Lelut & lelukaupat netissä

Spiderman

112 tuotetta 8 kaupasta
< Edellinen
Spiderman

Spiderman rooliasut ja lelut pojille

Spiderman on Marvelin sarjakuvissa esiintyvä supersankari. Hämähäkkimies on yksi klassisimmista ja menestyneimmistä supersankareista. Spiderman on seikkaillut jo vuodesta 1962 lähtien ja Hämähäkkimies jaksaa kiinnostaa yhä. Sarjakuvalehtenä alunperin ilmestynyt supersankari on levinnyt sittemmin elokuviin ja televisiosarjoihin. Spiderman leluja ja muita oheistuotteita on saatavilla laidasta laitaan. 

Spiderman eli hämähäkkimies ilmestyi ensimmäisen kerran sarjakuvana jo vuonna 1962. Siitä saakka tämä supersankari on ihastuttanut seikkailuillaan niin pieniä kuin isompiakin poikia ja osaa tytöistäkin. Spidermanin hahmon loivat Stan Lee ja Steve Ditko. Spiderman oli orpopoika Peter Parker, joka kasvoi May-tädin ja Ben-sedän kodissa. Peterin tutustuessa erääseen tiedenäyttelyyn häntä pistää radioaktiivinen hämähäkki, jonka ansiosta Peter Parker saa Spidermanin supervoimat ja -kyvyt. Supervoimien ja notkeuden lisäksi hämähäkkimies pystyy kiipeilemään seinillä, katoissa ja lähes kaikilla erilaisilla pinnoilla. Spiderman pystyy aavistamaan vaarat supervoimiensa avulla ja onnistuu näin salamannopeasti aloittamaan taistelun vihollisiaan vastaan.

Spiderman on kautta vuosikymmenien ihastuttanut pikkupoikia ja kiihottanut näiden mielikuvitusta supervoimillaan. Kukapa ei haluaisi olla supersankari, joka näiden yliluonnollisten voimien avulla taistelee voitokkaasti vihollisia vastaan, ja seikkailun lopussa paha saa aina palkkansa Spidermanin kukistaessa vastustajansa. Spiderman lelut ja muut tuotteet ovat haluttuja näiden ihailijoiden keskuudessa ja nettikaupoista niiden hankkiminen onnistuu vaivattomasti. Spiderman hahmon ympärille on kehitetty kattava valikoima erilaisia leluja, hahmoja, autoja, aseita, unileluja, naamareita ja muita tuotteita.

Spiderman puvut ja lakanat - arkiesineet on kruunattu supersankarilla!

Erilaisten Spiderman hahmojen avulla jännittävät taistelut vihollisia vastaan muuttuvat aina uusiksi ja erilaisiksi. Seikkailusta toiseen Spiderman kiitää tietenkin upealla Spiderman autollaan. Hyvän ja pahan taistelussa ovat tarpeen erilaiset Spiderman aseet joilla vihollinen kukistuu. Kilpa-ajot Spidermanin ja vihollisten välillä päättyvät tietysti Spidermanin voittoon. Erilaiset Spiderman pelit, taisteluradat tai pallot kiinostavat myös pieniä hämähäkkimiehiä. Aivan pienimmät voivat opetella ensimmäisiä askeleitaan Spiderman kävelyvaunun avulla. Spiderman puku on suosittu naamiaisasu: supervoimat omaava supersankari on varmasti juhlien arvostettu vieras. Spiderman puvussa seikkailut nousevat aivan uusille tasoille. Hämähäkkimies nukkuu hyvin Spiderman lakanoissa samaan sarjaan kuuluva unilelu kainalossa raskaiden taistelujen uuvuttamana. Koko laaja Spiderman tuotevalikoima on helpoimmin löydettävissä eri nettikauppojen valikoimista.

Talvella pieni hämähäkkimies laskee mäkeä Spiderman liukurilla: supersankarin liukuri antaa tietysti superkyydit. Lomalle hämähäkkimiehemme lähtee oman Spiderman trolleynsa kanssa johon mahtuvat ne rakkaimmat Spiderman lelut matkalle mukaan otettaviksi. Aurinkolasit tulee tietysti olla mukana myös lomalla. Aito hämähäkkimies ajaa tietysti Spiderman polkupyörällä ja käyttää Spiderman pyöräilykypärää. Ja hampaidenpesu ei enää ole yhtä tuskaa vaan muuttuu odotetuksi tapahtumaksi, kun sen voi tehdä Spiderman paristohammasharjalla. Supersankarilla tulee olla myös supersankarin valkoiset hampaat! Tarrat, pyyhekumit, ilmapallot tai Spiderman pyyhe täydentävät hämähäkkimiehemme varustusta.

Spiderman on tyttöjen ja poikien suosikki

Yli viidenkymmenen vuoden ajan Spiderman on kuulunut ehdottomasti suosituimpiin sarjakuvahahmoihin, joka on esiintynyt myös elokuvissa, kirjoissa ja televisiosarjoissa. Spidermanin supervoimat, kyky kiipeillä seinillä, täydellinen tasapaino ja kuudes aisti, ns. Spider-aisti joka varoittaa Spidermania vaaroista tekevät tästä supersankarista mielenkiintoisen ja laajasti ihaillun. Hämähäkkimies on supernopea ja supernotkea, joka vaaran uhatessa muuttuu salamannopeasti opiskelija Peter Parkerista supersankari Spidermaniksi. Spidermanin kyky voittaa kaikenlaiset vihollisensa saa tämän supersankarin kiinnostamaan aina uusia sukupolvia pieniä hämähäkkimiehiä. Kukapa pikkupoika ei haaveilisi olevansa supersankari, joka salamannopeasti liikkuu paikasta toiseen, pystyy kiipeilemään seinillä, ajaa hienoilla superautoilla, käyttää mielikuvituksellisia taisteluaseita ja voittaa aina hyvän ja pahan väliset taistelut ilkeitä vihollisia vastaan. Spiderman on monien pienten poikien esikuva ja suuri sankari, jollaisia he haluaisivat itsekin olla. Jännittävät taistelut ovat kautta vuosien kiinnostaneet poikia: ikuinen hyvän ja pahan välinen taisto on pysyvä aihe poikien leikeissä. Älykäs Spiderman, joka on myös tavallinen ihminen seikkailujensa välillä, jaksaa kiinnostaa poikia ja kiihottaa heidän mielikuvitustaan vuosikymmenien jälkeenkin.

Spiderman värityskuvat

Spiderman on suosittu hahmo värityskirjoissa. Jos sinulla ei juuri nyt ole värityskirjaa saatavilla, voit tulostaa kuvia itse. Täältä löytyy runsaasti tulostettavia väristyskuvia Spidermanista.

Spiderman videot

 


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun