Lelut & lelukaupat netissä
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Coolshop lelut
Eurotoys
Lelufantti lelukauppa
Poista kaikki suodattimet

Transformers

110 tuotetta 3 kaupasta
< Edellinen
Transformers

Transforemers lelujen osto on sijoitus

Transformers on amerikkalaisen Hasbron ja japanilaisen Takara Tomyn vuonna 1984 aloittama lelusarja roboteista, jotka pystyvät muuntautumaan muun muassa autoiksi, lentokoneiksi tai robottieläimiksi.

Näitä Cybertron-planeetalta kotoisin olevia robotteja on kahta eri tyyppiä: hyviä Autorobotteja ja pahoja Decepticoneja. Hyvien ja pahojen robottien välinen valtataistelu planeetan herruudesta on jatkunut jo kauan. Aikanaan robotit saapuivat myös maapallolle, jossa taistelu on jatkunut näihin päiviin asti. Maapallolle saapuneet robotit ovat taistellessaan aiheuttaneet paljon vahinkoa myös ihmiskunnalle.

Transformerseista on julkaistu vuosien mittaan useita sarjakuvia, televisiosarjoja, internetsarja, kolme piirroselokuvaa ja kolme näyteltyä elokuvaa. Neljäs näytelty elokuva saapuu elokuvateattereihin vuonna 2014. Ensimmäiset Transformers-videopelit julkaistiin jo vuonna 1986. Kaikkiaan niitä on julkaistu 15 kappaletta: suurin osa 2000-luvun puolella. Transformersien seikkailuista voi lukea myös kirjoina. Neljän aikaisemmin julkaistun romaanin lisäksi viides kirja ilmestyy vuonna 2014. Kaikkia laajan Transformers valikoiman tuotteita saa hankittua eri verkkokauppojen kautta.

Transformers hahmoja ja muita tuotteita leluina löytyy eri verkkokaupoista. Näitä ovat muiden muassa ajoneuvoiksi tai vaikkapa lohikäärmeeksi muuntuvat robotit kuten Optimus Prime, Smokecreen, Beast Hunter Arcee sekä Apex Hunter Armour joka voi Apex Hunter asussaan laukaista neljä ohjusta tai muuntua raskaasti aseistetuksi taistelukoneeksi, ja Soundwave, jolla on ultravoimakas ääniase. He kaikki käyvät armotonta taistelua vihollisiaan vastaan. Kulkuneuvot, kuten Prime Beast Hunters Vehicle, Bumblebee tai Ironhide kuljettavat robotteja planeettojen välillä. Järeillä aseilla taistelut käyvät kuumina: voittaako hyvä vai paha?

Hurja Ultimate Electronic Dragon -lohikäärme muuttuu tarvittaessa robotiksi vastustajan hämäämiseksi. Pelottava Predaking on menneisyydestä noussut pahuus, joka kykenee polttamaan tuhkaksi kokonaisia maailmoja. Suurikokoinen kauko-ohjattava Optimus Prime -robotti muuttuu napin painalluksella ajoneuvoksi ja takaisin robotiksi.

Transformers Prime

Pieniä Transformers bot shotteja voi kerätä yksitellen tai erilaisina setteinä. Kokeilkaa mitä tapahtuu kun törmää yhteen Transformerseilla. Kenen ajoneuvo muuttuu ensin robotiksi? Harjoitelkaa upeita temppuja bot shoteilla! Näiden pakkausten mukana seuraa koodi, jolla voi pelata internetissä osoitteessa transformers.com. Transformers Cyberverse ja isommat Cyberverse Commander -hahmot sopivat hyvin keräilykohteiksi, kuten myös Transformers MechTech Deluxe -asejärjestelmät. Erilaisilla hahmoilla ja aseilla robottien taistelut saavat uusia ulottuvuuksia.

Transformers yli 5-vuotiaille

Useimmat Transformers tuotteet soveltuvat lapsille 5-vuotiaista alkaen. Tuotteiden sisältämien pienten osien ansiosta niitä ei suositella alle 3-vuotiaille. Hurjan näköiset hahmot ja järeät aseet saattavat myös pelottaa pienimpiä lapsia. Kaveriporukassa Transformers hahmoilla leikkiessä taistelut kiihtyvät välillä hurjiksi yhteenotoiksi autorobottien ja pahojen Decepticonien välillä. Sarjasta löytyy myös naamareita vaikkapa naamiaisasuksi tai Transformers näytöksen esittämiseen. Energeon Shock -miekka muuntuu cybertronilaiseksi aseeksi, joka suojaa maapalloa Deceptconien hyökkäyksiltä.

Suurikokoisessa MechTech Voyagerissa on näyttäviä MechTech aseita, jotka voidaan kiinnittää useampaan kohtaan hahmoa, olipa se sitten robotti- tai ajoneuvomuodossa. MechTech Leader on suurin ja mahtavin MechTech ase, jossa on kaikista MechTech aseista eniten toimintoja. Aseissa on valo- ja äänitehosteita, ja ne voidaan kiinnittää sekä auto- että robottimuotoisiin hahmoihin. Cyberverse hahmoja löytyy useita erikokoisia, joten niistä voi rakentaa erilaisia leikkimaailmoja. Hahmot voivat ajaa erilaisilla ajoneuvoilla, ja niillä voi olla erilaisia lisätarvikkeita ja aseita. Cyberverse Commander -sarjasta löytyvät elokuvan tunnetuimmat Transformers hahmot. Leikistä tulee vielä monipuolisempi käyttämällä muunneltavia lisävarusteita ja hahmoja. Muunteleminen on tosi helppoa. Cyberverse Commander sarja sopii hyvin keräilykohteeksi. Keräilykappaleita kannattaa etsiä nettikauppojen valikoimista.

Pistä taistelu planeettojen herruudesta pystyyn Cybertronilla tai maapallolla Transformers hahmojen, ajoneuvojen ja aseiden avulla! Katso onnistutko voittamaan ilkeät Decepticonit ja pelastamaan planeetan.

Transformers 4 Trailer video

Siirry alkuun