Lelut & lelukaupat netissä
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Lundby

62 tuotetta 1 kaupasta
Lundby

Lundby on yksi rakastetuimmista nukkekodeista

Lundby on ruotsalainen nukketaloja ja nukkeja valmistava yritys joka on viihdyttänyt perheen pienimpiä ja miksei myös isompia aina vuodesta 1947 lähtien. Lundbyn nukkekodit seuraavat aikaa ja muotia. Nykyisin Lyndbyltä on saatavissa seuraavat mallistot Lundby Småland, Lundby Stockholm ja Lundby Gotland. 

Aidon näköisiä nukkekoteja Lundbyltä

Lundby nukkekodit ovat olleet markkinoilla jo hyvin pitkään. Lundby nukkekodilla on leikkinyt moni tämän päivän nuori äiti, samoin kun hänen moderni 2000-luvun lapsensa, ja hyvin suurella todennäköisyydellä myös tämän pienen, tai mikseipä jo vähän vanhemmankin, lapsen isoäiti ja isoisä.

Lundby nukkekodit ovat siis jo kolmannen sukupolven todella suosittuja leikkikaluja. Ne ovat tarjonneet innoitusta mukaviin leikkeihin jo yli puolen vuosisadan ajan. Nuo ihanat ja niin todellisen näköiset ja aidon tuntuiset punakattoiset Lundby talot pienine asukkaineen tuovat hymyn itse kunkin huulille. Aitoa käyttötavaraa hyvin läheisesti muistuttavat huonekalut ja muut koristeet ja tarvikkeet talossa ovat huippulaatua ja tuovat Lundby nukkekoteihin aidon kodin lämpimän tunnelman.

Kotileikit ovat tunnetusti lasten suuressa suosiossa. Lundby nukkekodilla leikkiessä kodista ja leikistä tulee niin todellisen tuntuinen, että lapsi voi helposti ja suurella innolla sukeltaa mielikuvituksen kiehtovaan maailmaan ja kauniin Lundby nukkekodin asukkaiden jokapäiväiseen elämään ja askareisiin.

Lundby nukkekoti - historia

Lundby nukkekotien valmistus aloitettiin jo 1940-luvun puolivälissä. Aluksi valmistettiin ensimmäiset Lundby nukkekodit, ja muutamaa vuotta myöhemmin aloitettiin Lundby nukkekodin huonekalujen valmistus. Lundby nukkekoteja on löydettävissä muutamaa eri mallia. Perinteinen ja hyväksi koettu malli ei vuosien kuluessa huonone: päinvastoin sitä kehitetään edelleen. Markkinoilta löytyykin yhä tänä päivänä samoja perinteisen kaavan ja ulkonäön omaavia Lundby nukkekoteja. Lundby nukkekotien mallistoista löytyvät muun muassa Lundby Göteborg nukkekoti, Lundby Småland nukkekoti, nykyaikainen Lundby Stockholm mallisto, sekä upea Lundby Gotland kesähuvila. Tämän Lundby Gotland kesähuvilan maahantuonti Suomeen on valitettavasti lopetettu, mutta toivoa on että se palaa takaisin markkinoillemme. Onhan Lundby nukkekodeille ja niiden kaikille erilaisille malleille niin paljon kysyntää!

Lundby Småland

Lundby Göteborg nukkekoti oli ensimmäisiä Lundbyn valmistamia malleja. Näissä Lundby Göteborg taloissa oli kaksi kerrosta: huoneita kodin alakerrassa oli kolme ja yläkerrassa kaksi. Hienot puiset spiraalin malliset portaat veivät Lundby nukkekodin asukin ala- ja yläkertaan. Tämä Lundby Göteborg nukkekoti oli mahdollista sähköistää, kuten kaikki muutkin Lundby nukkekodit.

Lundby Göteborg malliston tuotanto lopetettiin vuonna 2006. Tuolloin siirryttiin seuraavaan mallistoon joka sai nimen Lundby Småland koti. Lundby Småland nukkekoti edustaa hyvin perinteistä mallia, ja se on valmistettu samoilla mitoilla kuin alkuperäinen Lundby Göteborg -malli. Tämä tekee erilaisten Lundby nukkekodin huonekalujen ja osien yhdistämisen hyvin helpoksi. Lundby Småland malliston valmistuksen ohessa alkoi myös Småland-nukkejen, huonekalujen ja muiden nukkekotitarvikkeiden tuotanto. Lundby Småland nukkekodin perusversio on kaksikerroksinen, samoin kuin alkuperäinen Göteborg malli, mutta Lundby Småland nukkekotiin on saatavilla myös lisäkerroksia, sekä jopa kaunis puutarha.

Lundby Stockholm

Nykyaikainen lapsi haluaa nykyaikaisia leikkejä. Tähän tarkoitukseen täydellisesti sopivaksi on Lundby kehittänyt modernin Stockholm malliston. Lundby Stockholm nukkekodit edustavat niin talon ulkoasulta kuin myös saatavilla olevien sisutustarvikkeiden puolesta nykyaikaista, modernia ja eri maailman kolkissa hyvinkin tunnetuksi ja suosituksi tullutta yksinkertaisen kaunista ja tyylikästä skandinaavista tyyliä.

Lundby Stockholm kodissa kerroksia asukeille on kaksi, ja löytyypä Lundby Stockholm nukkekodin etupihalta jopa uima-allas, mihin on hyvä pulahtaa kuumana kesäpäivänä, tai milloin vain – onhan nukkekotileikeissä kaikki mahdollista ja näin talvella voi vaikkapa olla kuuma, ja kesällä iskeä pakkasaalto. Viimeksi mainitussa tapauksessa on erittäin kätevää, että Lundby nukkekodin sisutustarvikkeista löytyy myös kylpyamme, mihin kodin asukit voivat köllähtää lämmittelemään. Kaikki Lundby tarvikkeet on valmistettu samassa mittakaaaassa 1:18. Tämä tekee eri Lundby nukkekotien osien ja mallien yhdistelemisestä hyvin helppoa ja hauskaa, ja näin jokainen Lundby nukkekodilla leikkijä voi myös suunnitella Lundby nukkekodin, joka on juuri hänen itsensä näköinen ja toiveidensa mukainen.

 

Siirry alkuun