Lelut & lelukaupat netissä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Beyblade

10 tuotetta 1 kaupasta
Beyblade

Beyblade taisteluhyrrät pojille

Beyblade pelien keskeisinpänä osana ovat hyrrät, jotka pyöräytetään liikkeelle niissä mukana tulevalla laukaisimella. Beyblade hyrrät toimivat hyvin myös yksittäisinä leluina, mutta voit myös pelata niillä. Beyblade-pelissä pelaajat yrittävät hyrrillään törmätä toisten pelaajien Beyblade hyrriin ja pysäyttää ne. Hyrrä joka pysäthyy viimeisenä on voittaja. Beyblade-hyrrät löydät mm. Lekmer lelukaupasta.

Beyblade – japanilaiseen manga -sarjaan perustuva taisteluhyrräpeli

Beyblade on japanilaisen Takao Aokin piirtämä ja kirjoittama mangasarja, joka julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 2000. Sarjassa lapset muodostavat joukkueita, jotka taistelevat toisiaan vastaan käyttäen Bayblade taisteluhyrriä. Beybladesta on tehty myös kolme 51-osaista tv-sarjaa: ensimmäinen oli nimeltään yksinkertaisesti Beyblade, toinen Beyblade V-Force ja kolmas Beyblade G-Revolution. Beybladesta on piirrettyjen manga sarjakuvien ja tv-sarjan lisäksi julkaistu cd-levy, nettipelejä ja lelusarja, jonka sisältämillä taisteluhyrrillä jokainen voi kokeilla taitojaan kilpailussa siitä, kenen hyrrä pyörii pisimpään. Beyblade on järjestänyt myös useita virallisia kiertueita ja kisoja ympäri maailman. Beyblade lelut ja muut tuotteet ovat hyvin edustettuina eri verkkokauppojen valikoimissa, josta ne on helppo hankkia kätevästi suoraan kotiin toimitettuna.

Beyblade lelusarjan on suunnitellut ja valmistanut japanilainen Takara Tomy. Myös lelut julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 2000. Beyblade lelusarja sisältää erilaisia taisteluhyrriä, jotka ”laukaistaan” eräänlaisella laukaisulaitteella eli välineellä, jolla pyritään saamaan hyrrälle mahdollisimman kova vauhti ja pisin mahdollinen pyörimisaika. Hyrrätaistelut käydään niin sanotulla Bley-areenalla, jolla on hieman kupera pohja. Eri hyrrät reagoivat eri tavoin törmäyksiin, joten pelaajalle on eduksi tuntea, minkä tyyppisellä hyrrällä kilpailla kutakin vastustajaa vastaan. Eri Beyblade tyypit ovat nimeltään Attack, Defense, Combination ja Endurance, mutta uuden Hybrid Wheel Systemin julkaisun myötä Combinationin nimi muuttui Balanceksi ja Endurancen Staminaksi.

Basic Systemin eli perusversion hyrrät ovat Beybladen ensimmäiset julkaistut taisteluhyrrät. Ne on valmistettu pääosin muovista lukuun ottamatta painolevyjä ja joitain kärkiä. Basic Systemin hyrrissä on neljä perusosaa: Bit Chip on hyrrässä ylimpänä oleva koristelevy, jossa on myyttinen kuvio; Bit Chip kiinnittyy Attack Ringiin eli hyrrän siihen osaan joka ensimmäiseksi koskettaa vastustajaa; Weight Disk eli hyrrän painolevy lisää hyrrän painoa vakauttaen sen pyörimistä; ja Blade Base eli hyrrän kärkiosa määrittää sen kuinka hyrrä liikkuu. Uudemmissa versioissa on viisi osaa: ylimpänä hyrrän ”kasvot” eli ulkonäön antava pultti, ”energiarengas”, liittämispyörä, pyöritysosa ja varsinainen pyörimiskärki.

Basic Systemin lisäksi Beyblade sarjassa on julkaistu ns. Magnacore System, jossa on magneettinen kierreosa ja painolevyt, jotka muuttavat hyrrien käyttäytymistä taistelun aikana. Engine Gear System on muuten Basic Systemin hyrrän tyyppinen, mutta siinä on kehittyneempi pyöritysratas, joka vaikuttaa hyrrän liikkumiseen taistelun aikana. Nämä hyrrät olivat viimeiset pääosin muovista valmistetut Beybladet. Uudemmat hyrrät on valmistettu suurimmaksi osaksi tai kokonaan metallista. Hard/Heavy Metal Systemin hyrrissä on perinteiset neljä osaa, ja ne voidaan laukaista pyörimään kumpaan suuntaan tahansa mukana seuraavalla uudella laukaisulaitteella. Hybrid Wheel System ja 4 D System ovat uusimmat ja kehittyneimmät Beyblade taisteluhyrräsarjat.

Pelaajat aloittavat taistelun Bley-areenalla laukaisemalla hyrränsä yhtä aikaa. Voittaja on se, jonka hyrrä on viimeisenä liikkeessä. Pelissä tulee olla vähintään kaksi tai useampia kilpailijoita. Areenoita on useita erilaisia, mutta ne ovat yleensä aina standardin mukaisia, eikä niitä muokata ennen taistelun aloittamista. Beyblade taisteluhyrriä on neljää eri päätyyppiä. Attack-hyrrät ovat erikoistuneet törmäämään toisiin hyrriin. Defense- hyrrät eivät juurikaan liiku, vaan pyörivät paikallaan ollen vaikea pala vastustajille, erityisesti Attack-hyrrille, vahvan puolustuksensa ansiosta. Stamina -hyrrien erityispiirre on niiden kestävyys hyökkäyksiä vastaan. Balance-hyrrät puolestaan ovat kaikkien edellisten tyyppien sekoitus, joissa on ominaisuuksia niin Attack, Defense kuin Stamina-tyypeistäkin.

Jännittävät hyrrätaistelut Beyblade taisteluhyrrillä sopivat kaikille lapsille noin 7-vuotiaista alkaen. Beyblade hyrrät ja muut sarjan tuotteet voi hankkia vaivattomasti internetin kautta nettikaupoista.

Siirry alkuun