Lelut & lelukaupat netissä
Valitse kategoria
Poista kaikki suodattimet

FurReal Friends

1 tuote 1 kaupasta
FurReal Friends

FurReal Friends koirat houkuttelevat leikkiin

Maailman suurimpiin kuuluva leluvalmistaja, amerikkalainen Hasbro toi vuonna 2002 markkinoille sarjan liikkuvia lemmikkieläinrobotteja nimellä FurReal Friends. Nämä oikeita eläimiä muistuttavat lemmikit liikkuvat kuin oikeat eläimet ja näyttävät myös usein erehdyttävän aidoilta. Useimmat lapset rakastavat eläimiä, ja kissoja tai koiria pyydetään jatkuvasti lahjaksi, kaveriksi tai muuten vain kun lapsi sattuu näkemään jonkun suloisen eläimen. Aina oikean eläimen hankkiminen ei kuitenkaan ole mahdollista ajan tai tilan puutteen tai vaikkapa allergioiden takia. Näissä tapauksissa FurReal Friend on lapselle oiva valinta: hän voi leikkiä uuden ystävänsä kanssa lähes niin kuin oikeankin eläimen ollessa kyseessä, mutta ilman oikean eläimen tuomaa vaivaa ja vastuuta. FurReal Frendiä voi paijata, sitä voi taluttaa tai sen kanssa voi ottaa päiväunet. Se ei pure eikä raavi, ei metelöi eikä sotke paikkoja, mutta on aina valmiina lapsen kumppaniksi tämän niin halutessa. Hanki lapselle lahjaksi FurReal Friend nettikaupan kautta: ostaminen on vaivatonta, ja lapsi ilahtuu saadessaan oman uuden ystävän.

FurReal Friends koira ja Daisy -kissa

Mitähän lapsi pitäisi suloisesta kauko-ohjattavasta skeittaavasta koiranpennusta? Tai leikkisästä Daisy-kissasta, joka osaa tehdä erilaisia temppuja kuten nousta takajaloilleen, heilutella tassujaan, laskeutua takaisin neljälle jalalle ja syöksyä eteenpäin aivan kuin oikea kissa? Daisyn kanssa on aina hauskaa. Kikattava Cuddles-apina rakastaa sinua eikä halua päästää sinua silmistään. Cuddles on luonteeltaan utelias, ja kun otat sen syliin se painautuu lähellesi. Se osaa myös kääntyä hienosti sylissäsi. Bouncy puolestaan on suloinen koiranpentu, joka ilahtuu aina sinut nähdessään. Kun Bouncy tietää sinun olevan lähellä, se hyppii leikkisästi ympyrää iloisesti haukahdellen aivan kuten oikeatkin koiranpennut tekevät. Kun taputat pehmeää ja suloista Bouncy-koiraa, se vastaa sinulle pehmeästi ja rauhallisesti pienen pentukoiran äänellä. Bouncy on suloisista suloisin pikkuotus. FurReal Friends lelueläimet muistuttavat todella paljon oikeita eläimiä, ja lapsesi saa paljon riemukkaita hetkiä uuden leikkikaverinsa kanssa ilman oikean lemmikin tuomia harmeja. Bouncy ei pissaa lattialle, eikä sitä tarvitse ulkoiluttaa päivittäin, jos ei halua tai jaksa. Se ei myöskään suutu, vaikka unohtuisi muutamaksi päiväksi yksin. Jälleennäkeminen on aina yhtä riemukas, kun lapsi haluaa taas leikkiä pikkukoiransa kanssa.

Myös leikkiponeja

Ponit ovat monien pikkutyttöjen suuria suosikkeja, mutta harva voi hartaista toiveistaan huolimatta saada oikeaa ponia. FurReal Friends leluponi Baby Butterscotch on kaikkien aikojen aidoin leluponi! Se reagoi kosketukseen ja ääneen yhdeksän anturinsa ansiosta. Baby Butterscotch osaa koskettaa omistajaansa hellästi turvallaan rakkautensa merkiksi. Sarjasta löytyvät myös suloiset kävelevät Butterscotch Hills ponit, joilla on mukanaan erilaisia poninhoitotarvikkeita. Hop’N Cuddle Bunny -puput muistuttavat erehdyttävästi aitoja pupuja. Ne pomppivat ympäriinsä oikeiden pupujen tavoin ja palaavat sitten takaisin luoksesi suloisesti pupujen kielellä äännellen. Ihanat puput ovat tyttöjen parhaita ystäviä.

Valkoinen tai valkoruskea GoGo-koiranpentu näyttää aivan aidolta pennulta. Se tassuttelee ympärilläsi uteliaasti oikean koiranpennun tavoin ja palaa sitten lähellesi. Kun silität pentua, se vastaa sinulle aivan niin kuin oikeatkin pennut tekevät, omalla koiranpennun kielellään. GoGo on niin suloinen! Lulu-kissa puolestaan reagoi kosketukseesi kävelemällä, polkemalla tassujaan ja teroittamalla kynsiään oikeiden kissojen tavoin. Pehmeä Lulu voi olla valkoinen tai valkoisen ja ruskean kirjava kisulainen.

Pienet FurReal Friends Snuggimals -lemmikit muuttuvat kosketuksesta eläviksi. Kun silität lemmikkiä selästä, se muuttuu liikkuvaksi ja kävelee. Dizzy Dancersit ovat puolestaan hullunhauskoja tanssivia lemmikkejä, jotka narusta vetämällä muuttuvat tanssiviksi ja pyöriviksi leluiksi. Kaikkia FurReal Friends -lemmikkejä saat kätevimmin hankittua eri verkkokaupoista.

Siirry alkuun