Lelut & lelukaupat netissä
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Eurotoys
Hobby Hall
Lelufantti lelukauppa
Lelut24
Poista kaikki suodattimet

Scalextric

110 tuotetta 4 kaupasta
< Edellinen
Scalextric

Autoradalla kilpailee koko perhe

Britanialainen Scalextric on tunnettu erityisesti autoradoistaan. Scalextric toimita on alkanut jo 1950 luvulla. Mittasuhteessa 1:32 olevat pienet Scalextric autot jäljittelevät niin katuautoja kuin huippuluokan urheilu ja formula-autoja. Scalextriciltä löytyy autoja myös eri teemoihin liittyen kuten James Bondin autoja tai Star Wars kulkuneuvoja.

Scalextrix autoradat ja autot, joka pojan unelma

Klassisten Scalextric autoratojen ja kilpa-autojen tarina alkaa jo vuodesta 1957, jolloin valmistettiin ensimmäiset 1:32 suhteessa olevat kilpa-autot ja niiden autoradat. Siitä saakka ne ovat kuuluneet kaikkien poikien toivelistalle kautta maailman. Yksityiskohtia myöten esikuviensa kaltaiset kilpa-autot, erinomainen toimivuus ja jatkuva tekninen kehitystyö ovat varmistaneet Scalextricin paikan johtavana 1:32 suhteen autoratamerkkinä jo yli 50 vuoden ajan. Tänä päivänä näiden upeiden autoratojen ja kilpa-autojen hankkiminen on helpompaa kuin koskaan nettikauppojen tarjonnan myötä. Hanki sinäkin oma Scalextric– autoratasi ja pistä kisat pystyyn!

Alkuun tässä jännittävässä autokilpailuharrastuksessa pääsee hankkimalla vaikkapa Scalextric aloitussetin joka sisältää kaiken tarvittavan kiihkeiden kilpailujen aloittamiseksi. Pakkauksesta löytyvät itse autoradan lisäksi autot, käsiohjaimet, kierroslaskuri ja tarra-arkit autojen teippaukseen. Harrastuksen edistyessä ja innon kasvaessa rataa voi kasvattaa ja sen vaikeusastetta lisätä hankkimalla lisäosia jotka ovat yhteensopivia alkuperäisen autoradan kanssa. Myös Star Wars -fanit löytävät oman suosikkinsa Scalextric ratojen joukosta. Heille on tarjolla oma Scalextric Star Wars –setti, jossa tarkasti kopioituja Star Wars -moottoripyöriä kuljettavat Luke Skywalker ja Scout Trooper.

Scalextric -autoratapakkauksia löytyy useita erilaisia, 430 cm pituisesta aloituspakkauksesta aina suuriin yli 850 cmpituisiin valmiisiin pakkauksiin. Lisäosilla ratojen jatkaminen, mutkien lisääminen ja vaikeusasteen nostaminen onnistuvat vaivattomasti. Vain mielikuvitus ja käytettävissä oleva tila rajoittavat autoradan mitoitusta ja muotoa. Ei ihme, että näissä kisoissa viihtyvät niin isät kuin pojatkin, ja saattavatpa perheen naisetkin välillä yllättää ottamalla voiton tässä perinteisesti miehiseksi katsotussa lajissa. Aika kuluu huomaamatta, ja voittajan riemulla ei ole rajoja jännittävän kisan ratkettua.

Loputtomiin täydennettävä autorata

Tuoteperheeseen kuuluu lukematon määrä erilaisia kilpa-autoja: kaikki tarkkoja kopioita alkuperäisistä esikuvistaan suhteessa 1:32. Erilaiset ratakilpa-autot, erimerkkiset ralliautot, Lamborghinit, Porschet ja autoklassikot tai vaikkapa elokuvista tutut kuuluisat ajopelit antavat näille autokilpailuille oman luonteensa. Onnellinen Scalextric autoradanomistaja löytää laajasta autojen valikoimasta varmasti juuri ne mieleisimmät autonsa joilla kisat voitetaan. Olisiko tänään vaikkapa kuplavolkkarikisojen aika tai formuloiden maailmanmestaruuden osakilpailu? Tai kisat kuuluisilla James Bond - autoilla? Erilaisilla autoilla kisojen luonne on aina eri kuin ennen, ja mielenkiinto autorataa kohtaan säilyy vuodesta toiseen. Scalextric -autoradan omistajalta ei yleensä kavereita puutu, kun kaikki haluavat päästä kokeilemaan taitojaan noiden upeiden aidonnäköisten kilpa-autojen kuljettajina. Isät ja pojat viihtyvät yhdessä tämän radan äärellä, ja usein myös naapuritkin. Netistä näiden eri autojen ja muiden tarvikkeiden ostaminen onnistuu todella kätevästi, ja kisat voivat alkaa! Myös lahjojen hankkiminen helpottuu huomattavasti, koska autoradalle mahtuu aina uusia ja erilaisia autoja tai muutama uusi mutka. Näin uudistamalla radan mielenkiinto säilyy, eikä se yleensä unohdu pölyttymään käyttämättömänä kuten monille peleille ja leluille usein käy ensimmäisen innostuksen laannuttua.

Scalextricin valikoimista löydät myös kaikki tarvittavat lisäosat, varaosat, muuntajat, kaapelit, digitaaliset lisävarusteet ja paljon muuta. Halutessasi voit tilata myös koko Scalextricin valikoiman käsittävän luettelon, josta voit rauhassa kotona tutkia uutta kalustoa radallesi. Autoradan omistajana voit myös liittyä ilmaiseksi Scalextric –klubiin, jonka jäsenenä saat erikoistarjouksia, mielenkiintoisia artikkeleita, mahdollisuuden hankkia tiettyjä erikoismalleja ja osallistua jännittäviin kilpailuihin. Hankkimalla Scalextric – autoradan itselle tai lahjaksi tulee samalla aloittaneeksi kokonaan uuden harrastuksen. Kukapa tietää, vaikka tuosta harrastuksesta kehittyisi tulevaisuudessa ammattikin. Kiinnostus autoihin ja kilpailemiseen ovat monilla verissä ja näillä upeilla autoradoilla kilpaileminen on sekä hauskaa että mielenkiintoista. Syntymäpäiväjuhlissa on tämä taattu ohjelmanumero, ja kavereiden kanssa vierähtää hetki ja toinenkin kilpaa ajettaessa. Hankkimalla tämän Scalextric autoradan kätevästi netistä ei kuulu enää valituksia siitä, ettei ole mitään tekemistä.

Scalextric videot

Katso video maailman pisimmästä Scalextric-autoradasta. 

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

mattti heikkinen4
Kerrankin löytyi autorata joka toimii ja on paljon vaihtoehtoja muunneltaessa ratatyyppiä. Ja kun voimalähteen kääntää ympäri voi ajaa vastakkaiseen suuntaan jolloin rata muuttuu oleellisesti. Lujatekoinen rata ja verkkovirralla muunnettu 15v autot. Lisäosia saa helposti leluliikkeistä tai suoraan netistä tilaamalla. Autoihin saa varaosia sekä muuta reksviittaa. Ainut miinus tulee hinnasta, on kallis investoida mutta mielesäni se kannattaa.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun