Lelut & lelukaupat netissä

Jabadabado

120 tuotetta 1 kaupasta
< Edellinen
Jabadabado

Jabadabado - ruotsalaisia leluja lapsille

Jabadabado on ruotsalainen lasten leluihin ja muihin lasten tarvikkeisiin erikoistunut yritys, joka aloitti toimintansa vuonna 1993 nimellä Filuren, valmistaen puisia leikkikaluja. Toiminnan laajentuessa vuonna 1999 yhtiön nimeksi tuli nykyisin käytössä oleva Jabadabado. Jabadabadolla on laaja valikoima leluja, lasten tarvikkeita ja lahjatavaroita kaikkiin lasten tarpeisiin. Lelujen värit ovat todella herkullisia ja saavat niin lasten kuin heidän vanhempiensakin mielen iloiseksi riemukkaalla ulkonäöllään. Laajan Jabadabado valikoiman leluja ja muita tuotteita on helppoa hankkia verkkokauppojen valikoimista. Näistä suloisista ja käytännöllisistä leluista löytyy jokaiselle lapselle varmasti mieluisa lempilelu.

Ensimmäisiä askeliaan ottavan pikkuisen paras kaveri on vedettävä puinen eläinhahmo. Koira, kani, elefantti tai etana seuraa ketterästi pientä kulkijaa. Pienimpien suosikkeja ovat kautta aikojen olleet myös rakennuspalikkasarjat, hakkalelut tai laatikot jonka reikiin lapsi yrittää löytää sopivan muotoisen palikan. Jabadabadon valikoimasta löytyvät omat värinsä niin pojille kuin tytöillekin, kauniissa pastellisävyissä. Puiset työkalut, autot tai vaikkapa hedelmät ovat kestäviä, ekologisia ja turvallisia pienten lasten käsiteltäväksi. Perinteinen keinuhevonen on Jabadabadon valikoimassa saanut vaikutteita Peppi Pitkätossun pilkullisesta hevosesta, mutta miltähän tuntuisi ratsastaa violetilla puunorsulla? Kävelemään opettelevalle pikkuiselle puinen työntövaunu on oiva tuki jossa kulkevat kyydissä myös rakkaimmat lelut. Vaunu tukee pienen ensimmäisiä askeleita ja sen työntäminen rajoittaa lapsen raisua menoa vähentäen näin vahinkoja joita väistämättä tuossa tärkeässä vaiheessa silloin tällöin sattuu.

Helistimet ja puuautot vauvoille

Helistimet ja pikkuautot puisina versioina ovat kestäviä ja vaarattomia: niitä voivat käyttää vielä monet seuraavatkin lapset jopa sukupolvesta toiseen. Päivä- tai yöunille mentäessä selkeäkuvioisen mobilen katselu rauhoittaa kummasti ja tuudittaa lapsen helposti unilleen. Jabadabadon värimaailma on raikkaan pastellinsävyinen. Useimpia leluja on saatavissa niin sini-, puna-, kelta- kuin lilan tai vihreän sävyisinäkin. Kivat eläinhahmoiset säästöpossut opettavat lasta säästämään ensimmäisiä rahojaan ja auttavat samalla ymmärtämään rahan arvoa.

Lelut kotileikkeihin

Monet lapset pitävät paljon kotileikeistä ja ruuanlaitosta. Jabadabadolla on tähän hieno valikoima erilaisia leikkiruokia täytekakuista hedelmiin, kananmunia, vihanneksia, lihaa ja kalaa. Pienelle ruokakauppiaalle on mieleen torikoju, josta hän voi myydä noita elintarvikkeita. Leikkihella, ruuanlaittovälineet ja astiat kuuluvat monien lasten toivelelulistalle. Kavereille on kiva pitää vaikka leivoskutsut omassa keittiössä. Perinteiset rakennuspalikat taitavat kuulua myös niihin kaikkein suosituimpiin leluihin sukupolvesta toiseen, kuten myös pienen lääkärin tarvitsemat työvälineet. Pojille merirosvoleikit miekkoineen ja silmälappuineen ovat aina jänniä seikkailuja, ja liitutaululle piirtämistä rakastavat kaikki lapset etenkin, jos se on hauskan muotoinen kuten norsu tai auto.

Soittimet lapsille

Useimmista lapsista on myös hauska soittaa jotain instrumenttia, olipa se sitten oikea tai leluversio. Jabadabadolta löytyy valikoima soittimia, joita lapset rakastavat. Huuliharput, tamburiinit, rummut ja ksylofonit ovat kovassa käytössä lapsiorkesterin harjoituksissa, kuten kitarat ja nokkahuilutkin. Lapsilla on hauskaa keksiessään uusia musiikkikappaleita soittimilleen. Vanhemmilla sen sijaan voi olla joskus korvat hieman kovilla, mutta kuka tietää kenestä pikkuisesta tulee näiden harjoitusten jälkeen vielä todellinen mestari.

Pikkuprinsessat eivät tiedä mitään ihanampaa kuin kauniit korut: mitä enemmän niitä on sen parempi. Kaulakorut, kellot ja rannekorut sekä tukkasoljet saavat olon tuntumaan todella prinsessamaiselta. Nuket ja nukenvaunut kuuluvat myös tietysti pikkutyttöjen toivelistalle. Ja kukapa voisi vastustaa ihania pehmoleluja unikaverina tai muuten vain paijattavana. Puput, kissat, koirat, norsut ja sammakot ovat pienten parhaita ystäviä. Perinteinen nalle on useimmiten se rakkain pehmolelu lapselle kuin lapselle. Koko tämän mahtavan valikoiman lapsesi suosikkileluja löydät Jabadabadon valikoimasta, jonka tuotteet löydät helpoiten eri nettikaupoista.

Siirry alkuun