Lelut & lelukaupat netissä

Micki

51 tuotetta 2 kaupasta
Micki

Puiset Micki lelut ovat suositttuja

Micki Leksaker valmistaa tuotteita jotka ovat turvallisia, kestäviä ja kauniita. Niiden tulee myös houkutella lasta leikkimään ja samalla oppimaan uusia asioita. Micki lelut jättävät tilaa lapsen omalle mielikuvitukselle edistäen näin lapsen kehitystä ja ajattelukykyä. Nämä periaatteet ovat säilyneet yrityksen perusajatuksina jo isoisä Aronssonin ajoista alkaen. Leikki on lapsen työtä, ja leikkimisen ilon antaminen laadukkaiden lelujen muodossa on paras lahja jonka voit lapsellesi antaa.

Isoisä Aronsson perusti Micki Leksaker -yrityksen vuonna 1944. Siitä saakka yritys on ottanut leikkimisen vakavasti: tänä päivänä perheyritystä johtaa Jonas Aronsson jo kolmannessa polvessa. Pienestä Micki puu-ukosta alkanut yritys on tänä päivänä laajan tuotevalikoiman omaava laatulelujen tuottaja, joka panostaa laatuun, turvallisuuteen ja vastuuseen lelujen valmistajana. Suurin osa leluista on tarkoitettu alle kouluikäisille, ja yleensä ne siirtyvät korkean laatunsa takia perintönä isommilta lapsilta pienemmille. Micki leluista löytyy jokaiselle lapselle mieluisa lempileikkikalu, joiden hankkiminen on tänä päivänä yksinkertaista nettikauppojen kautta.

 

Mikci keittiö ja nukenvaunut sekä muita klassikoita

Micki tuotteissa on monia klassikkoja, joita lähes jokainen muistaa omasta lapsuudestaan. Hakkalelut, koottava puukissa, puiset rakennuspalikkasarjat, lasten kangaspuut ja puukuutiot, joista voi opetella kirjaimia, kuuluvat näihin useimpien tuntemiin tuotteisiin. Nostalgisia hetkiä on luvassa, kun näkee vuosikymmenien jälkeen pienillä lapsilla käytössä täsmälleen samat lelut, joilla leikki itse lapsena. Oikean näköinen työkalupakki, puiset nukenvaunut, nukensänky tai vetolelut ovat myös näitä iki-ihania klassikkoja, jotka pysyvät ikuisesti lasten suosikkeina.

Mistäpä pienet kokit nauttisivat enemmän kuin keittiötöistä omassa minikeittiössä! Mickin valikoimista löytyvät niin hellat ja astiat kuin leikkiruuatkin. Pienelle ammattilaiskokille voi hankkia myös oman kokin asun. Peppi Pitkätossu -muoteilla syntyvät ne parhaat Pepin, Herra Tossavaisen tai Pepin hevosen muotoiset piparit, omalla pienellä kaulimella kaulittuna tietenkin. Metallisella leikkikahvipannulla keitetty kahvi tarjotaan Peppi Pitkätossu -kahvikalustosta, ja sen kanssa tarjoillaan erilaisia leikkikakkuja tai muffinsseja. Minikeittiön uunissa voi paistaa kalaa ja paistinpannulla kananmunia. Näillä välineillä keitetään monet ateriat, ja pidetään kahvikutsuja kavereille.

Peppi Pitkätossu -palapelejä on valikoimassa aivan pienimmille sopivasta viiden palan pelistä vähän isommille soveltuvaan 50 palan peliin saakka. Hauskat äänikuutioparit kiinnostavat pieniä. Yhdistä kuutioiden sivut oikein, ja kuulet maatalon eläimien tai erilaisten ajoneuvojen äänet! Klassinen Corona -peli on niin pienten kuin isompienkin pöytäpelisuosikki.

Vaahteramäen Eemelin verstashuone tai Peppi Pitkätossun talo Huvikumpu ovat mukavia nukketaloja, joissa voi jatkaa Eemelin ja Pepin seikkailuja. Voit myös hankkia Pepin isän Etelämeren saaren ja Hopsu- laivan, jolla isä purjehtii Peppiä tapaamaan. Pepin talon huonekalut, Pepin tarinoiden hahmot tai Vaahteramäen Eemelin ja Pikku-Iidan voit hankkia erikseen, kuten tietysti myös Herra Tossavaisen ja Pepin pilkullisen hevosen Pikku-Ukon.

 

Micki pehmolelut

Rakastetut Peppi Pitkätossu -hahmot löytyvät myös pehmeinä versioina. Voit hankkia itse Pepin, Herra Tossavaisen, Pikku -Ukon, lohikäärme Bolibompan, lehmä Muun tai variksen Mickin valikoimista. Pikku-Ukosta on myös keppihevosversio hauskoja ratsastusretkiä varten, ja pienille Vaahteramäen Eemeleille löytyvät niin Eemelin mössykkä kuin pössykkäkin. Peppi- leikit onnistuvat tietenkin parhaiten Huvikumpu-leikkiteltassa.

Micki Leksaker luottaa suunnittelussaan ruotsalaiseen laatuun. Tuotteet ovat selkeitä, tunnettuja ja lapsille mieleisiä. Laadukkaat puulelut kestävät hyvin säilytettyinä sukupolvelta toiselle. Valikoiman pääpaino on klassisissa ruotsalaisissa puuleluissa, joista rakennuspalikat, hakkalelut, klassinen puulaatikko jonka reikiin pikkuinen yrittää löytää oikean muotoisen palan, työnnettävä puuvaunu joka tukee kävelemään opettelevaa lasta, lasten kangaspuut, nukensängyt ja työkalupakki pysyvät suosiossa vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen. Internetin verkkokaupoista hankit nämä lasten laatulahjat helposti ja vähällä vaivalla.

 

Siirry alkuun