Lelut & lelukaupat netissä
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
CDON lelut
Coolshop lelut
Lelufantti lelukauppa
Poista kaikki suodattimet

Hasbro

6 tuotetta 3 kaupasta
Hasbro

Lautapelejä lapsille jo lähes vuosisadan

Hasbro on yhdysvaltalainen, vuonna 1923 perustettu yritys, joka valmistaa leluja ja pelejä. Tämä maailman toiseksi suurin lelujen tuottaja on myös julkaissut kautta aikojen ehkä suosituimman lautapelin, Monopolin. Yrityksen takaa löytyvät veljekset Henry ja Helal Hassenfeld, ja ensimmäiset lelunsa yritys valmisti 1940-luvulla. Hasbro on hyvin tunnettu ja arvostettu tuotemerkki, jonka pelit ja lelut ovat olleet lasten suosikkeja jo vuosikymmenien ajan. Hasbron leluja ja pelejä voi ostaa netistä, jossa tarjolla on monta mukavaa lelukauppaa, joiden tuotevalikoimasta löytyvät Hasbron hauskat ja haastavat pelit ja ihanat lelut. Hasbron leluja löydät esimerkiksi osoitteesta cdon.fi, josta löytyy myös kattava valikoima Hasbro pelejä. Tämän laadukkaan ja vankat perinteet omaavan tuotemerkin pelivaihtoehtoja on runsaasti tarjolla, ja lelujen- ja pelien verkkokaupoista löydät muun muassa suosittuja PC-pelejä, sekä konsolipelejä. Yksi suosituimmista Hasbro pelejä on Transformers, josta löytyy monia eri vaihtoehtoja, niin PC-, Playstation-, kuin Wii-versionakin.

Hasbro kehittää lapsen luovuutta

Hasbro pelit löytyvät kätevästi verkosta. Verkko-ostokset ovat kätevä ja turvallinen tapa ostaa lastenleluja ja pelejä. Laadukkaista lelujen verkkokaupoista kuten Lekmer ostat myös Hasbro pelit ja lelut nopeasti ja vaivattomasti. Hasbro tarjoaa kattavan valikoiman leluja, jotka ovat paitsi hauskoja, myös haastavia, ja näin kehittävät lapsen luovuutta. Yksi tällainen todella suosittu peli on Jenga. Jenga on alkuperäinen puupalikkapeli, jossa tarkoitus on siirtää alimmat palikat päällimmäiseksi kaatamatta tornia. Haastavaa ja jännittävää, sekä älyttömän hauskaa! Hasbron Jenga-pelin löydät mukavasta Lekmer-lelujen nettikaupasta. Hasbron pelien valikoimasta löytyy sopivan haastava peli eri-ikäisille lapsille. Chasin' Cheeky –peli on yksi tämän upean lelutuotemerkin suosikkipelejä. Chasin' Cheeky -pelissä yritetään heittää renkaita ympäri huonetta juoksevan apinan häntään. Chasin' Cheeky -peli soveltuu perheen pienimmillekin lapsille. Hasbro tarjoaa kattavan valikoiman hauskoja leluja ja jännittäviä pelejä ja pelivalikoimasta löytyy jokaiselle lapselle oma suosikkipeli. Suositut Angrybirds Star Wars ja Transformer- pelit, sekä toimintahahmot löytyvät useista lelujen verkkokaupoista.

My Little Pony sekä Littlest Pet Shop on suunnattu tytöille

Tytöille ihanat My Little Pony sekä Littlest Pet Shop -sarjat ovat kestosuosikkeja, joiden kanssa leikkimiseen ei koskaan kyllästy. Kaikki nämä Hasbro-tuotteet, ja paljon muuta hauskaa ja luovaa puuhaa löydät monien nettilelukauppojen kattavasta lelujen ja pelien valikoimasta. Kurkista sisään osoitteeseen hasbro.com/fi ja löydät lisää tietoa Hasbrosta ja tämän lastenmielisen tuotemerkin eri tuotteista.

Nettiostoksilla on mukavaa – Hasbro-lasten lelut helposti ja vaivattomasti verkosta

Hullaannu Hasbroon verkossa. Monista laadukkaista lelujen verkkokaupoista löydät ihastuttavat Hasbro-lelut ja pelit. Muutamia tällaisia lelukauppoja verkossa ovat boostep.fi ja cdon.fi. Monopoli on pelien klassikko, ja Monopoli-peliä on mukava pelata koko perheen voimin. Myös Monopoli-pelin löydät kätevästi netistä. Nettiostoksilla on mukavaa: ei tarvitse jonottaa hikihatussa kauppojen kilometrien pituisissa jonoissa, ja shoppailla voi milloin itselle parhaiten sopii. Verkkokaupoista on myös helppoa ja vaivatonta ostaa joulu- ja syntymäpäivälahjat. Hasbron laadukkaat lelut ja jännittävät pelit löytyvät totta kai netistä. Osta koko perheen iltojen iloksi jännittävä Monopoli-peli, haastava Jenga tai anna lahjaksi suloinen ” Bounce Around Pup”-koiranpentu, joka on melkein kuin oikea hauva. Kaikki pienet pojat ihailevat supersankareita, ja Spiderman on ehdottomasti yksi siisteimmistä supersankareista. Habron ”Mega Web Strike Spider-Man”on toimintahahmo joka ampuu seittiä aivan kuin Spider-Man! Jokaisen pienen pojan unelmalahja! Nettilelukauppojen runsaasta lelujen ja pelien maailmasta löytyy jokaiselle tytölle ja pojalle täydellinen lelu, peli, syntymäpäivä- ja joululahja. Hasbro on leikkimisen asiantuntija, jonka mahtavasta tuotevalikoimasta ostat kätevästi verkosta ihanimmat ja hauskimmat lelut ja pelit lapsellesi. Hasbron lelut ostat helposti ja turvallisesti lelumyymälöistä ja verkkotavarataloista netissä. Lämpimästi tervetuloa mukaville leluostoksille nettiin!

Siirry alkuun