Lelut & lelukaupat netissä
Poista kaikki suodattimet

Animagic

1 tuote 1 kaupasta
Animagic

Lempeät lelueläimet Animagicilta

Useimmat lapset rakastavat suloisia pehmeitä eläimiä ja haluaisivat mielellään saada oman kissan tai koiran lemmikiksi. Aina se ei kuitenkaan ole mahdollista joko allergian, tilanpuutteen, perheen ajankäytön tai muiden syiden vuoksi. Tähän lasten hoivaviettiin tuovat helpotusta Animagic eläimet, jotka ovat paristolla toimivia oikeita eläimiä muistuttavia lemmikkileluja. Ne liikkuvat ja ääntelevät aivan oikeiden eläinten tapaan ja ovat suloisia pehmeitä kavereita lapselle, joka kaipaa lemmikkiä. Animagic eläimet sopivat ystäviksi kaikille yli 3-vuotiaille lapsille. Animagic eläimiä löydät eri verkkokauppojen valikoimista, joista on helppo hankkia lapselle se kauan toivottu lemmikki.

Animagic lelueläimet, jotka liikkuvat ja ääntelevät aivan kuin oikeat lemmikit

Ihanan hellyttävät vastasyntyneet puput, koiran- jakissanpennut, joilla on mukanaan oma maitopullo saavat uuden lemmikinomistajan huolehtimaan hyvin pienokaisestaan. Pientä lemmikkiä pitää hoitaa, ruokkia ja paijata, ja sitä pitää laittaa päiväunille, ehkä omistajan kanssa yhdessä. Pehmeää turkkia voi harjata ja varmistaa, ettei eläinlapsella ole mitään hätää.

Valkoinen pomppiva pupu Holly on riemastuttava kaveri, jota voit myös taluttaa hihnassa. Unileluksi sopii hyvin pehmeä ruskea koiranpentu Night Puppy. Pikkuinen poni nimeltään Prinsessa Lola sopii kaikille poneja rakastaville pienille heppatytöille kuten Tessie- ponikin, jonka talutushihnassa on myös valot. Pikkuinen Buster- nalle maitopulloineen on aivan syötävän suloinen kuten myös pikku-Daisy, mustavalkea kissanpentu. Näiden ihanien eläinlasten kanssa ei aika tule niiden hoitajalla pitkäksi.

Kehräävä lelukissa valloittaa lasten sydämet

Animagic Glamour -kissanpentu kehrää ja antaa suukkoja, kun halaat ja paijaat sitä. Pitkäkarvaisen Glamour-kissan turkki pitää harjaamisesta. Glamour-kissan kaveri on niin ikään pitkäkarvainen koiranpentu Glamour, joka haukkuu kun harjaat sen päätä. Saat Glamour -koiralta myös lentosuukkoja, kun pidät sitä lähelläsi. Ulkoiluhetkiä varten Glamour-koiralla on käännettävä ruututakki, ettei sen upea turkki likaannu. Suloisella kissaprinsessa Fionalla on hieno pinkki tiara. Kun halaat Fionaa, se ääntelee söpösti pikkukissan äänellä. Vaaleanpunainen prinsessakoira Sophia ääntelee, kun halaat sitä, ja oikean prinsessan tapaan sillä on tietenkin turkin väriin sopiva tiara.

Kissa- ja koiraystäviä pitää viedä myös kävelylle sisäleikkien lisäksi. Valkoinen Cassy -kissa kävelee, kun kytket sen hienoon talutushihnaan, jossa on myös valot. Sillä on kaulassa sievä rusetti. Cassy osaa kehrätä ja naukua aivan kuin oikea kissa. Voit valita Cassyn varusteet kolmesta eri väristä: joko pinkin, sinisen tai violetin makusi mukaan. Valkoinen tai vaaleanpunainen koiranpentu Fluffy kävelee hihnassa ja osaa myös haukkua. Vaaleanpunaisella Fluffylla on pinkki talutushihna ja päässä pinkki nauha. Valkoisella Fluffylla on joko sininen tai lila talutushihna ja nauha.

Vaihtoehto oikealle eläimelle - sopii myös allergisille lapsille

Paristoilla toimivat Animagic lemmikkieläimet ovat oiva vaihtoehto allergiaperheeseen, tai mikäli oikean lemmikin pito ei jostain muusta syystä ole mahdollista. Ne auttavat lasta tämän hoivavietissä, ovat lapsen kavereina niin leikeissä kuin päiväunillakin, ja erehdyttävästi oikean kissan- tai koiranpennun näköiset lelueläimet vähentävät lapsen jatkuvia pyyntöjä saada oma kissa tai koira kotiin. Niillä voi myös harjoitella oikean lemmikin hoitoa, ja liikkuvien sekä ääntelevien lemmikkilelujen kanssa touhuaminen tuottaa suurta iloa lapselle. Vastasyntyneet pupu-, koira- tai kissanpentulelut toimivat myös lapsen unikavereina. Kävelyretket oman lemmikin kanssa ovat kissan- tai koiranhoitajalle tärkeitä, ja suloisesti naukuvat tai vienosti haukkuvat eläimet ihastuttavat myös lapsen kavereita. Ja jos Animagic lemmikki sattuu unohtumaan kaappiin, autoon tai lelukoriin se odottaa siellä kiltisti omistajaansa tämän taas muistaessa lemmikkinsä olemassaolon. Animagic lemmikkieläimet antavat lapselle kokemuksen lähes aidosta lemmikistä, mutta ilman oikean eläimen tuomaa vastuuta. Näitä suloisia lemmikkejä lapselle löydät useimpien verkkokauppojen valikoimista.

Siirry alkuun