Lelut & lelukaupat netissä
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Coolshop lelut
Eurotoys
Lelufantti lelukauppa
Poista kaikki suodattimet

Nerf

130 tuotetta 3 kaupasta
< Edellinen
Nerf

Turvalliset leikkipyssyt Nerfiltä

Nerf aseet ovat leikkiaseita, joilla ammutaan vaahtomuovisia, pyöreitä tai tikanmuotoisia ammuksia, jotka eivät vahingoita tai satuta vastapuolta. Nerf sotaa voi käydä niin sisätiloissa kuin ulkonakin.

Nerf on leikkiaseiden tuotemerkki, jota valmistaa yhdysvaltalainen, vuonna 1923 perustettu yritys nimeltä Hasbro. Hasbrolla on pitkät perinteet lelujen valmistuksesta, ja yrityksen kattavaan tuotevalikoimaan kuuluu monia erilaisia leluja ja pelejä. Nerf leikkiaseita on valtava valikoima monia erilaisia. ja Nerf leikkiaseet, ammukset ja muut tarvikkeet, kuten suojaliivit ja lasit löydät lelujen nettikaupoista, kuten alphageek.fi. Nerf leikkiaseita on saatavilla monilla erilaisilla lippailla ja ammuksilla. Esimerkkeinä mainittakoon Nerf n-strike elite rough cut 2x4 blaster, jolla ammut pehmeitä vaahtomuovinuolia kaksi kerrallaan, ja Vortex Pyragon kiekko-blaster, jolla ammut kiekkoja tarkasti ja tehokkaasti. Nerf tuotevalikoimasta löytyy monia eri asemalleja monin eri toiminnoin, niin aloittelijoille kuin leikkisotaa kauemmin harrastaneillekin. Hasbron Nerf tuotteet, aseet, ammukset ja tarvikkeet löydät helposti ja vaivattomasti verkosta. Cdon.fi on myös lelukauppa netissä, josta löydät laadukkaat Nerf leikkiaseet, vaahtomuoviammukset, sekä tarvikkeita, kuten kypäräkameran, yökiikarit, lippaita ja lipasvöitä: kaikkea mitä tarvitset tehokkaaseen Nerf taistoon.

Nerf-leikkiaseet netistä – helposti, yksinkertaisesti ja turvallisesti

Internet on pullollaan toinen toistaan monipuolisempia lelu- ja pelikauppoja lapsille ja nuorille. Nerf leikkiaseet sopivat myös aikuisille vaikkapa hauskaan toimistosotaan ruokatunnilla. Nerf leikkiaseet ovat värikkäitä ja hauskoja, ja Nerf leikkiasevalikoima tarjoaa runsaasti erilaisia malleja, kuten puoliautomaattimalleja ja täysautomaattimalleja, sekä aseita kiekko tai nuoliammuksilla, eri kantamilla ja monissa hienoissa eri väreissä. Osta verkosta kätevästi, helposti ja turvallisesti kaikki mitä tarvitset hauskaan Nerf sotaan tai maalitauluun ampumisen harjoitteluun. Nerf leikkiaseet, ammukset ja varusteet löydät Hasbro-jälleenmyyjiltä, netistä totta kai. Nerf leikkiaseet ovat suhteellisen edullisia, ja jo pienellä panostuksella pääsee alkuun. Taitojen karttuessa voi Hasbro-jälleenmyyjien verkkosivuilta hankkia itselleen uusia Nerf leikkiasemalleja sekä erilaisia tarvikkeita ja suojia, joilla rakentaa täydellinen Nerf-leikkisota kavereiden kesken. Shoppaa upeat Nerf leikki aseet jo tänään ja käynnistä hauskin leikkisota ikinä. Br-lelut on mukava lasten lelukauppa netissä, josta löydät myös laadukkaat ja iloisen väriset Nerf tuotteet, kuten NERF Vortex Praxis -aseen, jolla voi ampua jopa 10 ammusta ilman uudelleenlatausta. Tyttöjä voisi kiinnostaa ihastuttavan pinkki NERF Rebelle Heartbreaker-jousi, jonka tähtäintä voi säätää, ja jolla vaahtomuoviammuksia voi ampua jopa 7 metrin kantamalla.

Nerf sotaleikit ovat turvallisia ja aseet testattuja

Nerf – leikkisota tarjoaa hauskaa yhteistä ajanvietettä tytöille ja pojille. Nerf sota on leikkisotaa, jota käydään Nerf Blasters tai muilla vaahtomuoviammuksia ampuvilla aseilla. Useimmiten leikkisota alkaa spontaanisti, ja siinä ei ole erityisiä sääntöjä, Nerf leikkisotaa voi käydä toimistossa, kellarissa, metsissä ja takapihalla, ja leikkiä jatketaan niin kauan kuin ammuksia riittää. Nerf leikkisodasta on olemassa myös ”virallisempi” versio tietyin säännöin, ja nämä ovat yleensä myös suosittuja yleisötilaisuuksia, kuten mikä tahansa muu urheilutapahtuma. On olemassa erityisiä Nerf klubeja ja yhteisöjä, jotka treenaavat aktiivisesti ja käyvät leikkisotaa joukkueiden kesken. Nerf leikkisodan ei tarvitse kuitenkaan olla vakavaa, vaan pääasia on, että kaikilla on hauskaa. Nerf leikkiaseet eivät ole vain poikien juttu, vaan pehmeää leikkisotaa voivat harrastaa myös tytöt.

Netin kattavasta valikoimasta Hasbro- jälleenmyyjiä löydät kaiken mitä tarvitset hauskaan yhteiseen tekemiseen kavereiden tai vaikkapa perheen kesken. Netissä shoppailu on helppoa ja käytännöllistä, säästät aikaa ja rahaa vertailemalla eri verkkokauppoja, ja voit käydä ostoksilla silloin kun sinulle parhaiten sopii. Lelujen ostaminen liikkeistä voi välillä olla melkoista sirkusta, mutta netissä pääset helpommalla. Istahda sohvalle ja rentoudu. Surffaa suosikkiverkkokauppaasi ja osta Nerf leikkiaseet ja varusteet helposti, kätevästi ja turvallisesti kellon ympäri. Tervetuloa rennoille ja mukaville leluostoksille nettiin!

 

Siirry alkuun