Lelut & lelukaupat netissä
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Adlibris
Eurotoys
Hobby Hall
Lelufantti lelukauppa
Poista kaikki suodattimet

Littlest Pet Shop

15 tuotetta 4 kaupasta
Littlest Pet Shop

Littlest Pet Shop leikkilemmikit

Littlest Pet Shop on koostuu lelulemmikkieläimistä. Suloiset Littlest Pet Shop lemmikit viehättävät ja niitä on kiva paijata. Lelusarjaan kuuluu mm. Kitty in my Pocket, Puppy in my Pocket, Pony in my Pocket, Jungle in my Pocket ja Polly Pocket sarjat. Littlest Pet Shop -lemmikkit ovat iloisoia ja niillä on mukava leikkiä toisten lasten kanssa.

Littlest Pet Shop lelut

Littlest Pet Shop on amerikkalaisen Hasbron lelusarja, joka ensimmäisen kerran tuli myyntiin jo 1990-luvun alussa, tällöin vielä Kennerin omistamana. Hasbro osti merkin vuonna 2005, josta asti lelut ovat olleet myynnissä nykymuodossaan. Littlest Pet Shop -hahmot ovat pieniä muovisia eri eläimiä muistuttavia hahmoja, joiden erityispiirteenä ovat suuret, viattoman näköiset silmät. Sarja sisältää myös pehmoleluja, lisätarvikkeita, dvd levyjä, reppuja, penaaleita, tarroja, juhlatarvikkeita vaikkapa pienen ihailijan syntymäpäiväjuhlien kattaukseen, videopelin, tv-sarjan, piirroselokuvia ja mobiilipelin. Sarjassa on tällä hetkellä yli 3000 erilaista hahmoa. Littlest Pet Shop -tuotteet soveltuvat lapsille 4-vuotiaista alkaen. Helpoimmin kaikkia Littlest Pet Shop -tuotteita löydät eri verkkokauppojen valikoimista.

Söpöt pienet eläimet suurine silmineen ovat erityisesti pikkutyttöjen mieleen. Myös lelujen väritys on ehkä enemmän tyttöjen maailmasta. Pastellisävyt, pinkki, vaaleanvihreä, turkoosi ja lila yhdistetään yleensä enemmän tyttöihin, mutta mikään ei estä myöskään poikia leikkimästä näillä suloisilla lemmikeillä. Hellyttävät kissan- ja koiranpennut, linnut, hiiret, possut, puput, ponit, lampaat ja monet muut erilaiset lemmikit viehättävät suurisilmäisellä olemuksellaan. Yleensä hahmon mukana seuraa jokin harraste tai lisätarvike. Suuri osa tuotteista myydään erilaisina pakkauksina, joissa yhden tai kahden lemmikin lisäksi on erilaisia lisätuotteita, kuten lemmikkien asuintalo, kauppa, leipomo, jäätelökioski tai vaikkapa koirapuisto. Keräilijöille on saatavissa myös useamman lemmikin sisältäviä keräilypakkauksia.

Lelulemmikit osaavat liikkua

Osa Littlest Pet Shop -lemmikeistä osaa liikkua tai äännellä. Niillä voi olla mukanaan hiusharja, vaatteita tai vaikkapa rantatuoli ja uima-allas. Osa lemmikeistä tulee kakkuun kätkettynä: avaa kakku juhlahetkellä ja löydät sisältä uuden lemmikin. Ja mihinpä olisi mukavampaa kirjoittaa kaikki leikkimuistot kuin Littlest Pet Shop –päiväkirjaan, jonka saa lukittua. Siellä salaisuudet säilyvät piilossa toisten katseilta.

Lemmikkien valikoima on lähes loputon. Joko sinun kokoelmistasi löytyvät leijona ja pupu, hiiri ja poni, hylje ja poni, spanieli ja leppäkerttu tai maaorava ja norsu? Ihanien perinteisten kissojen ja koirien lisäksi Littlest Pet Shop -valikoimasta löytyy lukemattomia vähän harvinaisempiakin eläimiä. Miltä kuulostaisi lepakko, strutsi tai mustekala lemmikkinä?

Littlest Pet Shop -hahmoilla on monia tehtäviä ja harrastuksia. Ne näyttelevät, leipovat, kylpevät, myyvät herkkuja kaupasta tai asuvat maalla. Näiden pikku lemmikkien avulla voi keksiä mitä mielikuvituksellisimpia tarinoita omiin leikkeihin. Osa isommista lemmikeistä kuten koira, kissa, hiiri, karhu ja pingviini osaavat heiluttaa häntää. Ihanat äiti-lapsi-eläinparit ovat todella suloisia. Littlest Pet Shop -värityskirjaan voit tehdä omia luomuksia lemmikeistäsi haluamillasi väreillä. Näitä suurisilmäisiä lemmikkejäsi et voi unohtaa kaappiin, koska niiden vetoava katse seuraa sinua ja houkuttelee leikkimään niiden kanssa. Uusien mielenkiintoisten tarinoiden keksiminen näiden pikkulemmikkien kanssa on hauskaa puuhaa. Pikkutytöt voivat vertailla kokoelmiaan ja leikkiä yhdessä keksien uusia seikkailuja ja tarinoita lemmikeilleen.

Littlest Pet Shop -hahmojen keräilijöille lahjan keksiminen on helppoa. koska valikoima on laaja ja internetin verkkokaupoista tuotteet saa tilattua kätevästi kotiin ilman rasittavaa kaupoissa kiertelyä. Pikkutytöt rakastavat näitä ihanan värisiä viattomasti suurilla silmillään sinua katsovia söpöjä eläimiä. Kokonaan Littlest Pet Shop -tuotteiden merkeissä vietetty syntymäpäiväjuhla olisi varmasti pikkuneidille elämys. Pöytäliinat, mukit ja saman sarjan servetit luovat oikean tunnelman, ja lahjaksi saadut Littlest Pet Shop -lemmikit voi pakata uuteen hienoon reppuun, jonka kanssa on kiva mennä kerhoon tai kouluun. Herttaiset pienet eläimet kehittävät lapsen mielikuvitusta positiivisesti ilman väkivaltaa tai pahoja ajatuksia. Nämä suloiset Littlest Pet Shop -lemmikit ovat kaikkien pikkutyttöjen toivelistalla.

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Elsu3
Haluun vanhat petsit takas kauppoihin
Lps5
Minusta uudet Lps eläimetkin on ainakin yhtä hyviä kuin vanhat. Nyt kun niillä ei reikiä.
Lps5
Ois kiva tietää, missä on vanhoja petsejä!! Niitä on myynnissä vain surkean vähän.. 😞
Lps
Haluun vanhat petsit takas!
Anni5
VANHAT PETSIT TAKAS jos oot samaa mieltä niin laita peukku pystyyn
Neela4
VANHAT PETSIT TAKAS! Tykkää jos haluut ne takas.
Anni5
Olisin kiitollinen jos vanhat petsit tulisi takaisin 😭
Lily
Muakin ärsyttää ,että vanhoja petshoppeja ei enään myydä mutta niitä voi ostaa esim kirpputoreilta ,huuto.netistä ja tori.fi:stä itselläni on noin 160petshoppia joista suurin osa on saatu kirppu toreilta ja tori.fi:stä
Anni5
Mä haluun niin paljon vanhoja petsejä et tulee itku😭
Funtime Foxy
Olisin super kiitollinen jos vanhat magneetti petsit yms. Tuli kauppaa takas! Noh, mä teen tube videoita enkä ole tidellakaan varustautunut petsejen kannalta ja olen keräillyt yli 2 vuotta petsejä enkä vieläkään ole saanut mitä olen toivonut jo pidemmän aikaa ;( mun petsi harrastus ei menesty jos en saa kaupoista niitä mitä olen halunnut. Jos ei tapahtdu... täällä on n. 10 tuhatta ihmistä jotka haluaa vanhat petsit takas ja firmassa on ehkä vain 200 tyyppiä joten kerjäiliät taisivat voittaa.
Minttu1
VANHAT PETSIT TAKAS!!!! jos oot samaa mieltä laita tykkäys☺
Amanda3
Vanhat petsit takas
Amanda
Mä haluun vanhat petsit takas.
Melissa
Vanhat petsit takas kauppoihin!
Annabell5
Mä tykkään niin paljon petseistä että mä löydän mun vanhoja petsejä löytyy vähän kaikkialta
Lps fani5
Pliis tulis vanhat petsit takasin kun kaikki myy vanhoja petsejä niin kalliilla ja en tykkää yhtään uusista petseistä
SuperDog200
Ihanaa jos vanhat tulisi takaisin 😄 oisin ilonen en itse saanut yhtään melkein vanhoja aloin juuri silloin keräilemään kun uudet tuli😔 mut onneks mun iso siskolla oli petsejä ja kamulla😙 eli mä toivon VANHAT TAKAS
Iina
Munki kaveri sanos et vanhat petsit tulee takas mutta ei oo näkyny 😕😳😵
Tuleva lps-keräilijä1
Olin aloittamassa petsin keräämisen, mutta en halua niitä uusia vaan niitä kivoja vanhoja. Niitä tilasimme synttärilahjaksi minulle jostain nettikaupasta, joka ei ollut edes suomenkielinen. Ja kaikki kivan näkoset makso väintään 12e. HALUUN VANHAT PETSIT TAKAS. Mua harmittää etten alottanu keräämistä nuorempana niin ois saanu niitä vanhojakin hieman halvemmalla.
lps5
Vanhoja petsopeita saa tilattuuu netistä oon tilannu mun äitinkaa monta mulle jo ja toimii kokeilkaa
Sikke3
Musta ois tosi kivaa jos vanhat petsit tulis takaisin koska ne on huomattavasti parempi kuin uudet
Lps5
Missä vanhat petsit jos ette kerro avatkaa edes jooko silmät katokaa juutudesta vanhat petsit takas niitä riitää jooko avatkaa jooko edes silmät oikeesti autakaa faneja mä ja mun monta kaverii keräilään petsejä
Iina
Mun kaveri sano et vanhat petsit tulee takas kesällä, mut ei oo näkynyt kyllä!☹️
Rebekka
Oisi kivaa etä vanhatp etsit tulisi koska mä vasta aloitin petsien kerämisen :-)!
Lotta Wallenius5
Miks vanhat petsit ei tuu takas? Ainut hyvä juttu niitte pakkaukses on vaatteet.
LpsYoutube
Vanhat petsit takas! jos oot samaa mieltä niin tykkää! Ja muuten.. leilan lelukaupasta saa kuulema vanhoja petsei kun mun kaveri osti sieltä! Siel on kuulema mäykkii tanskandogeja ja jotai muita!
Silja5
Haluisin et vanhat petsit tulis takas koska ne on paljon ihanpia kui nää uudet reikä petsit on ihan hirveen huonoja haluisin et myytäis vanhoi petsi yllätys pusseja koska en pienenpänä tykänny petseistä nii en ostanu sillon niitä mut pikku hiljaa aloin tykätä niistä mut ku olin ostanu ehkä joku 69 nii sit alkoi tulla reikä petsei
oosa3
Minusta vanhat lps hahmot oli parempia. Ne oli myös sulosempia.
maarit5
Kertokaa mistä ihmeestä sais little pets shop joulu kalentereita?
Hilja2
Haluaisin kaikki vanhat petsit takaisin koska ne olivat paljon parempia kuin nämä uudet ja haluaisin myös shopkinsseja kauppoihin jos ei tuu nii%0 jos tulee. Nii%100
Nora Hautaniemi4
Mä niin oon halunnu et joku lähi kauppa myis niit vanhoi petsei. Uudet petsit on tylsii ja niiltä lähtee helposti pää irti:( Ja vielä lisäks mä oon aina toivonu että mä saan kissapetsei ne on niin sulosii...... Tykkää jos oot samaa mieltä😎
Kamilla Aaltonen1
Minun mielestäni uudet littles pet shopit ovat huonompia kuin edelliset joillla heilui pää eikä ollut reikiä päässä. Olisi mukavaa jos edes yksi kauppa myisi vanhoja littles pet shoppeja. :)
sara
mistä saa mäyräkoira littles pets shop leluja

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun