Lelut & lelukaupat netissä
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Coolshop lelut
Eurotoys
Poista kaikki suodattimet

Baby Annabell

43 tuotetta 2 kaupasta
Baby Annabell

Baby Annabell lelunuket osaavat liikkua

Baby Annabell interaktiivinen nukke joka reagoi kosketukseen eri tavoin. Lelunukkena Baby Annabell on yksi suosituimmista. Se on viimeistelty huolella ja tehty lapsia ajatellen. Ympäri maailmaa tunnetun Baby Annabell nuken takana on Zapf Creationin lelutalo. Nuken lisäksi sarjaan kuuluu myös Baby Annabell vaatteet ja tarvikkeet.

Baby Annabell nukke on lasten suosikki

Baby Annabell on nukke, josta lähes jokainen pieni tyttölapsi on ainakin joskus haaveillut tai haaveilee. Baby Annabell on nimittäin aivan aidon ja oikean ihmisvauvan kaltainen lelu. Baby Annabell -nukke itkee: se pystyy jopa tirauttamaan kyyneleitäkin. Baby Annabell nauraa kikattaa sekä käy jopa potalla. Baby Annabell on erityisen suosittu lelu ympäri maailmaa, eikä tämä ole lainkaan yllättävää: onhan Baby Annabell -nukella paljon hyviä lasta kehittäviä ominaisuuksia. Baby Annabell -nukella leikkiessä lapsesta tuntuu kuin hän todella pitäisi huolta aivan oikeasta vauvasta. Baby Annabell -nukke käyttäytyy siis aivan kuten aito oikea vauva. Baby Annabell osaa itkeä ja imeä tuttia, Baby Annabell jokeltelee ja onpa Baby Annabell jo sen verran kehittynyt vauva, että se osaa juoda pullosta. Baby Annabell -nukeille löytyy loputon määrä erilaisia upeita asusteita ja vaatteita, joihin se voidaan pukea. Näin Baby Annabell on valmis tilanteeseen kuin tilanteeseen hoitajansa kanssa, joka varmasti on hankkinut Baby Annabell -nukelle kaikki sen tarvitsemat vaatteet ja varusteet.

Baby Annabell -nukella on hyvin kehittäviä, sekä lasta rakkauteen ja huolenpitoon kannustavia ominaisuuksia. Baby Annabell nuken aidon vauvan tapoja ja kehittymistä lähellä olevat kyvyt opettavat lasta monin eri tavoin. Koska Baby Annabell nukke on niin kovin realistinen tavoissaan ja vauvan tarpeissaan, se opettaa lapsille minkälaista on pitää huolta pienestä elävästä olennosta. Moni Baby Annabell -nukella leikkijä ei ole kovin kaukana itse omasta vauvaiästään, vaikka nuo ajat jo isolle ekaluokkalaiselle tuntuvatkin yhtä kaukaisilta kuin kolmen vuosisadan takaiset tarinat lumotuista puutarhoista ja metsistä. Baby Annabell on ihmisvauvan kaltainen nukke, joka käyttäytyy tarpeiltaan kuten vauva aina 12 kk ikään asti. Baby Annabell on monen pienen tytön unelmien täyttymys. Baby Annabell -nukkeja ja tuhansia nukeille kuuluvia lisävarusteita valmistaa saksalainen Zapf Creation -yhtiö. Tämä yhtiö sijaitsee Saksan Coburgissa, ja se valmistaa monia leluja lapsille. Erityisesti Zapf Creation -yhtiö on erikoistunut nukkejen tuottamiseen tytöille, ja heidän kautta aikojen menestyneimpiin tuotteisiinsa kuuluvat muun muassa Baby Annabell -nukke, sekä Baby Born -nukke. Zapf Creation -yhtiön tytöille suunnattuihin nukke- ja vauvamallistoihin kuuluu Baby Annabell nuken sekä vastasyntyneen pienokaisen, Baby Born -nuken lisäksi myös mallisto nimeltään Baby Chou Chou. Suurin osa Zapf Creation -yhtiön valmistamista tuotteista on suunnattu vauvoille ja taaperoikäisille, ja osalla tämän yhtiön valmistamista tuotteista, kuten Baby Annabell, on erityisenä tarkoituksenaan opettaa nykyajan lapsille ja eräänä päivänä tuleville vanhemmille taitoja elävään elämään.

Nukke on haluttu lahja

Baby Annabell -nukke löytyy Zapf Creation -yhtiön tuotevalikoimasta myös etnisenä nukkena, jolla ihonväri on tumma. Tämä Baby Annabell Ethnic -nukke on oiva tapa opettaa lapsia suvaitsevaisuuteen ja erilaisuuden ymmärtämiseen ja kannustamiseen. Baby Annabell -nukkejen Baby Born -mallistosta löytyy kaikki nuket niin tyttönä, poikana ja myös etnisenä tummaihoisena nukkena. Kaikilla näillä nukeilla on oma värityksensä, ja nämä Baby Annabell -nuket ovat anatomisesti realistisia, joten ne samalla opettavat lasta ymmärtämään ihmisen anatomiaa. Baby Annabell -nukke on ehdottomasti yksi Zapf Creation -yhtiön suosituimpia tuotteita. Baby Annabell -mallisto sisältää myös valtavan laajan valikoiman lisätarvikkeita vauvaleikkeihin. Nämä Baby Annabell -lisävarusteet vauvasta huolehtimiseen on kehitetty taidolla, ja ne todella opastavat lasta rakkauteen ja huolenpitoon. Baby Annabell -nukella leikkiminen myös siis kehittää lapsen sosiaalisia taitoja. Baby Annabell käyttäytyy kuten aito oikea vauva, ja pieni hoitaja huolehtii Baby Annabell -nukestaan aidolla ja oikealla rakkaudella.

Siirry alkuun