Lelut & lelukaupat netissä
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Coolshop lelut
Eurotoys
Lelufantti lelukauppa
Poista kaikki suodattimet

Play-Doh

30 tuotetta 3 kaupasta
Play-Doh

Play-Doh muovailuvahat kehittävät lasten luovuutta

Play-Doh on ihana lahjaidea lapselle. Play-Doh tarjoaa kehittäviä ja mielikuvitusta innoittavia leikkejä tietokoneiden ja elokuvien joukkoon, jotka valitettavasti ovat saaneet niin monen lapsen pään pyörälle. Play-Doh kehittää käden taitoja ja omaa tekemistä, sekä unelmien toteuttamista.

Play-Doh, tai muovailuvaha suomeksi sanottuna, on iloa ja inspiraatiota purkin täydeltä. Mikäpä sen hauskempaa ja kehittävämpää kuin pistää mielikuvitus valloilleen ja antaa Play-Dohn ottaa siivet alleen. Play-Doh leikeissä on vain mielikuvitus rajana. Monenvärisenä löytyvä Play-Doh herättää henkiin monenmoiset satuhahmot ja sankarit. Voipa Play-Dohlla lapsi myös muotoilla vaikkapa itseään ja perhettään kuvaavat Play-Doh hahmot. Play-Doh perheestä voi tietenkin tehdä juuri sellaisen kuin haluaa. Play-Doh on hauskaa puuhaa pienille ja isommillekin, ja nauttivatpa leikistä varmasti myös naapurit, vanhemmat ja isovanhemmatkin. Play-Doh muovailuvahapakkauksia löytyy erilaisia, eri koissa ja väreissä. Play-Dohta voi tilata esimerkiksi Suomalaisen Kirjakaupan internet-palvelun kautta. Sieltä löytyy muun muassa perus Play-Doh muovailuvaha-pakkaus, joka sisältää 4 purkkia muovailuvahaa. Näitä muovailuvahoja voi sekoittaa keskenään, ja paketti sisältää neljä eri lajitelmaa eri väristä Play-Doh muovailuvahaa; perusvärit, pastellivärit, neonvärit sekä suosikkivärit. Play-Doh odottaa purkissa henkiin heräämistään ja uusien, loppumattomien leikkien alkamista pienten taiteilijoiden keskuudessa.

Play-Doh jäätelökone, roska-auto ja muuta ihanaa

Jos käyttää Play-Dohta, eli muovailuvahaa ainoastaan vanhoin ja perinteisin keinoin, lentää mielikuvitus jo silloin, ja muotoiltu teos voi olla ihan mitä vain! Play-Doh on kuitenkin muutakin kuin vain muovailuvahaa. Play-Doh on tuotemerkki, jonka valikoimasta löytyy välineitä ja ideoita leikkeihin ja muovailupuuhaan enemmän kuin uskaltaisi kuvitellakaan! Tiesitkö, että Play-Dohn tuotteista löytyy muun muassa Play-Doh jäätelökone, sekä kierrätykseen erikoistunut rekka-auto, ”Play-Doh trash tossin´ Rowdy the garbage truck”. Tämä Play-Doh setti sisältää 4 purkkia eriväristä Play-Dohta, muotin, lapion, ohjeet sekä tietenkin Rowdy-rekan. Ei siis muuta kun Play-Dohta kierrättämään!

Muita Play-Doh -leikkisettejä ovat muun muassa Play-Doh -leivontasetti, sekä uutuutena monen pikkutytön unelma, Play-Doh pukumuotti ihanien prinsessapukujen muovailuun.

Katso, kuinka Play-Doh Bakery toimii:

 

”Play-Doh Design-a-Dress-Boutique-set” tuo mukanaan tarvittavat välineet ihanien mekkojen muovailuun, sekä erikoista Play-Doh muovailuvahaa mekkojen koristeisiin, pitsien ja rusettien muovailuun nimittäin. Tällä koostumukseltaan kevyemmällä erikois Play-Dohlla saa puvut näyttämään ihanan aidoilta, ja koristeluun ja pukusuunnitteluun voi panostaa oikein täydellä teholla. Tämä setti tulevaisuuden vaatesuunnittelijoille sisältää myöskin kaksi ihanaa prinsessaa, joiden päälle valmiita pukuja pääsee heti sovittamaan. Ja mikä parasta, Play-Doh pukuja voi käyttää yhä uudestaan ja uudestaan. Play-Doh tuotteet sisältävät vehnää, ja tämä mainitaankin tuoteselosteissa. Vanhempien kannattaa myös ottaa huomioon ikäsuositukset. Joitakin Play-Doh tuotteita suositellaan vähintään 3-vuotiaille, mutta löytyypä Play-Doh tuotteita, joita suositellaan käyttöön ainoastaan yli 12-vuotiaille. Totta on, että Play-Doh näyttää kovin herkulliseslta, ja moni pieni innokas taiteilija saattaa erehtyä luulemaan Play-Doh muffinsseja sekä cup-cake -leivonnaisia ihan oikeaksi syötäväksi. Siinäpä onkin vanhemmille hyvä syy osallistua Play-Doh leikkeihin!

Play Dohn tarina on hämmästyttävä: se nimittäin keksittiin vahingossa! Tämä tapahtui vuonna 1933 Cleo ja Noah McVickerin omistamassa saippuafirmassa. Tuohon aikaan taloja lämmitettiin hiilillä, mikä aiheutti yleisesti nokitahroja ja -vaurioita taloissa ja seinillä. Siispä ryhdyttiin Play-Dohn valmistukseen – mitä tosin ei tuolloin vielä tiedetty. Vedestä, jauhosta ja suolasta valmistettiin massaa mitä käytettiin tapettien puhdistukseen. Ajan mittaan ja tapojen kehittyessä tapetteja pystyttiin puhdistamaan vedellä ja saippualla, mikä vähensi tuolloin vielä nimettömän ”Play-Dohn” kysyntää. Pari vuosikymmentä massan keksimisen jälkeen eräs keksijäperheen jäsenistä havaitsi massan hauskat ominaisuudet, ja miten se on oivallinen leikkikalu. Ja näin, värejä ja hajusteita massaan lisäten, syntyi Play-Doh muovailuvaha.

Siirry alkuun