemistä on paljon eikä ole aikaa kierrellä ostoksilla.

Chicco panostaa tuotekehittelyssä nykyaikaan, ja niinpä lapsille löytyvät niin omat puhelimet, kaukosäätimet kuin tietokoneetkin, joita he voivat käyttää aikuisten tavoin televisiota katsottaessa tai tietokoneella työskenneltäessä. Näin lapsi voi olla mukana vanhemman ”työssä,” ja oppii samalla kuin huomaamatta, mitä noilla välineillä tehdään. Kylpyhetkistä tulee lapselle iloinen ja odotettu tapahtuma, kun mukana ovat hauskat ja kirkkaan väriset Chiccon kylpylelut.

Kun lapsi kasvaa, alkavat erilaiset rakennussarjat ja soittimet kiinnostaa kovasti. Kukapa ei olisi rakentanut lapsen kanssa palikkatorneja aina uudestaan ja uudestaan, kun niitä on niin mukava kaataa, tai tehnyt ensimmäisiä muutaman palan palapelejä. Chiccon valikoimista löytyvät niin modernit rakennussarjat kuin perinteiset kuutiopalikatkin. Ulkoilu rattaissa istuessa ei hermostuta pikkuista, kun hänellä riittää puuhaa tutkiessaan rattaisiin kiinnitettyjä leluja. Erilaiset kävelemistä opettelevaa lasta tukevat lelut ovat myös sekä mukavia että tarpeellisia. Noiden ensimmäisten askelten jälkeen lapsi haluaa päästä itse joka paikkaan, vaikka liikkuminen onkin vielä hieman horjuvaa. Työnnettävät kävelytuet auttavat lasta kävelyn opettelemisessa ja tukevat pikkuisen menoa vähentäen näin myös kaatumisia ja vahinkoja, joita väistämättä tuossa lapselle niin jännittävässä vaiheessa sattuu.

Mopot, potku- ja polkuautot sekä polkupyörät vähän isommille ovat olleet aina suosittuja leluja lapsille. Chiccolta löydät myös näitä lasten suosikkivälineitä. Lelut myös muuntuvat lapsen kasvun mukaan. Pienimmät istuvat turvallisesti kyydissä turvavöiden ansiosta, ja vanhemmat voivat myös työntää lasta tämän istuessa kyydissä. Hieman kasvettuaan ja omien jalkojen jo kantaessa lapsi voi työntää leluaan itse tai liikkua ympäriinsä istuen kyydissä ja potkimalla jaloilla vauhtia. Ja voi sitä riemua kun lapsi pääsee itse polkemaan ensimmäistä polkupyöräänsä! Useimpien lasten mielestä liikkuminen pyörällä tai muulla liikkuvalla välineellä on parasta ja hauskinta mitä voi olla. Vauhdinhurma loistaa pikkuisen kasvoilta kun pyörä, auto tai vaikkapa leikkijuna vie pientä kuljettajaa.

Chiccon valikoimista löydät kaiken tarpeellisen lapsesi ensimmäisten elinvuosien kehityksen ja kasvun tueksi. Iloiset värit ja moderni muotoilu saavat lapset rakastamaan uusia Chicco-lelujaan. Tänä päivänä on vaivattominta hankkia nuo lasten aarteet netistä ilman rasittavaa kiertelyä kaupoissa sopivia leluja etsimässä. Kotiin toimitus ja edullinen hinta säästävät vanhemmilta niin aikaa, rahaa kuin hermojakin, ja aikaa jää siihen tärkeimpään eli lapsen kanssa puuhasteluun.

Siirry alkuun