Lelut & lelukaupat netissä
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Coolshop lelut
Eurotoys
Lelufantti lelukauppa
Poista kaikki suodattimet

Sylvanian Families

121 tuotetta 3 kaupasta
< Edellinen
Sylvanian Families

Sylvanian Families talot ja hahmot tytöjen leikkeihin

Suloiset Sylvanian Families -eläinhahmoperheet luotiin Japanissa 1980-luvun puolivälissä. Sieltä hahmot ovat löytäneet tiensä ympäri maailmaa ja kaikkien sydämiin hellyttävillä olemuksillaan. Iki-ihanat karhut, ketut, jänikset, majavat, hiiret ja monet muut eläinperheet asuvat kotikylässään Sylvaniassa, jossa he viettävät tavallista elämää käyden koulua, tehden töitä ja harrastaen erilaisia asioita. Voit osallistua näiden ihastuttavien eläinperheiden elämään hankkimalla haluamasi hahmot ja tarvikkeet helposti netin kautta.

Kuten kaikki muutkin, myös Sylvanian Families perheet asuvat taloissaan, joissa perheille on kaikki tarpeellinen. Osa perheistä asuu kartanoissa, osa pikkumökeissä. Maanviljelijäperhe asuu farmillaan, ja hotellinpitäjät ja ravintoloitsijat omissa rakennuksissaan. Jokin perhe asuu puussa ja toinen taas asuntovaunussa. Kaikki rakennukset ovat upeasti viimeisteltyjä, ne saa avattua leikkien ajaksi ja suljettua tarvittaessa odottamaan seuraavaa kertaa. Taloista saa rakennettua täydellisen kodin perheille kaikilla mukavuuksilla hankkimalla niihin huonekaluja ja erilaisia varusteita. Voit rakentaa vaikka koko Sylvanian kylän näillä suloisilla taloilla ja saada kylän elämään eläinperheiden elämää. Netistä löytyy täydellinen valikoima taloja ja varusteita Sylvanian Families -perheiden kodeiksi.

Sylvanian Families hotelli ja asuntovaunu

Haluaisiko eläinperheesi ryhtyä pitämään Sylvanian Regency -hotellia? Upea punainen yhdeksän huoneen hotelli tarjoaa arvokkaat puitteet Sylvaniaan saapuville matkailijoille. Sen kattoterassilta on mukava katsella kylän elämää. Upeasti kalustetut huoneet ja flyygeli salissa antavat korkeatasoisen vaikutelman hotellista. Illalliselle mennään tietenkin kylän ravintolaan, jonka terassilla vieraita palvelee ravintoloitsijaperhe. Perheen koti sijaitsee samassa rakennuksessa ravintolan kanssa: tämän lyhyempää työmatkaa ei taida kenelläkään olla. Kylän parempi perhe asuu Vaahterakartanossa, jossa on neljä huonetta kahdessa kerroksessa, parveke, suuri kattoterassi ja autokatos, joka ilman autoa toimii vaikkapa illallispaikkana kesäaikaan. Kartanonväellä on mukavat oltavat tiluksiaan katsellessa. Beechwood Hall on toinen kylän suuremmista taloista, johon mahtuu isompikin perhe. Jänisperheen koti pikkuinen Daisy Cottage sopii myös liitettäväksi yhteen Beechwood Hallin kanssa, jolloin saadaan aikaan suuri kartano. Sylvanian kylässä sijaitsee myös kolmikerroksinen Cedar Terrace ja puuhun rakennettu talo, jossa voisi asua vaikkapa suloinen koalakarhuperhe. Jos Sylvanian Families perheesi rakastaa matkustamista sopisi heille Caravan- asuntovaunu, joka sisältää kaiken tarpeellisen mukavaan asumiseen poissa kotoa.

Sylvanian Families pupuperhe

Suuremmissa rakennuksissa on valaistus jo valmiina ja osittainen kalustus mukana. Useimpiin rakennuksiin saa hankittua valot lisävarusteena, ja täydellinen valikoima Sylvanian Families -talojen varusteita antaa mahdollisuuden rakentaa perheellesi persoonallinen koti hankkimalla tarpeelliset huonekalut joko valmiina setteinä tai kodinkoneet, astiat, kylpyhuonekalusteet ja sisustuselementit yksin. Eläinperheen lapsille löytyvät lelut ja lastenrattaat, eikä ulkokalusteitakaan ole unohdettu mukavien kesäiltojen viettämistä varten. Maanviljelijäperheen kodissa on kasvimaa ja myyntitiski itse kasvatettujen tuotteiden myymiseksi asiakkaille. Kullekin perheelle saa suunniteltua juuri sopivan ja omannäköisen talon: vain mielikuvitus on rajana kuinka talonsa haluaa sisustaa. Koko laaja valikoima taloja ja niiden varusteita löytyy käytännöllisesti nettikauppojen tarjonnasta. Tämä helpottaa suunnittelua ja säästää aikaa, kun ei tarvitse juosta eri kaupoissa etsimässä sopivia tavaroita.

Sylvanian kylän asukkaat asuvat tyytyväisinä kauniissa kodeissaan, tekevät töitään ja kasvattavat lapsiaan. Lapset leikkivät, käyvät koulua ja harrastavat erilaisia asioita. Kaikki Sylvanian Families -perheet ovat kuitenkin onnellisia mukavasta kotikylästään ja elävät rauhassa toistensa kanssa. Lomillaan asukkaat matkustavat, menevät rannalle, piknikille tai telttailemaan. Osallistu tämän idyllisen kylän elämään ja tee siitä omannäköisesi hankkimalla Sylvanian Families perheillesi erilaisia taloja sisustuksineen ja muine varusteineen. Sisustussuunnittelu uudessa kodissa on aina mukavaa ja jännittävää. Internetistä löytyvät verkkokaupat auttavat hankkimaan helposti ne tuotteet, jotka ovat sopivia juuri sinun Sylvanian Families perheellesi.

Sylvanian Families videot 

Siirry alkuun