Lelut & lelukaupat netissä

Star Wars

61 tuotetta 4 kaupasta
Star Wars

Star Wars lelujen osto on sijoitus

Star Wars -elokuvien innoittamana ja fanien iloksi on kehitetty paljon erilaisia leluja, joista ehkä kuuluisin on kaikissa elokuvissa käytetty valosapeli. Myös Darth Vaderin musta maski, erilaiset laseraseet, elokuvissa esiintyneet kulkuneuvot ja lukemattomat erilaiset toimintafiguurit ovat suosittuja Star Wars -fanien keskuudessa. 

Star Wars on George Lucasin luoma huippusuosittu amerikkalainen sarja tieteiselokuvia, joista ensimmäinen sai ensi-iltansa jo vuonna 1977. Se sisältää kaksi trilogiaa elokuvia, joista ensimmäiset kolme filmiä ilmestyivät vuosina 1977 (Tähtien sota), 1980 (Imperiumin vastaisku) ja 1983 (Jedin paluu). Kauan odotettuja jatko-osia malttamattomat fanit joutuivat odottamaan aina vuoteen 1999 saakka, jolloin ilmestyi ensimmäinen osa toisesta trilogiasta, Pimeä uhka. Tämä seikkailu sai jatkoa elokuvasta Kloonien hyökkäys vuonna 2002, ja vuonna 2005 ilmestyi vielä tämän trilogian kolmas osa Sithin kosto. Star Warsin pohjalta on tehty leluja, kirjoja, sarjakuvia ja videopelejä innokkaiden fanien iloksi. Monista verkkokaupoista löytyy kattava valikoima Star Wars -leluja ja muita oheistuotteita.

Star Wars hahmot

Aidonnäköisten välineiden avulla on helppo kehittää uusia taisteluja galaksien herruudesta. Ensimmäisen elokuvan päähenkilöt Prinsessa Leia, Luke Skywalker, ilkeä Darth Vader, jediritari Ben Kenobi ja salakuljettaja Han Solo ovat muodostuneet jo lähes eeppisiksi ja kaikkien tuntemiksi hahmoiksi vuosikymmenien mittaan. Galaktisen Imperiumin pelottava Kuolemantähti hallitsee galakseja tuhoten planeettoja ja ottaen panttivankeja, mutta neuvokkaiden Luke Skywalkerin ja Han Solon avulla Prinsessa Leia saadaan vapautettua ja Kuolemantähden piirustukset kuljetettua kapinallisille. Tärkeitä elementtejä taistelussa hyvän ja pahan välillä ovat myös droidit R2-D2 ja C-3PO sekä Millennium Falcon -avaruusalus.

Leikeistä ei puutu jännitystä eikä mielenkiintoa kun hankkii valikoiman Star Wars -leluja esimerkiksi internetin verkkokaupoista. Jännittävä taistelu galaksien herruudesta kiinnostaa vuodesta toiseen pieniä ja vähän isompiakin poikia, ja prinsessa Leian tärkeään rooliin tarvitaan myös tyttöjä. Mielikuvitusta kiihottavat tähdet, avaruusalukset, vieraiden planeettojen asukkaat ja jännittävät erityisiä voimia sisältävät laseraseet saavat taistelut tuntumaan aina uusilta ja kiinnostavilta. Hyvän ja pahan taistelu avaruuden herruudesta tuntuu jatkuvan ikuisesti: aika on ääretön käsite galakseilla kuten koko avaruuskin.

Haluaisitko olla ilkeä Darth Vader joka ottaa prinsessa Leian vangiksi tämän yrittäessä kuljettaa Kuolemantähden piirustuksia kapinallisille, vai Luke Skywalker joka ystävineen tulee pelastamaan prinsessaa? Millennium Falconilla ja muilla upeilla avaruusaluksilla matka halki avaruuden sujuu joutuisasti planeetalta toiselle kiidettäessä. Kiihkeissä taisteluissa imperiumin joukkojen ja kapinallisten välillä valosapelit ja laseraseet joutuvat tositoimiin hahmojen ottaessa toisistaan mittaa.

Star Wars legot

Star Wars -teema näkyy kaikkialla lasten leluissa. Erityisen suosittuja ovat Star Wars legot, joita on ollut markkinoilla jo useita vuosia. Myös Angry Birdsit seikkailevat Star Wars -maailmassa.

Erilaisia Star Wars hahmoja, avaruusaluksia, laseraseita ja valosapeleita on saatavilla runsaasti autenttisen tunnelman luomiseksi kotoisiin taisteluihin galakseilla. Mikä voisi kiihottaa pienen pojan mielikuvitusta enemmän kuin seikkailu kaukana avaruudessa tähtien tuolla puolen pelastamassa kotiplaneettaa ja ystäviä pahojen imperiumin sotilaiden kynsistä. Elokuvien tarinat ja jännittävät seikkailut antavat aiheita lukemattomiin uusiin seikkailuihin kavereiden kanssa. Ilkeä ja pelottava Darth Vader pyrkii koko avaruuden hallitsijaksi mutta vahvat ja nokkelat kapinalliset Luke Skywalkerin, tämän ystävien ja droidien avustamana, eivät helposti luovuta Darth Vaderin ja tämän joukkojen edessä. Eräässä Luken ja Darth Vaderin välisessä taistelussa tulee ilmi, että Dart Vader on Luken kadoksissa ollut isä Anakin Skywalker jota Luke ei ole koskaan nähnyt. Elokuvien tarinat ja erilaiset juonenkäänteet taisteluineen ovat ehtymätön lähde avaruusleikeille myös kotona. Valosapelitaistelut tai laserasesota hyvän ja pahan edustajien välillä on ikuista, matkat ulkoavaruudessa eri avaruusaluksilla planeettojen välillä tai etsimässä Imperiumin Kuolemantähteä ovat jännittäviä retkiä tähtien tuolla puolen. Hankkimalla näitä mielenkiintoisia Star Wars leluja netin kautta vaikkapa lapselle lahjaksi voit olla varma että saaja yllättyy iloisesti.

 Star Wars 7 video trailer

Siirry alkuun