Lelut & lelukaupat netissä
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Eurotoys
Lelufantti lelukauppa
Poista kaikki suodattimet

Littlest Pet Shop

6 tuotetta 2 kaupasta
Littlest Pet Shop

Littlest Pet Shop leikkilemmikit

Littlest Pet Shop on koostuu lelulemmikkieläimistä. Suloiset Littlest Pet Shop lemmikit viehättävät ja niitä on kiva paijata. Lelusarjaan kuuluu mm. Kitty in my Pocket, Puppy in my Pocket, Pony in my Pocket, Jungle in my Pocket ja Polly Pocket sarjat. Littlest Pet Shop -lemmikkit ovat iloisoia ja niillä on mukava leikkiä toisten lasten kanssa.

Littlest Pet Shop lelut

Littlest Pet Shop on amerikkalaisen Hasbron lelusarja, joka ensimmäisen kerran tuli myyntiin jo 1990-luvun alussa, tällöin vielä Kennerin omistamana. Hasbro osti merkin vuonna 2005, josta asti lelut ovat olleet myynnissä nykymuodossaan. Littlest Pet Shop -hahmot ovat pieniä muovisia eri eläimiä muistuttavia hahmoja, joiden erityispiirteenä ovat suuret, viattoman näköiset silmät. Sarja sisältää myös pehmoleluja, lisätarvikkeita, dvd levyjä, reppuja, penaaleita, tarroja, juhlatarvikkeita vaikkapa pienen ihailijan syntymäpäiväjuhlien kattaukseen, videopelin, tv-sarjan, piirroselokuvia ja mobiilipelin. Sarjassa on tällä hetkellä yli 3000 erilaista hahmoa. Littlest Pet Shop -tuotteet soveltuvat lapsille 4-vuotiaista alkaen. Helpoimmin kaikkia Littlest Pet Shop -tuotteita löydät eri verkkokauppojen valikoimista.

Söpöt pienet eläimet suurine silmineen ovat erityisesti pikkutyttöjen mieleen. Myös lelujen väritys on ehkä enemmän tyttöjen maailmasta. Pastellisävyt, pinkki, vaaleanvihreä, turkoosi ja lila yhdistetään yleensä enemmän tyttöihin, mutta mikään ei estä myöskään poikia leikkimästä näillä suloisilla lemmikeillä. Hellyttävät kissan- ja koiranpennut, linnut, hiiret, possut, puput, ponit, lampaat ja monet muut erilaiset lemmikit viehättävät suurisilmäisellä olemuksellaan. Yleensä hahmon mukana seuraa jokin harraste tai lisätarvike. Suuri osa tuotteista myydään erilaisina pakkauksina, joissa yhden tai kahden lemmikin lisäksi on erilaisia lisätuotteita, kuten lemmikkien asuintalo, kauppa, leipomo, jäätelökioski tai vaikkapa koirapuisto. Keräilijöille on saatavissa myös useamman lemmikin sisältäviä keräilypakkauksia.

Lelulemmikit osaavat liikkua

Osa Littlest Pet Shop -lemmikeistä osaa liikkua tai äännellä. Niillä voi olla mukanaan hiusharja, vaatteita tai vaikkapa rantatuoli ja uima-allas. Osa lemmikeistä tulee kakkuun kätkettynä: avaa kakku juhlahetkellä ja löydät sisältä uuden lemmikin. Ja mihinpä olisi mukavampaa kirjoittaa kaikki leikkimuistot kuin Littlest Pet Shop –päiväkirjaan, jonka saa lukittua. Siellä salaisuudet säilyvät piilossa toisten katseilta.

Lemmikkien valikoima on lähes loputon. Joko sinun kokoelmistasi löytyvät leijona ja pupu, hiiri ja poni, hylje ja poni, spanieli ja leppäkerttu tai maaorava ja norsu? Ihanien perinteisten kissojen ja koirien lisäksi Littlest Pet Shop -valikoimasta löytyy lukemattomia vähän harvinaisempiakin eläimiä. Miltä kuulostaisi lepakko, strutsi tai mustekala lemmikkinä?

Littlest Pet Shop -hahmoilla on monia tehtäviä ja harrastuksia. Ne näyttelevät, leipovat, kylpevät, myyvät herkkuja kaupasta tai asuvat maalla. Näiden pikku lemmikkien avulla voi keksiä mitä mielikuvituksellisimpia tarinoita omiin leikkeihin. Osa isommista lemmikeistä kuten koira, kissa, hiiri, karhu ja pingviini osaavat heiluttaa häntää. Ihanat äiti-lapsi-eläinparit ovat todella suloisia. Littlest Pet Shop -värityskirjaan voit tehdä omia luomuksia lemmikeistäsi haluamillasi väreillä. Näitä suurisilmäisiä lemmikkejäsi et voi unohtaa kaappiin, koska niiden vetoava katse seuraa sinua ja houkuttelee leikkimään niiden kanssa. Uusien mielenkiintoisten tarinoiden keksiminen näiden pikkulemmikkien kanssa on hauskaa puuhaa. Pikkutytöt voivat vertailla kokoelmiaan ja leikkiä yhdessä keksien uusia seikkailuja ja tarinoita lemmikeilleen.

Littlest Pet Shop -hahmojen keräilijöille lahjan keksiminen on helppoa. koska valikoima on laaja ja internetin verkkokaupoista tuotteet saa tilattua kätevästi kotiin ilman rasittavaa kaupoissa kiertelyä. Pikkutytöt rakastavat näitä ihanan värisiä viattomasti suurilla silmillään sinua katsovia söpöjä eläimiä. Kokonaan Littlest Pet Shop -tuotteiden merkeissä vietetty syntymäpäiväjuhla olisi varmasti pikkuneidille elämys. Pöytäliinat, mukit ja saman sarjan servetit luovat oikean tunnelman, ja lahjaksi saadut Littlest Pet Shop -lemmikit voi pakata uuteen hienoon reppuun, jonka kanssa on kiva mennä kerhoon tai kouluun. Herttaiset pienet eläimet kehittävät lapsen mielikuvitusta positiivisesti ilman väkivaltaa tai pahoja ajatuksia. Nämä suloiset Littlest Pet Shop -lemmikit ovat kaikkien pikkutyttöjen toivelistalla.

Siirry alkuun