Lelut & lelukaupat netissä
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Coolshop lelut
Eurotoys
Lelufantti lelukauppa
Poista kaikki suodattimet

Bruder

227 tuotetta 4 kaupasta
< Edellinen
Bruder

Bruder leluja jo pian vuosisadan ajan

Bruderin tarina alkoi vuonna 1926 Paul Bruderin kehitettyä käsipuristimen, jota tarvittiin leikkitrumpettien valmistamiseen. Paulin poika Heinz Bruder jatkoi perheyrityksen vankkaa käsityöperinnettä, ja tänä päivänä tämä laadukas saksalainen lelujen valmistaja on tunnettu laadukkaista ja kestävistä leluista, jotka ovat hienoja ja yksityiskohtaisia traktoreiden, työkoneiden ja maatalouskoneiden pienoismalleja. Laadukkaita Bruder leluja on runsaasti tarjolla monissa verkkokaupoissa, kuten yllä olevasta listasta huomaat.
 

Bruder lelut kehittävään ja luovaan leikkimiseen

Bruderin visiona on valmistaa todentuntuisia pienoismalleja, jotka ovat kuin suoraan oikeasta elämästä, ja näin tukea lasten luovuutta, sekä kasvattaa tietoa ja taitoa leikin ohessa. Jokainen Bruder lelu on valmistettu lasten ehdoilla, antaen leikkimisen lisäksi lapsille arvokasta kokemusta ja kehitystä. Tämän innovatiivisen tuotemerkin lasten leluja löydät useista laadukkaista verkkokaupoista. Piipahda katsomassa kattava Bruder lelujen valikoima Lelumarket ja Eurotoys –nettikaupoista, ja osta lapselle kehittävä ja hauska traktori tai kauhakuormaaja. Kaikki pojat ja miksei tytötkin rakastavat kaikkea mikä liikkuu pyörillä, ja Bruder- autojen, koneiden, traktorien ja perävaunujen laadukkaasta ja värikkäästä maailmasta jokainen pikku rakentaja ja maanviljelijän alku löytää itselleen täydelliset ajoneuvot ja työkoneet varusteineen hauskaan ja kehittävään leikkiin. Laadukkaita lasten lelujen nettikauppoja on kiitettävän runsaasti verkossa, joista löydät myös hienot Bruder-lelut. Pojat ovat pienestä pitäen kiinnostuneita tekniikasta ja siitä, kuinka kaikki toimii. Verkkokaupoista löydät toiminnalliset ja kehittävät Bruder-lelut, jotka antavat lapsille mahdollisuuden tutkia ja testata lelujen tekniikkaa ja toimivuutta. Bruder tarjoaa leikin ohella mahdollisuuden luovaan ajatteluun ja tekemisen ilo loistaa lasten kasvoilta.

Bruder pienoisajoneuvot kaupunkiin ja maatilalle

BR-lelut on lelukauppa netissä, josta löydät myös innovatiiviset ja toiminnalliset Bruder traktorit, rekat, lumiaurat ja paloautot. Tämän huippulaadukkaan saksalaisen lelujen valmistajan ajoneuvojen mallistosta löydät kaiken tarvittavan aina maanrakennuksesta heinäntekoon ja tulipalojen sammuttamisesta roskien kuskaamiseen. Jokaisella pikkuihmisellä on selkeä kuva siitä, miksi haluaa tulla isona, ja Bruder on leikin kautta mukana toteuttamassa tätä haavetta. Jos tulevaisuuden haaveena on tulla palomieheksi tai vaikkapa esteratsastajaksi, löytyy Bruderin ajoneuvojen valikoimasta leikin pyörteisiin paloauto ja hevoskuljetusvaunu maastureineen. Toteuta haaveet verkko-ostoksilla helposti ja kätevästi. Useista eri lastenlelujen nettikaupoista löydät upeat Bruder-lelut, joita lapset rakastavat. Rakenna iloinen farmi latoineen, lehmineen ja traktoreineen. Kiidä tuulen lailla sammuttamaan tulipaloa kaupungin keskustaan. Kaiva maata ja siirrä soraa jämerällä kauhakuormaajalla tai lastaa tukkeja metsässä upealla metsätraktorilla. Bruderilta löydät autot ja työkoneet, joilla voi luoda monia hienoja tilanteita ja leikkejä – vain mielikuvitus on rajana!

Bruder tarjoaa kestävää, toiminnallista ja hauskaa puuhaa jokaiseen päivään

Tämän upean saksalaisen tuotemerkin lelut ovat tunnettuja paitsi korkeasta laadusta ja kestävyydestään, myös iloisista väreistä. Bruder tuotevalikoimasta löytyy eri-ikäisille lapsille hauskoja, kehittäviä ja iloisia ajoneuvoja, pienoishahmoja ja rakennussettejä, joilla lapset voivat helposti rakentaa mieleisiään työmaita, maatiloja ja kaupunkimiljöitä. Kehittävää ja hauskaa samalla kertaa. Leluostoksilla käynti lasten kanssa voi olla hieman haastavaa, mutta lelujen ostaminen verkosta on helppoa, vaivatonta ja turvallista, ja vanhemmat säästyvät monelta harmilta. Bruder tarjoaa laadukkaita ja iloisia leluja, jotka on suunniteltu kestämään lasten joskus aika rajujakin leikkejä. Bruderin lastenlelujen valikoimasta jokaiselle lapselle löytyy omat suosikkilelut helposti. Yrityksen sivuilla osoitteessa brudertoys.com löytyy runsaasti lisätietoa itse tuotemerkistä, sekä kattava esittely tuotevalikoimasta. Lekmer on mukava lastenlelujen verkkokauppa, josta löydät esimerkiksi kirkkaan punaisen Bruder- paloauton, aidoilla äänillä ja valoilla, tai siistin Bruder caterpillar-kaivurin, joka kääntyy huikeat 360 astetta ja jonka kauhan voi irrottaa, aivan kuin oikeissakin paloautoissa ja kaivureissa. Tervetuloa laadukkaille leluostoksille verkkoon, helposti ja turvallisesti.

Siirry alkuun