Lelut & lelukaupat netissä
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
CDON lelut
Coolshop lelut
Eurotoys
Lelufantti lelukauppa
Poista kaikki suodattimet

Geomag

57 tuotetta 4 kaupasta
Geomag

Geomag rakennusarjat edistävät luovuutta

Geomag on rakennusarja, joka koostuu pallon ja tikkujen muotoisita magneeteista. Yksinkertaisimmillaan Geomag paloilla saa tehtyä kolmioita ja tähtiä muita kuvioita, mutta Geomag mahdollistaa myös paljon monimutkaisemmat rakennelmat aina palatseista, torneihin ja moottoripyöriin. Geomag kehittää luovuutta ja erityisesti avaruudellista hahmottamista. Katso Googlen kuvahausta mitä Geomag rakennussarjalla tehty.

Geomag Prismasta ja muista hyvinvarustetuista tavarataloista sekä lelukaupoista

Geomag malleja on saatavilla lähes jokaisessa leluja myyvässä liikkeessä. Internetistä löytyy paljon mahdollisuuksia tilata Geomag malleja, muun muassa nettikaupoista prisma.fi, lekmer.fi, BR-lelut ja lelut.fi.

Geomag lelut ovat oivia mielikuvitusta ja ongelmanratkaisun kykyä kehittäviä rakennusleluja jokaiselle lapselle ja aikuisellekin. Geomag brändi on ollut markkinoilla vuodesta 1998 lähtien. Tuolloin italialainen Edoardo Tusacciu keksi Geomagin aurinkoisessa Sardiniassa. Geomag tuotteiden valmistus siirtyi Sveitsiin vuonna 2003, ja siellä näitä rakennuksesta, suunnittelusta, fysiikasta ja geometriasta kiinnostuneelle rakentelijalle tarkoitettuja leluja valmistetaan edelleen. Leluihin erikoistunut ja niitä tutkiva leluteollisuuden yhdistys Toy Industry Association nimesi Geomagin 2005 vuoden leluksi (Toy of the Year). Tähän päädyttiin hyvillä ja selkeillä syillä ja perusteilla: Geomagin ominaisuudet ja Geomagilla leikkiminen, rakentaminen ja harjoittelu antavat lapselle erinomaisen hyviä ja tärkeitä oppitunteja ongelmien ja pulmien ratkaisuun, kehittää lapsen fysiikan tietoa ja ymmärrystä, sekä suuressa määrin kehittää ja opastaa lasta mielikuvituksen käyttöön ja luovaan ajatteluun.
 

Geomag rakennusarjat ovat kehittäviä leluja

Geomag on yksinkertaisuudessaan nerokas ja monipuolinen lelu. Geomag mallit koostuvat erilaisista tangoista ja kuulista, jotka ovat magneettisia. Näitä Geomag osia yhdistellään ja niiden väliin laitetaan Geomag paneelit. Nämä Geomag paneelit ovat kolmion, neliön tai viisikulmion muotoisia, ja ne asetetaan magneettisten kuulien ja tankojen avulla luotuun geometriseen kuvioon. Tämä luo loputtoman mahdollisuuden kehittää ja rakentaa mitä hienoimpia Geomag luomuksia ja geometrisiä rakennelmia. Geomag malleja rakentamalla voi todellakin oppia ja luoda ihmeitä. Geomag malleista ja niillä tehdyistä rakennelmista on tehty paljon erilaisia mielenkiintoisia testejä. On muun muassa testattu ja todistettu, että jokainen Geomag tanko pystyy tuottamaan jopa 10 116 N voiman Geomag magneetin houkutellessa rautaa. Geomagista löytyy siis aikamoista voimaa! Geomagilla rakentajat kertovat, että Geomag malleilla on mahdollista rakentaa jopa normaalin asunnon huoneen korkuisia heilureita. Nämä Geomag testit olivat kotitekoisia. Geomag mallit ovat todella helppokäyttöisiä, ja rakenteita on helppo kiinnittää toisiinsa. Myös niiden purkaminen on helppoa ja vaivatonta. Tämä antaa mahdollisuuden rakentaa hyvinkin monimutkaisia ja vaativia geometrisiä rakennelmia ja luomuksia suhteellisen helposti. Magneetisten Geomag rakenteiden väliin asetettavat Geomag paneelit tekevät rakennelmista entistä voimakkaampia ja kestävämpiä. Ei siis ole lainkaan ihmetyttävää, että nämä kotona tehdyt Geomag kokeet ja testit ovat saavuttaneet erittäin korkeita tuloksia, ja ne ovat osoittaneet Geomag mallien potentiaalin. Käytetäänpä Geomag malleja myös opetukseen monissa kouluissa, jopa arvostetuissa suunnittelun ja arkkitehtuurin korkeimmissa opinahjoissa. Niinpä tulevaisuuden menestyvät arkkitehdit ovat hyvin suurella todennäköisyydellä tutustuneet Geomag rakenteisiin paitsi lapsena monissa leikeissään, myös koulunpenkillä hikoillessa. Geomag mallit ovat myös erittäin suosittuja stressileluja ja mukavaa ajanvietettä monilla työpaikoilla. Geomag rakentaminen pitänee esimerkiksi sairaanhoitajan pitkässä yövuorossaan hereillä, pirteänä ja tarkkaavaisena. Geomag malleja käytetään myös yhä useammin esimerkkeinä erilaisten vakavasti otettavien ja arvostettujen matemaattisten ja tieteellisten kokeiden sekä testitulosten esittelyssä.

Geomag brändi on muuttunut ja kehittänyt tuotantoaan vuosien varrella. Markkinoille tuotiin uusia värejä ja muun muassa harvinaiset Geomag puupaneelit vuonna 2006. Näitä Geomag puupaneeleja ei enää ole saatavilla. Vuonna 2009 Geomag uudistui jälleen ja jakoi tuotteensa kolmeen eri linjaan: vauvoille tarkoitettu tuotelinja Geomag Baby, lapsille suunnattu Geomag Kids ja Geomag Pro, joka tuotelinjallaan ja sen loputtomilla mahdollisuuksilla soveltuu käyttäjille kuudesta vuodesta aina vanhukseen asti. Niin kauan kuin Geomag pysyy kädessä, on se erinomaisen mainio ja kehittävä harrastus ja leikki monen luovuutta hakevan Geomag suunnittelijan makuun.

Siirry alkuun