Lelut & lelukaupat netissä
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
CDON lelut
Eurotoys
Poista kaikki suodattimet

Mega Bloks

41 tuotetta 2 kaupasta
Mega Bloks

Mega Bloks rakennusarjat

Mega Bloks rakennussarjoista löytyy hyvin monipuolisesti eri-ikäisille lapsille palikoita ja leluja erilaisiin leikkeihin.

Mega Bloks on kanadalainen leluyhtiö, joka perustettiin vuonna 1967 nimellä Ritvik Toys. Nimi oli yhdistelmä omistajapariskunnan Rita ja Victor Bertrandin nimistä. Vuonna 2002 yhtiön viralliseksi nimeksi tuli Mega Bloks Inc. jota nykyisin johtavat perustajien pojat Vic Jr. ja Marc Bertrand. Yhtiön hankittua omistukseensa useita eri lelumerkkejä eli ”brändeja,” jotka eivät suoranaisesti liittyneet rakennuspalikoihin, muutettiin yhtiön nimi vielä kerran: tällä kertaa nimeksi tuli Mega Brands Inc. jolla nimellä yhtiö toimii tänä päivänä. Yhtiön missiona on edistää jokaisen lapsen ja perheen luovuutta rakennussarjojen, lelujen ja pelien avulla. Yhtiön tuotteet ovat laajasti saatavilla verkkokaupoissa, joista niiden hankkiminen käy vaivattomasti. 

Mega bloks palikat

Mega Bloks -rakennussarjat ja -palikat muistuttavat ulkonäöltään huomattavasti toisen suuren rakennuspalikoita tuottavan yhtiön Legon tuotteita jopa siinä määrin, että Lego on useammankin kerran haastanut Mega Bloksin oikeuteen tavaramerkkirikkomuksista. Oikeus on kuitenkin todennut kanteet aiheettomiksi, ja Mega Bloks on saanut jatkaa suosittujen rakennussarjojensa valmistusta ja myyntiä. Yhtiöllä on oikeus valmistaa rakennuspalikoita ja – sarjoja useista tunnetuista lelumerkeistä ja tuotenimistä kuten Barbie, Hello Kitty, Hot Wheels, Smurffit, Halo, John Deere ja CAT, niistä vai muutamia mainitaksemme. Tänä päivänä Mega Bloks -tuotteita myydään yli 100 maassa, ja nettikauppojen kautta ne ovat saatavissa kaikkialla.

Mega Bloks -rakennuspalikoita on kolmea eri kokoa, joista suurimmat sopivat lapsille jopa 1-vuotiaasta alkaen. Tässä sarjassa on rakennuspalikoita sekä iloisenvärisiä autoja, kuormureita, traktoreita ja muita hahmoja, joista pikkuiset pitävät. Hieman isommille lapsille sopivat Mega Bloksin keskikokoiset palikat, mutta valikoiman selkeä pääpaino on niin sanotuissa pienissä palikoissa ja niiden rakennussarjoissa. Nämä rakennuspalikat muistuttavat kooltaan ja ulkonäöltään suuresti Legon vastaavia tuotteita. Mega Bloksin etuna on laaja valikoima palikoita huippusuosituista merkeistä kuten Hello Kitty, Barbie, Smurffit ja Halo, jotka kaikki lapset tuntevat. Niinpä on helppo valita esimerkiksi lahjoiksi näitä suosittuja rakennussarjoja kun lahjan suosio on varmasti taattu ja saaja tyytyväinen uusiin hienoihin palikoihinsa. Niiden parissa vierähtää helposti hetki jos toinenkin: rakennuspalikathan ovat aina kuuluneet lasten suosikkileluihin. 

Mega Bloks Barbie ja muut tyttöjen sarjat

Tytöt rakastavat Barbeja: niitä ja niiden tarvikkeita löytyy Mega Bloksin valikoimasta useita erilaisia. Suloinen Hello Kitty on viime vuosina saavuttanut hurjan suosion niin pienten kuin vähän isompienkin tyttöjen sydämissä. Pienelle Hello Kittyn ihailijalle ovat rantatalo, risteilyalus tai lentokone varmasti mieleisiä lahjoja. Poikia taas kiinnostavat yleensä enemmän Halo-sotakoneet, Hot Wheels -autot, pelottavat World of Warcraft -oliot tai Power Rangers -kilpa-ajajat. Suloiset Smurffit kelpaavat kaikille, ja John Deere -traktorit tai CAT-työkoneet pistävät pienet pojat ja ehkäpä tytötkin töihin. Pienimmät pitävät varmasti Thomas & Friends -junista joilla on iloiset kasvot. Kivoja vetureita on myös Chuggington-sarjassa. Mega Bloksin rakennussarjoista ja palikkapakkauksista löytyy varmasti sopiva ja mieluinen kaikille lapsille ja lapsenmielisille.

Mega Bloks Halo

Keräilijöille Mega Bloks tarjoaa kokoelman Halo, Call of Duty ja World of Warcraft -sarjoja. Näiden parissa isommat ja pienemmät pojat isineen viihtyvät varmasti. Sarjat sisältävät aidonnäköisiä lentokoneita, helikoptereita, sotakoneita ja muita tuttuja kyseisen merkin tuotteita. Need for Speed -sarja taas sisältää koottavia aidonnäköisiä kopioita tunnetuista ja kuuluisista automerkeistä.

Hankkimalla lapselle Mega Bloks -rakennuspalikkasarjoja voit olla varma että niin lapset kuin kaveritkin viihtyvät kotona puuhailemassa uusilla leluillaan eivätkä valita tekemisen puutetta. Erilaiset hahmot kehittävät lasten mielikuvitusta ja saavat heidät keksimään uusia tarinoita rakennelmistaan ja niiden asukeista. Helpoimmin löydät laajan Mega Bloks -valikoiman nettikaupoista.

 

Siirry alkuun