Lelut & lelukaupat netissä
Valitse kategoria
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Zhu Zhu Pets

2 tuotetta 1 kaupasta
Zhu Zhu Pets

Zhu Zhu Pets leluhamsterit valloittaa lasten sydämet

Zhu Zhu Pets on sarja toinen toistaan hellyttävämpiä eläinleluja. Zhu Zhu Pets lelut ovat hyvä tapa opettaa lapsille huolenpitoa eläimiä kohtaan. Zhu Zhu Pets eläimet liikkuvat itsestään ja kirmailevat ympäri leikkihuoneen lattiaa. Lemmikit myös ääntelevät ja osan Zhu Zhu Pets tuotteiden mukana tulee myös harja, millä voi laittaa ja hoitaa Zhu Zhu Petsin turkkia. Zhu Zhu Pets eläimiä löytyy mm. marsuja, poneja ja koria.

Zhu Zhu Pets temppuilevat hamsterit

Ihanan pehmeät ja hyrräävät, melkein oikean eläimen oloiset Zhu Zhu Pet -hamsterit kehitettiin vuonna 2009. Nykyään Zhu Zhu Pet -lelut ovat kaikkien lasten tuntemia ja rakastamia, ja niiden suosio on nopeasti levinnyt ympäri maailmaa lasten ja leikkimielisten keskuudessa. Alkuperäinen Zhu Zhu Pet -mallisto koostui yhdeksästä ihanan suloisesta Zhu Zhu Pet -hamsterista. Näillä hamstereilla on nimet kuten Chunk, PipSqueak, Mr. Squiggles ja Num Nums.

Nykyään Zhu Zhu Pet -lelujen mallistosta löytyy alkuperäisten hamsterien lisäksi myös aimo annos muita Zhu Zhu Pet -leluja ja tarvikkeita, kuten Zhu Zhu Pet -koiria, Zhu Zhu Pet -vauvoja, sekä jatkuvasti kasvava määrä erilaisia oheistuotteita, kuten värityskirjoja, pelejä, kilpailuja sekä jopa kokoillan Zhu Zhu Pet -elokuva, joka tietenkin löytyy DVD:nä. Zhu Zhu Pet -hahmoille löytyy lähes lukematon määrä erilaisia oheistarvikkeita, kuten esimerkiksi rullalautoja, sekä paljon erilaisia asusteita. Voipa Zhu Zhu Pet -lemmikin pukea vaikkapa ballerinan asuun rusetteineen ja tyllihameineen. Zhu Zhu Pet -lemmikin voi myös viedä talvella retkelle uimaan avantoon, leikisti tietenkin, märkäpukuun ja uimalaseihin puettuna.

Zhu Zhu Pets rata

Zhu Zhu Pet -lelujen nimi tulee mandariinikiinasta (zhūzhū ) ja tarkoittaa pientä possua. Zhu Zhu Pet -leluista löytyy kaksi eri toimintoa. Ensimmäinen näistä on hoitotoiminto. Kun Zhu Zhu Pet -lemmikin asettaa hoitotoimintoon, alkaa Zhu Zhu Pet hurista ja kehrätä kuin kissa, ja antaa rakastavan hoitajansa hoivata ja hemmotella itseään samalla suloisesti kujertaen. Näin Zhu Zhu Pet -lemmikin toivoisikin opastavan ja kehottavan lapsia huolehtimaan ja välittämään toisista, niin ihmisistä kuin myös luonnosta ja eläimistä. Toinen Zhu Zhu Pet -lemmikkien hurmaava toiminto on seikkailutila. Tällöin Zhu Zhu Pet -lemmikki reagoi erilaisiin ärsykkeisiin ja stimulaatioihin, ja alkaa innostuneena ja seikkailunhaluisena tutkia ympäristöään. Zhu Zhu Pet -lemmikit ovat uskomattoman rakastettavia ja ihanan suloisia: niistä ei yksinkertaisesti voi olla pitämättä huolta.

Zhu Zhu Pet -tuotemerkin leluteollisuuden markkinoille on tuonut mies Yhdysvalloista, nimeltään Russ Hornsby. Tämä Zhu Zhu Pet -lemmikkien keksijä omistaa yhtiön nimeltään CEPIA LLC, joka alkoi tuottamaan Zhu Zhu Pet -leluja vuonna 2009. Zhu Zhu Pet -lelujen suosio kasvoi räjähdysmäisen nopeasti, ja vuoden 2009 jouluna Zhu Zhu Pet -lemmikit olivat joulun hittituote. Niitä sai toisinaan kovalla työllä kauppojen hyllyiltä, joista Zhu Zhu Pet -lemmikit katosivat tasaisen kasvavaa vauhtia. Zhu Zhu Pet -lemmikkien perushinta oli aluksi noin 9 USD, mutta vuoden 2009 jouluna Zhu Zhu Pet -leluja myytiin jopa yli 60 USD hintaan. Tämä korkea myyntihinta todistaa Zhu Zhu Pet -lemmikkien suuren suosion ja kysyttävyyden: olivathan kuluttajat valmiita maksamaan tuotteista jopa kuusinkertaisen hinnan. Tässä herääkin ajatus, että mitähän tapahtuisi jos joulupukki Zhu Zhu Pet- lemmikin sijaan toisikin reessään muiden lahjojen joukossa aivan oikean elävän hamsterin lapselle lahjaksi!

Zhu Zhu Pets prinsessalinna ja Roch Star

Zhu Zhu Pet -lemmikkien kokoelmasta löytyy muun muassa Rock Star -mallisto, mikä on saanut innoituksessa kuuluisuuksien kuten Angelina Jolien ja Gwen Stefanin lapsista. Vuoden 2010 puolivälissä julkaistiin 8-12 -vuotiaille pojille suunnattu Kung-Zhu mallisto Zhu Zhu Pet -lemmikkejä. Nämä taistelevat Zhu Zhu Pet -hamsterit nousivat nopeasti monen pienen pojan ja lemmikkien rakastajan suosioon. Zhu Zhu Pet -lemmikkien Kung-Zhu -mallistoon kuului myöskin erityisjoukko ninja-taistelijoita. Myöhempiä Zhu Zhu Pet -mallistoja markkinoilla ovat tytöille suunnatut Zhu Zhu Pet -prinsessamallisto, sekä Zhu Zhu Pet -vauvat.

Zhu Zhu Pets videot 

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Elsa5
ZHU ZHU PETS maailman paras tuttu toivon aivan kaikki
zhuzhuzhuzhu5
zhu zhu petsit ovat tosi suloisia ja hauskoja eikä niihin koskaan kyllästy!♥

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun