Lelut & lelukaupat netissä

Puuha-Pete leluja myyvät nettikaupat

Puuha-Pete

Lelukaupoista mm. Shopping4net, Coolshop, Toysrus edustavat Puuha-Pete -leluja. Näet kaikki sivujemme Puuha-Pete -leluja myyvät lelukaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Puuha-Pete -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 3 lelukauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet
  • Haluatko kauppasi tälle listalle? Ota yhteyttä yhteys [ät] lelukaupat.fi

Puuha-Pete lelut

Puuha-Pete
Puuha-Pete

Puuha-Pete (eng. Bob the Builder) on Keith Chapmanin luoma brittiläinen lapsille suunnattu piirrossarja. Puuha-Pete on rakennusmies, joka yhdessä tiiminsä kanssa auttaa naapureitaan ja kavereitaan erilaisissa korjaus- ja rakennustöissä. Puuha-Pete –sarjaa näytetään monessa eri maassa ja piirrossarjan tunnussävel on käännetty monelle eri kielelle. Tunnussävel on myös levytetty. Suomenkielinen versio laulusta alkaa sanoin “Puuha-Pete kaiken korjaa, Puuha-Pete tietenkin”. Suomenkielisen tunnussävelen soittaa suosittu lastenyhtye Fröbelin Palikat, joka aloitti toimintansa jo vuonna 1987.

 

Puuha-Pete –sarjan ensiesitys tapahtui vuonna 1998 Brittein saarilla. Suomessa sarjan esitys aloitettiin vuonna 2000 ja se on ollut suosittu suomalaisten lasten keskuudessa aina siitä lähtien. Sarjasta on tehty jo lähes 20 tuotantokautta ja sen tuotanto jatkuu edelleen.

 

Sarja on noussut suureen suosioon lasten keskuudessa ympäri maailmaa ja sarjalle on sitä mukaan tehty paljon oheistuotteita. Lelukaupasta saa nykyään ostettua monenlaisia Puuha-Pete –aiheisia lapsille suunnattuja tuotteita kuten värityskirjoja, leluja, kyniä, vihkoja, pelejä yms.

 

Monet tunnetut kansainväliset leluyhtiöt ovat laittaneet Puuha-Pete –tuotteita markkinoille piirrossarjan suosion myötä. Esimerkiksi sekä ruotsalainen Brio että yhdysvaltalainen Hasbro ovat tuottaneet Puuha-Pete –piirrossarjan hahmoja lelumarkkinoille. Myös tanskalainen Lego on tuottanut Puuha-Pete –aiheisia leluja, kuten rakennuspalikoita, lelumarkkinoille. Suomessa sarjaa esittää tällä hetkellä Nelonen aina arkiaamuisin. Tunnussävelen lisäksi Puuha-Pete –sarjan musiikki on koottu levylle, joka ilmestyi vuonna 2001 Briteissä. Levy nousi Brittien myyntilistalle sijalle neljä. Toinen levy, jonka nimi on englanniksi “Never Mind the Breeze Blocks”, julkaistiin vuonna 2008. Levy ei noussut yhtä suureksi hitiksi, kun ensimmäinen levy ja oli myyntilistan sijalla 87.

 

Tähän mennessä piirrossarjasta on tehty noin sata jaksoa ja 18. kautta. Piirrossarjan hahmot on luotu savesta. Päähahmo on tietenkin Puuha-Pete. Muita sarjan hahmoja ovat Puuha-Peten naapurit, ystävät ja hänen kollegansa Wendy. 1998 vuonna, kun sarja alkoi, oli se yhdellä kameralla kuvattu sarja. Myöhemmin sarja kehittyi monella kameralla kuvattavaksi sarjaksi.

 

Sarja on suunnattu etenkin pienemmille lapsille. Sarja soveltuukin kaikenikäisille, koska siinä ei ole väkivaltaa tai muita pelottavia kohtauksia. Sarja opettaa lapsille tiimihenkeä ja sosiaalisten taitojen merkitystä. Sarjan yksi osa kestää vain kaksitoista minuuttia ja sopii pituudensakin vuoksi hyvin pienemmille lapsille, joiden keskittymiskyky ei ole vielä kehittynyt niin pitkälle, että he jaksaisivat istua aloillaan puolen tunnin verran. Oheistuotteet ovat monet myös suunnattu perheen pienimille.

 

Puuha-Pete –lehteä julkaistiin Suomessa 2000-luvun loppupuolella, mutta lehti oli melko lyhytikinen ja sen viimeinen numero ilmestyi joulukuussa 2010. Puuha-Pete –tuotemerkin lelu ovat suosittuja ympäri maailmaa. Puuha-Pete –leluvalikoimasta löytyy eri leluyhtiöiden tekemiä kuorma-autoja, kaavinkoneita, nostureita, hahmosettejä, palapelejä, rakennuspalikoita, työkaluja yms. Puuha-Pete –aiheiset vaatteet ovat myös suosittuja lasten keskuudessa. Suurimmat lastenvaatemyymälät myyvät Puuha-Pete –t-paitoja, huppareita, yöasuja, sukkia ja muita tekstiilejä. Kokoja löytyy yleensä 2-8 –vuotiaille lapsille.

 

Puuha-Peten virallisilla kotisivuilla voi pelata pelejä, värittää värikirjaa, katsoa videoita, rakentaa ja korjata taloja sekä tutustua sarjan hahmoihin paremmin. Verkkosivuja ei ole vielä käännetty suomeksi, mutta vanhemmat voivat avustaa lapsiaan verkkosivujen käytössä. Sivut löytyvät verkko-osoitteesta bobthebuilder.com.

Puuha-Pete lyhyesti

Puuha-Pete liittyvät uutiset

.Puuha-Peten uusi muodonmuutos ei viehätä!

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun